Kurt Cobain
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 90
m8 iyi bir tercih .
G3 ün bazı serilerinde var o sorun bizim işyerinden arkadaşa 16lık aldk ne kapanma ne kasma canavar gibi kullanıyor pilide 1 günü rahat çıkarıyor gün boyunca clash of clans oynuyo ve mesajlaşıyom8 in yazılımı daha iyi akıcı diye belirttim zaten ama g3 ü 1 günlük deneyimimde arayüz gayet akıcıydı pil ise gsmarenanın testler başa baş ama video ve webde biraz geride kalıyor :mrgreen:
Eksileri tam olarak nedir acaba? 2k ekranımı ? bunun kullanımda hiçbir dezavantajı yok oyunlar zaten 1080p de çalısıyor.ve normal resim video görüntülemedede M8 den hissedilir derecede iyi.Kamerasımı kötü ? HTC One M8 den kamerası her konuda daha iyi bütün inceleme siteleri bunda hem fikir.Sesimi kötü? hayır ses çıkış gücü m8den yüksek 1.5 watt hoparlörü var M8 inki önde oldugu için biraz daha iyi deneyim sunuyor sadece.Tasarımımı kötü ? Tasarım olarak 5.5 inch ekranı 5 inc kasaya sığrıdan telefonmu kötü? M8 5 inch ekranı 5.5 inch kasaya sığdırıyor artı bide sanal tuşlar var kullanıcıya 4.6 inch kalıyor o ekrandan.ve bu iki telefonun boyutları nerdeyse aynı.G3 dede sanal tuşlar var fakat ekranı büyük oldugu için ekranda yeterli alan kalıyor.Sizce bu saydıklarım arasında G3 ün hangi dezavantajı var?Pil konusunda evet biraz daha az gidiyor fakat bişeyi unutuyorsunuz G3 ün ekranı m8 den çok daha büyük ve 2K evet m8 den pili biraz daha az gidiyor fakat o kadar ekran boyutu farkı + çözünürlük farkına çok normal bir durum bu.Birde G3e gelen güncelleme ile pil ömrü hissedilir düzeyde arttı. GSM Arenanın yayınladığı o değerler hiç güncelleme almamış hali.Yani telefon şuanda 6.30 saatten daha fazla internet deneyimi sunuyor.Bunu son güncelleme ile bizzat denedik.Size bir malzeme kalitesi konusunda katılabilirim evet M8 in kasası daha sağlam fakat diğer özelliklerde M8 e göre hiçbir zayıf noktasıda yok telefonun.Hatta avantajları var.2200TL' lik G3 6 saat internette gezinme sunuyor? 3g + dışarıda güneşli havada ekran parlaklığı fullde 5 saat dayanıcağını bile sanmıyorum 2K ekranın verdiği ısınma + sıcak havalar vb.
M8 ile yarıştırılıcak bir telefon olarak görmüyorum g3'ü ne yazık ki çok eksikleri var rakiplerine göre.
Hangi konuda düşük performanslı kılıyor? Oyunların hepsi 1080p de çalısıyor bütün inceleme videolarına bak M8 den daha iyi oyun performansı var.Sadece normal internette gezinirken + 2 k video izlerseniz oralarda 2k ekran tam olarak kullanılıyor.Ve zaten snapdragon801 işlemcinin 2k video oynatma resim görüntüleme konusunda hiçbir zayıflığı yok gayette yeterli zaten g3 deki işlemci daha hızlı + 1gb de fazladan rami var bu durumda nasıl daha düşük performans sunuyor?Dediğiniz durum oyunlar 2K çözünürlükte çalısırsa ortaya çıkar Andreno330 Grafik konusunda yetersiz kalır fakat öyle bir durum yok Google Playdaki tüm oyunlar max 1080p çözünürlükte çalışıyor buda herhangibir dezavantaj yaratmıyor.2k ekran LG G3 ü düşük performanslı kılar bkz. Çözünürlük arttıkça sistem yükü artar
G3 ün hep - yanlarını görüyorsun adamlar bilmiyomuydu fhd ekran koymayı 2k ekran koyarak ilk adımı lg attı ve kullanmadan yorum yapıyorsun pili gayet güzel gidiyor ısınmada yok evet webde gezinme süresi doğal olarak az olacak 2k ekran elbetteki güç harcayacak bu telefonun zayıf yönü batarya oyunlarda bir sıkıntı yok.Rakiplerine göre eksileri kasa açıklığı yok kamerası tasarımı arayüzü gayet güzel 4 5 tane yazılım güncellemesi aldı vs vs Herkes tutturmuş kapanma sorunu bu z2 nin lensi kayıyor kasasında açıklık var ki , kaç seridir böyle son serilerde bile çıkabiliyorken g3 ün son seriler sorunsuz..2200TL' lik G3 6 saat internette gezinme sunuyor? 3g + dışarıda güneşli havada ekran parlaklığı fullde 5 saat dayanıcağını bile sanmıyorum 2K ekranın verdiği ısınma + sıcak havalar vb.
