LG G3 Kullanıcıları Kulübü

muratalper55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

LG G2 için paylaşılan temalar aslında sadece g2 için değil, optimus ara yüzünü kullanan tüm lg modelleri ile geçerlidir.

G3'de çalışıcağını düşünüyorum yani büyük ihtimal çalışır.

sayın modum rica etsem rica özel mesaja bakabilirmisiniz ricamı kırmassan :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Maalesef yardım için özel mesajlara cevap vermiyorum, o tarz mesajları ilgili konulara yazarsanız bende dahil diğer bilgili arkadaşlar size cevap vericektir.

Böylelikle googlede veya forumda aynı sorunu yaşayıp aratma yapan arkadaşlar konuyu ve sizin attığınız mesajı görücekler ve aldığınız cevabı okuyup bilgi sahibi olucaklar.

Özel mesaj ile anlatırsam, soran tüm üyelere tek tek anlatmak zorunda kalıcam :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Vee artık ben de bir G3 kullanıcısıyım. Telefonu alalı 6 saat oldu.Biraz kurcaladım.Gözüme hiçbir sorun çarpmadı.Sıkıntı yok gibi.Kendi kendine de kapanmadı. Isınma bende de var ama problem etmiyorum onu.
Eski telefonum HTC Exp. bile bazı oyunlarda ısınıyordu.

Sohbet uygulamaları yükledim. Daha oyun yükleme fırsatım olmadı.Sarjda şuanda.Dolunca oyunları deniyeceğim.Bu arada merak eden olabilir; "32 GB - Beyaz" , vatan bilgisayardan aldım.Ayrıca yanında indirimli Norton ve Kayspersky virüs programı vardı.Hatırladığım kadarıyla Norton 28 TL.Onu aldım.

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de hiç olmadı kapanma.Size diyorum ki ilk üretimlerin bazılarında kronik olabilir.Benimki ne kapandı ne kastı ne de dondu.Bir de shabba benden sana tavsiye bulunduğun ilde yeni açılan lg shop varsa oradan al hem daha ucuz oluyor hem de arada başka garanti şirketi(kvk,telpa gibi)olmuyor.Direk lg türkiye garantili.:thumbup1:

İstanbuldayım, zaten LG Shop'tan alıcam. 2100TL idi (32gb) ilk çıktığında sorduğumda.Hala öyledir büyük ihtimalle.Son anda fikrim değişmezse GOLD alıcam. :) Quick kılıfıda kaçırmadım Allahtan. :P

Oyun oynama alışkanlığım 0. Twitter,Whatsapp ve Instagram'ı deli gibi kullanıyorum, kamerayıda kullanırım gibime geliyor.Hadi hayırlısı.

cmlşahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 gün içinde 3 kez kapanmişti kendiliğinden... Fabrika ayarlarina sifirlayip baştan herşeyi tek tek yeniden kurdum... Bugün 4 üncü gün kapanma olmadi...

eXe1aNs

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu 32 gb beyaz aldım teknosadan 2200'e öğrencıyım kendı paramla aldım o yuzden cok tıtız kullanıyorm. ama 1 hafta sonra fark ettmkı ekranın altında kucuk bı yer yok ekran kırık ama ne soyulma var ne catlama ne surtme dusurmedım telefonu gozum gıbı baktm ama ekranın kucuk bır yerı yok. Dün götürdüm teknosaya ılk laf yaptılar dusurme falan dedıler dedım sert cıktım dusurme olsa surtme catlama olur dedım. Servıse gonderıcez falan dedıler sonra baktm değiştirdiler ıcerden yenı bırtane verdıler tesekkr ettm cıktm acmadım telefonu eve bıraktım dolastım bıraz sonra. Aldım telefonu jıletın taktırmaya goturdum ekrandakı kendı jıletını cıkarınca fark ettmkı ekranda sıyah nokta var pıksel bozukluğu tepem attı ertesı gun yanı bugun tekrar goturdum servıse gonderdıler değişim kararı ıstedıler ama bana dedıkı ekranda 1 nokta olunca degısım kararı cıkmıor 3 nokta olunca degısıyor dedı tekrar sınırlendım telefona 2200 verdım ekranda nokta ılemı dolanacağm ılla 3 nokta yok dıye

