- Reaksiyon puanı
- 630
Pesimist bisikletinin hayırlı olması dileği ve güle güle binmesini temenni eder ve bisikletinin fotosunu burda paylaşmasını canı gönülden isteriz..

Pesi ona en fazla üç gün biner oda hevesi kaçana kadar![]()
hidrolik frenler çıkalı rahat bir 10 sene oldu diye biliyorum en azından ben göreliÖzelliklerini okudum da -ben bu bisikleti işlerini yıllar öncesinde bıraktım, o yüzden teknolojiyi hala orada sanıyorum- bisikletlerin hidrolik frenlisi mi çıkmış... Vay be..
"...Şerefsizim benim aklıma gelmişti..."![]()
![]()
hidrolik frenler çıkalı rahat bir 10 sene oldu diye biliyorum en azından ben göreliÖzelliklerini okudum da -ben bu bisikleti işlerini yıllar öncesinde bıraktım, o yüzden teknolojiyi hala orada sanıyorum- bisikletlerin hidrolik frenlisi mi çıkmış... Vay be..
"...Şerefsizim benim aklıma gelmişti..."![]()
![]()
Pesi ona en fazla üç gün biner oda hevesi kaçana kadar![]()
Pesi Bunla Ankara'ya gelme olayını tekrar düşün ve gel derim..![]()
bir de bizimkine bak.adalet mi bu.dede bisikleti bisan.
![]()
Bizde o da yok babamız almadı zamanındabir de bizimkine bak.adalet mi bu.dede bisikleti bisan.
![]()
Burada bisikletten iyi anlayan birileri var mı yoksa?![]()
Öncelikle hayırlı olsun şu konuya dikkat etmeni öneririm zira salcano bu konuda müşteriyi bilgilendirmiyor, bisikletin kadro yapısı aliminyum, jantın sadece çemberi aliminyum jant telleri demir ve suya girince belli bir zamandan sonra jant telleri acayip paslanma yapıyor ona dikkat etmeni öneririm, 1 yılda pas yaptı bende ki. Suda kalmadığı halde.
Yarın resim eklerim gerekirseenteresan çakma sarda power bile paslanmadı suya girdiği halde...
Bizde o da yok babamız almadı zamanında
Ege Üniversitesine gecebilirsem ben de alacağım ne kadar bunlarHayirli olsun bu arada tepe tepe kullan
679 yazıyor kendi sitesinde.
![]()