M8 ile yarıştırılıcak bir telefon olarak görmüyorum g3'ü ne yazık ki çok eksikleri var rakiplerine göre.
M8e göre düşük benchmarklara bak anlarsın demek istediğimiHangi konuda düşük performanslı kılıyor? Oyunların hepsi 1080p de çalısıyor bütün inceleme videolarına bak M8 den daha iyi oyun performansı var.Sadece normal internette gezinirken + 2 k video izlerseniz oralarda 2k ekran tam olarak kullanılıyor.Ve zaten snapdragon801 işlemcinin 2k video oynatma resim görüntüleme konusunda hiçbir zayıflığı yok gayette yeterli zaten g3 deki işlemci daha hızlı + 1gb de fazladan rami var bu durumda nasıl daha düşük performans sunuyor?Dediğiniz durum oyunlar 2K çözünürlükte çalısırsa ortaya çıkar Andreno330 Grafik konusunda yetersiz kalır fakat öyle bir durum yok Google Playdaki tüm oyunlar max 1080p çözünürlükte çalışıyor buda herhangibir dezavantaj yaratmıyor.
Benchmarklar hiçbirşey ifade etmiyor kardeşim.Benchmark ne içindir telefon grafik gerektiren uygulamalara karşı yeterlimi değilmi onu test eder dimi.Yani bencmarkı yüksek olan telefonlar genelde iyi olur fakat atladıgın bir nokta var.LG G3 ün m8 den biraz daha düşük aldıgı testler 2K çözünürlükte gerçekleşiyor ve ona rağmen çok aşırıda geride kalmıyor.Ama bu durum oyunlarda çözünürlük max1080p oldugu için gerçerli olmuyor.Zaten 2k çözünürlükte telefonu test etmiyen uygulamalar var onlardada yüksek alıyor.Toparlarsak bencmarklar LG G3ün oyunlardaki gerçek performansı hakkında bilgi vermiyor.Gene dediğim gibi oyun konusunda G3 bir kademe daha iyi M8 den.M8e göre düşük benchmarklara bak anlarsın demek istediğimi
Hayır birde eksi yanı değilki G3 ün 2k ekranı bir eksi değil.Çok daha kaliteli görüntü sunuyor diğer telefonlardan birde ekran daha fazla güç harcıyor ama sadece çözünürlükten değil bu durum ekran büyüklüğünün etkiside çok bu durumda Birde son güncellemeyi aldıktan sonra Webde 7.30 -8 saat arası bir deneyim sunuyor.Bunu 3 gün boyunca hergün şarj ederek denedim GSM Arenadaki hiç güncelleme almamış hali.Yani demek istediğim LG G3 şarj konusundada toparlandı öyle abartılcak bir sorunu kalmadıG3 ün hep - yanlarını görüyorsun adamlar bilmiyomuydu fhd ekran koymayı 2k ekran koyarak ilk adımı lg attı ve kullanmadan yorum yapıyorsun pili gayet güzel gidiyor ısınmada yok evet webde gezinme süresi doğal olarak az olacak 2k ekran elbetteki güç harcayacak bu telefonun zayıf yönü batarya oyunlarda bir sıkıntı yok.Rakiplerine göre eksileri kasa açıklığı yok kamerası tasarımı arayüzü gayet güzel 4 5 tane yazılım güncellemesi aldı vs vs Herkes tutturmuş kapanma sorunu bu z2 nin lensi kayıyor kasasında açıklık var ki , kaç seridir böyle son serilerde bile çıkabiliyorken g3 ün son seriler sorunsuz..
