D
Deleted member 216045
SDN Okuru
bu dünyada 51 tl ye ps4 sıfır tr garantili alanda gördüm ya daha ölsemde gam yemem.
Metro turizm dinlenme tesislerindeyim sandvic + icecek(en ucuz) 8 tl gercekten dinlendiriyorlar bisey almadan geri dönüyorum otobuse
Almadim tabi sabah istanbulda güzel bir kahvalti yapacagim o paraylaoralar öyledir hocam. ben 2 kek 2 meyve suyunu 8 tl ye aldığımı biliyorum.
Bu saci indirene kadar canim cikmisti, bi de o saatte uyaninca sinirlerim daha beter yukselmisti8'e 20 var kardes. Normaldir öyle olman![]()
Baska fotograf yok mu?Yerini zor buldum habersiz gitmeme rağmen sağolsun [MENTION=3]Berkin Bozdoğan[/MENTION] ayrıca ilgilendi ofis guzel gidip gormenizi tavsiye ederim ama benim yaptigim gibi habersiz degil [MENTION=2]Troy[/MENTION] u göremedim![]()
![]()
Malesef herkes cok mesguldi bir fotoğraf dahi isteyemedimBaska fotograf yok mu?
Yerini zor buldum habersiz gitmeme rağmen sağolsun @Berkin Bozdoğan ayrıca ilgilendi ofis guzel gidip gormenizi tavsiye ederim ama benim yaptigim gibi habersiz degil @Troy u göremedim![]()
![]()
Neti biraz arastirirsan ofisin videosunu bulabilirsin[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] ofis bir apartman dairesi gibi mi ? Buradan öyle görünüyor.
Neti biraz arastirirsan ofisin videosunu bulabilirsin![]()
Buraya bir göz at.Tamam biraz kurcaşıyalım. Her şey için kurcalıyoruz. SDN için mi kurcalamıyacağız ?
Vatan bilgisayarin sitesi kafayi yemis. Giris yapiyorum. Ödemeyi seciyorum, satin al diyorum. Sanki siteye hic giris yapmamis gibi yeni üyelik sayfasi cikiyor. Belki de almamam icin bu bir isarettir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Teknosa artık her türlü ürünü satışa sunmuş. Neden acaba?
Aynı ürün Vatanda 115 lira, Teknosada 160 lira. Oha falan oldum yani.
Bu gazeteleri neden yaprak yaprak yapıyorlar ortadan birbirlerine eklemek çok mu zor??
Yerini zor buldum habersiz gitmeme rağmen sağolsun @Berkin Bozdoğan ayrıca ilgilendi ofis guzel gidip gormenizi tavsiye ederim ama benim yaptigim gibi habersiz degil @Troy u göremedim![]()
![]()
marka,model ne yaz.