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Önerebileceğiniz bir ekran koruyucu jelatin var mı? Muğla'da hiçbir yerde bulamadım.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Merhaba,

LG G2 için paylaşılan temalar aslında sadece g2 için değil, optimus ara yüzünü kullanan tüm lg modelleri ile geçerlidir.

G3'de çalışıcağını düşünüyorum yani büyük ihtimal çalışır.

denedim çalışıyormuş teşekkürler :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Rıca ederim.

LG G3 için şeffaf ekran jelatini: Tıkla

LG G3 için ultra şeffaf parmak izi bırakmaz jelatin: Tıkla

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Şarj durumunuz nasıl arkadaşlar? Oyunlarda hızlı azalıyor gibi. Daha sonra şarj düzene girer mi ?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Oyun oynuyorsan azalması normal zaten. Oyun oynarken bitmeyen pil mi icat edildi :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Oyun oynuyorsan azalması normal zaten. Oyun oynarken bitmeyen pil mi icat edildi :)
Örnek vermek için dedim. :) böyle ust düzey bir telefon sahibi oldum ilk kez.bir de o kadar para verdiğim için bir sey olacak diye içim gidiyor. :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Otomatik senkronizasyonları kapat, ekran parlaklığını düşür. Kullanmadığın zamanlarda Facebook gibi uygulamalar varsa tamamen çıkış yap. Pilden tasarruf etmiş olursun. Fazla oyun (ağır uygulamalar) oynamaman gerektiğini söylememe gerek yok sanırım :P

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Oyuna göre değişir ısındıkça daha çabuk biter :)
Her gün şarj etmek benim için sıkıntı değil.Bugün gündüz şarj ettim mesela.Gece bir daha etmek istemiyorum şarj.Günde iki kez sıkıntı olur mu peki? Ayrica pek ısınma yok gibi.Yani rahatsız etmiyor :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Otomatik senkronizasyonları kapat, ekran parlaklığını düşür. Kullanmadığın zamanlarda Facebook gibi uygulamalar varsa tamamen çıkış yap. Pilden tasarruf etmiş olursun. Fazla oyun (ağır uygulamalar) oynamaman gerektiğini söylememe gerek yok sanırım :P
Öneriler için teşekkürler. Telefon ekran kapalıyken aşırı azalmıyor. Kullanmadığım zamanlarda sıkıntı yok :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Öneriler icin teşekkürler. Telefonu kullanmadığım zaman sıkıntı yok zaten.Aşırı azalma yok ekran kapalı iken :)

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi çok trajikomik bi sorun söylicem.Ben sim kartımı takamıyorum.Kart yuvasına büyük geliyor.Ben mi heyecandan takamadım acaba ????????????

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ben de bunu bekliyordum.Hayır kestirmedim, ve LG Bayiisindeki elemanda demedi.Neyse yarın gidip halledicez artık, güzel bi fırça ile.
Telefonu alırken özelliklerine bakmadıysanız adamları fırçalamanın anlamı yok. Ayrıca herhangi bir telefoncu 2.5 liraya kesiyor. Lg bayisine gitmeye kalkmayın derim :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Her gün şarj etmek benim için sıkıntı değil.Bugün gündüz şarj ettim mesela.Gece bir daha etmek istemiyorum şarj.Günde iki kez sıkıntı olur mu peki? Ayrica pek ısınma yok gibi.Yani rahatsız etmiyor :)
Doluyken şarj etmeyin yinede %20 %30 gibi takın sıkıntı olmaz :)