gece gece hangi düşünce sizi one m8 in ses gücü g3 ün gerisinde mantıgına itti acaba ?Eksileri tam olarak nedir acaba? 2k ekranımı ? bunun kullanımda hiçbir dezavantajı yok oyunlar zaten 1080p de çalısıyor.ve normal resim video görüntülemedede M8 den hissedilir derecede iyi.Kamerasımı kötü ? HTC One M8 den kamerası her konuda daha iyi bütün inceleme siteleri bunda hem fikir.Sesimi kötü? hayır ses çıkış gücü m8den yüksek 1.5 watt hoparlörü var M8 inki önde oldugu için biraz daha iyi deneyim sunuyor sadece.Tasarımımı kötü ? Tasarım olarak 5.5 inch ekranı 5 inc kasaya sığrıdan telefonmu kötü? M8 5 inch ekranı 5.5 inch kasaya sığdırıyor artı bide sanal tuşlar var kullanıcıya 4.6 inch kalıyor o ekrandan.ve bu iki telefonun boyutları nerdeyse aynı.G3 dede sanal tuşlar var fakat ekranı büyük oldugu için ekranda yeterli alan kalıyor.Sizce bu saydıklarım arasında G3 ün hangi dezavantajı var?Pil konusunda evet biraz daha az gidiyor fakat bişeyi unutuyorsunuz G3 ün ekranı m8 den çok daha büyük ve 2K evet m8 den pili biraz daha az gidiyor fakat o kadar ekran boyutu farkı + çözünürlük farkına çok normal bir durum bu.Birde G3e gelen güncelleme ile pil ömrü hissedilir düzeyde arttı. GSM Arenanın yayınladığı o değerler hiç güncelleme almamış hali.Yani telefon şuanda 6.30 saatten daha fazla internet deneyimi sunuyor.Bunu son güncelleme ile bizzat denedik.Size bir malzeme kalitesi konusunda katılabilirim evet M8 in kasası daha sağlam fakat diğer özelliklerde M8 e göre hiçbir zayıf noktasıda yok telefonun.Hatta avantajları var.
Arkadaşım ses çıkış gücü diyorum.Gsm arenayı inceleyin HTC ONE M8 75.7DB G3:80.2 DB Bu durumda hangisinin ses çıkış gücü güçlü oluyor? Birde benim yazımı dikkatli okuyun M8 in hopörlörleri önde olduğu için daha iyi deneyim sunuyor dedim.Bu ne demek M8 daha düzgün ses veriyor.Lütfen eleştirirken yazdıklarımı dikkatli şekilde okuyun öyle yorum yapın.gece gece hangi düşünce sizi one m8 in ses gücü g3 ün gerisinde mantıgına itti acaba ?
1 kaynayağa sabit kalıp burda atıp tutmayın bende size 5 kaynak göstersem one m 8 ses çıkış gücü fazla diye ozaman ben mi haklı sayılıcam . şu an one m8 kullanıyorum 1 gün önce arkadaşım ile kafede oturduk lg g3 almış gold rengi olandan ara ara kasılmalar mevcuttu menüde ve ses çıkışı konusuna gelirsek ikimizde aynı anda aynı şarkıyı açtık lg g3 arkasını çevirdik haksızlık olmasın diye ve nedense hala one m8 öndeydiArkadaşım ses çıkış gücü diyorum.Gsm arenayı inceleyin HTC ONE M8 75.7DB G3:80.2 DB Bu durumda hangisinin ses çıkış gücü güçlü oluyor? Birde benim yazımı dikkatli okuyun M8 in hopörlörleri önde olduğu için daha iyi deneyim sunuyor dedim.Bu ne demek M8 daha düzgün ses veriyor.Lütfen eleştirirken yazdıklarımı dikkatli şekilde okuyun öyle yorum yapın.
