LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Lg puice suit indirin bilgisayara yada LGMobile Support Tool indirin telefonu bağlayın Lg yazılımı seçin ayarlardan ve Yazılım hata kurtarması yapın programdan Lg G3 yeni telefon ve açıkları olabilir yazılımsal sıkıntı kapanma sorunları 4.4.3 gidicek Lg çalışanları bilgilendirme yapmıyor Sorumsuzluk yok ama Türkiye fırması olarak servisi beni sinir etdi 4.4.3 versinler cihazlara sonra niye Lg kötü değil firmada gecikme yok Google kaynakları paylaşmıyor sorun bu yüzden Güncelleme gecikiyor.

hasopaso40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G3 alacağım yakın bir süre içerisinde. Hangi renk alacağıma karar veremedim. Beyaz taraftarıydım fakat burada siyah renk, ekran ile uyum sağlıyor ve güzel bir görüntü oluyor. Gold rengi ayrı bir güzel, bence gold alabilirsiniz gibi yorumlarla karşılaştıktan sonra aklım karıştı açıkçası. Sizce ne renk alabilirim?
Ben de siyah renk telefon gold renk kılıf aldım. Her gören hayran oldu çok beğendiler. Başta kılıf kalın gibi geldi ama insanın gözü zamanla alışıyor.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G3 alacağım yakın bir süre içerisinde. Hangi renk alacağıma karar veremedim. Beyaz taraftarıydım fakat burada siyah renk, ekran ile uyum sağlıyor ve güzel bir görüntü oluyor. Gold rengi ayrı bir güzel, bence gold alabilirsiniz gibi yorumlarla karşılaştıktan sonra aklım karıştı açıkçası. Sizce ne renk alabilirim?

arkadaşım öncelikle sende bilirsin ki zevkler ve renkler tartışılmaz,sen siyah olanlar ekranla uyumlu güzel görünüyor demişsin ama siyah dediğin gri,bence gri ekranla fazla uyumlu değil,benim naçizane fikrim beyaz alman,insanoğlu her renkten sıkılır ama beyazdan sıkılmaz diye düşünüyorum,sen ne renk kullanıyorsun diyecek olursan tabi ki BEYAZ..

jeldart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bataryada sıkıntı var galiba şarj 29 dayken 30 a çıkıyor arada bir oluyor bu olay :D Bu nedir sizde de oluyor mu yoksa direk götüreyim mi aldığım yere ? Şimdi şarj artıyor diye sevinemiyorum da çünkü bataryada sorun varsa sıkıntıya gelmeyelim

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
USB kablosuyla bilgisayara takılıyken artması normal ama hiçbir şey takılı değilken böyle oluyorsa, teknik servise danışın.

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şarj %80 deyken kalan pil ömrü 4 saat diyor acaba telefon süreyi mi yanlıs gösteriyor bilemedim biri açıklayabilir mi :S Koktum şimdi ya daha dün aldım telefonu :/
jahynyvy.jpg

Bende durum böyle

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arka plan çalışan uygulamalar nerde gözüküyor ben bulamadim

1. Telefonun sol alt tarafında yer alan 2 adet üst üste dikdörrgen şeklinde olan multitasking butonu ile o anda aktif olan uygulamaları görüntüleyebilirsiniz.

2. "Ayarlar > Genel > Uygulamalar > Çalışan" yolundan da arkaplanda aktif olarak çalışan tüm uygulamaları görebilirsiniz.

jahynyvy.jpg

Bende durum böyle

Bu değerler tahminidir, uçuk ve absürd rakamlar ile karşılaşabilirsiniz pek itimat etmemeniz gerekir.

jeldart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya beyler telefonun kendi kendine şarjı gidiyor 1 saat öncesinde şarjdan çıkardım telefonu hiç kullanmadım sadece 2 kez filan saate bakmak için actım %94 e düşmüş wifi filan açık değil parlaklık %30 yarın bi lg müşteri hizmetlerine soracağım da eğer bir sorun varsa değişim yaparlar değil mi ?

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
1. Telefonun sol alt tarafında yer alan 2 adet üst üste dikdörrgen şeklinde olan multitasking butonu ile o anda aktif olan uygulamaları görüntüleyebilirsiniz.

2. "Ayarlar > Genel > Uygulamalar > Çalışan" yolundan da arkaplanda aktif olarak çalışan tüm uygulamaları görebilirsiniz.

Bu değerler tahminidir, uçuk ve absürd rakamlar ile karşılaşabilirsiniz pek itimat etmemeniz gerekir.
Zaten bu degerler telefonu 3310 gibi kullanirsaniz ekran parlakligi %0 ve bütün özellikleri kapatsanız dahi yaklaşamaz bile. O yüzden fazla takılmaya gerek yok. Bana rahat rahat 1 günü çıkarıyor yemişim tahmini süreyi [emoji33][emoji33]

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ama bataryası hızla azalan arkadaşlarda kesinlikle bi sorun olduğunu düşünüyorum. Yaklasik 1 aydır kullanıyorum şarj konusunda hiçbir sıkıntım olmadı.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Geliştirici seçeneklerinin avantajları ve dezavantajları nelerdir ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Geliştirici seçeneklerinin avantajları ve dezavantajları nelerdir ?

