tolga9009
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
the walking dead niye başlamıyo he niye başlamıyo
sezon finali olmuştur:laugh:
the walking dead niye başlamıyo he niye başlamıyo
Galiba kaburga kemiğim kırıldı hayvanat arkadaş nasıl sıktıysa ..![]()
geçmiş olsun kırmamış çatlamış olmalı kırılırsa acısından duramazsın çatlma da olmamış doku ezilmesi de olabilir.
Teşekkürler kardeş
Valla bilmiyorum doktora gitmekden de korkuyorum arkadaş şakalaşırken sıktı çık diye bi ses geldi ağrı felan nefes alırken ağrı oluyor ..
acilen doktora görün gerçi bişey yapamazlarda baksınlar korkunun ecele faydası yok doktorlarda normal insanlar.
Yanlız olay cuma günü gerçekleşti...
Evet notebooka takacam. Sadece SSD alsam 240gb alırım, 120 yetmez. 240gb'ların fiyatı da zaten 390-500 falan. Onun üzerinde 1TB harddisc alınca aynı fiyata denk geliyor. Bakalım babamı ikna edebilirsem bunu aldırıcam. Edemezsem 120gb alacam, fazla dosyalarımı da USB 3.0 üzerinden bağladığım harici diske atarım.Gorur tabiki. Hdd+ssd ayri al daha ucuza gelir derdim ama 2.5" olduguna gore notebooka takacaksin demek ki oyle bi sansin yok.
Fiyat konusunda öyle ama kullanış açısından çok pratik gibime geldi.Cok pahali cok guzel cuzdan bosaltirim diyor...
doktora danış o zaman pek bişey olmaz.
internetden okuduğama göre kırık 4-6 hafta arasında iyileşiyormuş![]()
acı yoksa takma kafaya.
Acı otururken felan yok sadece bastırınca bide nefes alırken hapşırırken felan oluyor![]()
gülerken de acıyabilir zamanla alışırsın geçmiş olsun tekrar sıcak havye tutmaktan iyidir gene çokğu elektronikçi hayatı boyunca en az bir kere tutar havye sıcak derdim...
Deniz e girip az bir güneşlen me ile ıstakoz olma tamam eyvallah da diz ağrısı alaka bilgisi olan.
Turkcell de nasil bir sistem yaptiysa koyde 2g koyden uzak yerlerde 3g cekiyor.
Turkcell de nasil bir sistem yaptiysa koyde 2g koyden uzak yerlerde 3g cekiyor.
Gıcır gıcır ediyormuydu dizlerin elini koyduğunda dizine şöyle hafif oynatınca ?