Bu linkten bakabilirsin
http://www.gsmarena.com/lg_g3_vs_htc_one_m8-review-1094p7.php
Ben tek bir kaynağa bağlı olarak konuşmuyorum bir sürü kaynağa bakarak bunları soyluyorum fakat sizinle sadece birini paylaştım.Ben arayüz ile ilgili birşey söylemedim zaten.M8in arayüzü daha sade oldugu için daha akıcı çalısır onunla ilgili birşey demedim.Ses konusuna gelince tanıdıgımız birinde One m8 var bizde denedik.Arada ses şiddeti olarak bi fark sezemedik.Ama hangisinin ses çıkışının güçlü olduğunu bu şekilde tespit edemeyiz inceleme yapanlar bunları cihazlarla test ediyor.Ve ben bir sürü kaynağa baktım 2-3 db g3 önde gözüküyor.Ama bunu günlük kullanımda anlamak pek mümkün değil.Bu yüzden yazımada bakarsan ses düzeni deneyimi M8 in daha iyi dedim yani aslında ikimizde bir konuda aynı şeyleri düşünüyoruz.Benim eleştirdğim nokta G3ün hoparlörü bişe yaramaz M8 inki aşırı şekilde daha kaliteli böyle diyenlere karşı diyorum bunu.Burayada bakabilirsin 2. kaynak1 kaynayağa sabit kalıp burda atıp tutmayın bende size 5 kaynak göstersem one m 8 ses çıkış gücü fazla diye ozaman ben mi haklı sayılıcam . şu an one m8 kullanıyorum 1 gün önce arkadaşım ile kafede oturduk lg g3 almış gold rengi olandan ara ara kasılmalar mevcuttu menüde ve ses çıkışı konusuna gelirsek ikimizde aynı anda aynı şarkıyı açtık lg g3 arkasını çevirdik haksızlık olmasın diye ve nedense hala one m8 öndeydi
youtube da ki incelemelere bakarsanız one m8 şarkıya göre 90 db geçebiliyor yazılara itimat etmeyin videolara bakın ve ayrıca g3 ve one m8 ses konusuna gelirsek 1000 kişiden sadece 10 kişisi g3 önde derBen tek bir kaynağa bağlı olarak konuşmuyorum bir sürü kaynağa bakarak bunları soyluyorum fakat sizinle sadece birini paylaştım.Ben arayüz ile ilgili birşey söylemedim zaten.M8in arayüzü daha sade oldugu için daha akıcı çalısır onunla ilgili birşey demedim.Ses konusuna gelince tanıdıgımız birinde One m8 var bizde denedik.Arada ses şiddeti olarak bi fark sezemedik.Ama hangisinin ses çıkışının güçlü olduğunu bu şekilde tespit edemeyiz inceleme yapanlar bunları cihazlarla test ediyor.Ve ben bir sürü kaynağa baktım 2-3 db g3 önde gözüküyor.Ama bunu günlük kullanımda anlamak pek mümkün değil.Bu yüzden yazımada bakarsan ses düzeni deneyimi M8 in daha iyi dedim yani aslında ikimizde bir konuda aynı şeyleri düşünüyoruz.Benim eleştirdğim nokta G3ün hoparlörü bişe yaramaz M8 inki aşırı şekilde daha kaliteli böyle diyenlere karşı diyorum bunu.Burayada bakabilirsin 2. kaynak
http://www.phonearena.com/reviews/LG-G3-vs-HTC-One-M8_id3722/page/3
Sizde her videoya itimat etmeyin.LG G3ün yüksek olduğunu iddia eden videolarda var.Ama dediğim gibi bunun bir önemi yok ben kendim deneyimledim ses şiddeti olarak bir fark göremedim.Ama M8 in hoparlörleri önde olduğu için daha iyi dedim.Bende senden farklı birşey söylemiyorum o konuda.Benim sana paylaşmış olduğum inceleme yapan siteler dünyaca saygınlığı olan sitelerdir.Bu durumda youtubeden video çeken birinemi inanırsınız yoksa yapılan incelemeyemi.2tane