Geliştirici seçeneklerinde bir sürü seçenek var, animasyon hızını arttırabiliyorsunuz bu usb hata ayıklama vs ordan açılıyor gibi bir sürü seçenekler var.

Animasyon hızını arttırırsanız çok hızlı oluyor geçişler veya gelişler gidişler.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Geliştirici seçeneklerini açıp bakın. Hiçbir şey anlamadıysanız sizin için bir avantajı yoktur :P

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Geliştirici seçeneklerinde bir sürü seçenek var, animasyon hızını arttırabiliyorsunuz bu usb hata ayıklama vs ordan açılıyor gibi bir sürü seçenekler var.

Animasyon hızını arttırırsanız çok hızlı oluyor geçişler veya gelişler gidişler.
Teşekkürler bilgi için. Bir de pil ile ilgili bir şey vardı.ART mı ne diyorlar. Onunla ilgili bilgini var mi ?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
ART, Dalvik'in yerini alacak şey. Yani yeni Android ile beraber gelecek. Onu denememiz için geliştirici seçeneklerine koymuşlar.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güncelleme geldi.Haberiniz yoksa indirin.Ben 2 gün önce yaptım.Güç optimizasyonu ve google yamaı diyordu.v10i oldu.Herkes baksın güncelleme bölümüne.Paralel ithalat değil.Lg türkiye.Yanılgı olmasın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende çok yakın bi zamanda lg g3 almayı düşünüyorum ancak bu kadar şikayetten sonra soğudum açıkçası neyse uzun lafın kısası güncellemelerden sonra şikayetler ortadan kalktımı, yeni şikayetler var mı? Onun haricinde telefonun iyi ve kötü yanlarını biraz anlatır mısınız? Hatta bir iletişim adresi verebilirim telefonun detaylarını merak ediyorum. Bu telefonu alırsam aynı zamanda çok uzun bi süre idare etmesini istiyorum, yarı yolda kalmayayım.

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bende çok yakın bi zamanda lg g3 almayı düşünüyorum ancak bu kadar şikayetten sonra soğudum açıkçası neyse uzun lafın kısası güncellemelerden sonra şikayetler ortadan kalktımı, yeni şikayetler var mı? Onun haricinde telefonun iyi ve kötü yanlarını biraz anlatır mısınız? Hatta bir iletişim adresi verebilirim telefonun detaylarını merak ediyorum. Bu telefonu alırsam aynı zamanda çok uzun bi süre idare etmesini istiyorum, yarı yolda kalmayayım.
Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kapanma sorunu ilk aldigimda 2 kere oldu musteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede telefonu fabrika ayarlarına getirdigim zaman sorunun kalkacağını. Söylediler ve dedikleri gibide oldu. Şu ana kadar kullandığım en stabil telefon samsung s3-s4 kullandiktan sonra. Telefonun pil ömrü için şunu diyebilirim kullandıkça pil dahada toparlıyo kendini. Oyun fazla oynamam günde 1-2 saat anca internet full açık zaten sadece yatarken kapatırım batarya 2 tam günü zorluyo. Benim için baya yeterli, kamerasına zaten bu kusur bulamam çok çok iyi bazı arkadaslar gece çekimine iyi değil demiş olabilir zaten elindekinin telefon oldugunu bilen bunu dert etmez nihayetinde bu bi fotograf makinası degil. 2 tane güncelleme aldı ve daha alacağı 1-2 güncellemeyle tam kararlı sürüme geçer. Ben çok çok memnunum tabi karar yinede sizin bunlar benim en az 1 ay kullandiktan sonraki deneyimlerim.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Dün cihaz ile görüşme esnasında kapanma gerçekleşti. Telefon ile bir görüşme yaptığım sırada eğilmek zorunda kaldım yerden bir şey almak için, eğildiğim gibi tık ses gitti. Cihaza baktığımda yerinde yoktu. :)
Bu gibi bir sorun ile karşılaşan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bir iki kelam edeyim. Sürekli okuyup bilgi alıyoruz sonuçta :) bizim de katkımız olsun.
32 gb'liği aldım. Yurt-dışından geldi.
1- Isınma sorunu var. Arkadaşın S5 ile benim G3 aynı oyunu açtık. 10-15 dakika sonra ben telefonu kulağıma götüremeyecek kadar sıcak hissettim. Ama S5'de hiç ısınma yoktu. Ancak çok kısa sürede soğuyor, onu da belirteyim.
2- konuşurken ses bazen gidip geliyor ama herhalde bunun sebebi de Avea'dır diye düşünüyorum.

Şık ve kullanışlı bir telefon alanlara hayırlı olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar facebookta surekli bu hatayi aliyorum . guncellemelerini aldim telefonda mx kuruluydu onuda kaldirdim ama hala bu hatayi aliyorum. Sizce nasil cozebiliriz bu hatayi.
" uzgunuz ancak bu videoyu oynatmaya calisirken bilinmeyen bir hata olustu"

lutfu1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler antutu benchmark kurdum test yaptım . benim telefonumda mı sorun var sizde yapıp bi puanınızı yazar mısınız
bende 32447 puan verdi lg g2 den daha az puan
bu nasıl olur g3 g2 den az puan .