site gösterdim ikisidemi yalan söylüyor?Birde ölçümün nasıl yapıldığıda önemli hangi mesafeden nasıl şekilde belkide M8in 90 db ses çıkardığını söylüyen kişi G3ü aynı şartta test etse ondada 92 db falan çıkıcak?Ama dediğim gibi aradaki fark günlük hayatta anlaşılmıyacak kadar az ve ben onu M8in hoparlörleri süper ötesi G3ünki vasatın altı gibi düşünen insanlar için yazdım.youtube da ki incelemelere bakarsanız one m8 şarkıya göre 90 db geçebiliyor yazılara itimat etmeyin videolara bakın ve ayrıca g3 ve one m8 ses konusuna gelirsek 1000 kişiden sadece 10 kişisi g3 önde der
Benchmarklar hiçbirşey ifade etmiyor kardeşim.Benchmark ne içindir telefon grafik gerektiren uygulamalara karşı yeterlimi değilmi onu test eder dimi.Yani bencmarkı yüksek olan telefonlar genelde iyi olur fakat atladıgın bir nokta var.LG G3 ün m8 den biraz daha düşük aldıgı testler 2K çözünürlükte gerçekleşiyor ve ona rağmen çok aşırıda geride kalmıyor.Ama bu durum oyunlarda çözünürlük max1080p oldugu için gerçerli olmuyor.Zaten 2k çözünürlükte telefonu test etmiyen uygulamalar var onlardada yüksek alıyor.Toparlarsak bencmarklar LG G3ün oyunlardaki gerçek performansı hakkında bilgi vermiyor.Gene dediğim gibi oyun konusunda G3 bir kademe daha iyi M8 den.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hayır birde eksi yanı değilki G3 ün 2k ekranı bir eksi değil.Çok daha kaliteli görüntü sunuyor diğer telefonlardan birde ekran daha fazla güç harcıyor ama sadece çözünürlükten değil bu durum ekran büyüklüğünün etkiside çok bu durumda Birde son güncellemeyi aldıktan sonra Webde 7.30 -8 saat arası bir deneyim sunuyor.Bunu 3 gün boyunca hergün şarj ederek denedim GSM Arenadaki hiç güncelleme almamış hali.Yani demek istediğim LG G3 şarj konusundada toparlandı öyle abartılcak bir sorunu kalmadı
selam arkadaşlar bende htcM8 mi yada LG g3 mu dıye baya kararsızım ama sunuda belırtmelıyımkı kamera bakımından lg g3 daha kalıtelı gıbı htc sadece tasatıma ıncelıge vede ses kalıtesıne oncelık vermıs fakat lg g3 e cokseyı bulacağınızı sanıyorum evet ben kulanıcısı degılım ama lg fark atıyor gıbı ve dedıgım gıbı htc tasarıma ıncelıge gorunume oncelık vermıs ağırlık vermıs gercı kulanıcılar daha ıyı bılır
HTC One M8 bir çok konuda G3'den daha iyi.selam arkadaşlar bende htcM8 mi yada LG g3 mu dıye baya kararsızım ama sunuda belırtmelıyımkı kamera bakımından lg g3 daha kalıtelı gıbı htc sadece tasatıma ıncelıge vede ses kalıtesıne oncelık vermıs fakat lg g3 e cokseyı bulacağınızı sanıyorum evet ben kulanıcısı degılım ama lg fark atıyor gıbı ve dedıgım gıbı htc tasarıma ıncelıge gorunume oncelık vermıs ağırlık vermıs gercı kulanıcılar daha ıyı bılır
Arkadaşlar ben de telefon alıcam. Arkadaşlar HTC one m8 öneriyor benim kafamda z3 compact var. Sizce hangisini almalıyım? Eksi ve Artı Yönleri nelerdir?
İkiside hemen hemen aynı donanımda.Arkadaşlar ben de telefon alıcam. Arkadaşlar HTC one m8 öneriyor benim kafamda z3 compact var. Sizce hangisini almalıyım? Eksi ve Artı Yönleri nelerdir?