Samsung Note 3 rehber silme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rifki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rifki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar. Telefonumda yanlışlıkla rehberimi sildim nasıl yaptım bilmiyorum. Farklı bir rehber indirdim. Numaralarım duruyor fakat orjinal rehberim gitti.
Note 3 orjinal telefon rehberi tekrar nasıl indirebilirim.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Telefonundan gmail'e senkronize ettiyseniz, gmailinizi hesaba eklediğinizde oradan tekrar rehberi telefona aktarabilirsiniz. Önceden yapmadıysanız rehbere bir fatiha okuyun :)

rifki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok telefon rehberim deki numaralarim duruyor. Gmail dede war. Ben rehber ikonunu kaybettim. Sildim yani :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Rehber ikonunu silemezsiniz ki o.o

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Menudeyken düzenle seçeneğine basıp sürüklediginizde de mi olmuyor?

rifki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Silindi hiç bir yerde yok telefonun. Bende google play den rehber indirdim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Menudeyken düzenle seçeneğine basıp sürüklediginizde de mi olmuyor?
Siz ilk yani ana ekran da ki rehber den mi bahsediyorsunuz eğer öyle ise uygulamalar a basıp oradaki rehberi basili tutun ve istediğiniz yere bırakın

rifki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ewet numaraları çevirdiğim ilk ekran. Ama silindi uygulamalarda yok malesef. Çok tuaf biliyorum ama yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Acaba samsung içindeki orjinal programları görüp yeniden ekleyebilecegim bir yer varmı.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ewet numaraları çevirdiğim ilk ekran. Ama silindi uygulamalarda yok malesef. Çok tuaf biliyorum ama yok

Acaba samsung içindeki orjinal programları görüp yeniden ekleyebilecegim bir yer varmı.
Bu menüden bu simgeyi root yetkisi olmadan kaldıramazsiniz dikkatli bakın uygulamalara.
a2yvuzeb.jpg

rifki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malesef yok. Gmail den bir adres defterine bakacaktim. Sonra önizleme yaparken bütün numaraları rehbere attı. Bende o rehber dosyasını siler sem gider diye düşündüm ama rehberi silmisim. Olay bu.

Devre dışı bırakılan uygulamaların içinde buldum..

Tşkler. ..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Telefonu fabrika ayarlarına geri çevirin gelir tabi bundan önce yedek alın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben rehberimin içindeki herkesi silmek istiyorum yardımlcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kişileri birleştirme yapmışsanız "salt okunur" kaydettiği için telefon içinden silemezsiniz. Ya tek tek birleştirilen bağlantıları ayırıp sileceksiniz. veya Senkronize olan hesabınıza bilgisayardan girip yapacaksınız. Başıma geldi. gmail açtım, mail kısmına tıklayınca rehberi seçtim. Bu arada telefonun bağlantısı koparsa gmail duraklıyor; devam etmiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba
ben note 3 telefonumu fabrika ayarlarına geri döndürdüm rehber de gitti rehberimi nasıl geri yüklerim.(resimleri senkronize etmiştim ) google hesabım vardı google play da rehberimi geri getirme imkanım varmı

demirim21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar S3 rehberim silindi yukarda arkadaşla aynı sorun. Telefonum rootlu. Titanium backup ile sildim formatladım ama geri gelmedi. Ne yapmam gerekiyor bunu rehberi geri getirmek için?

Bu menüden bu simgeyi root yetkisi olmadan kaldıramazsiniz dikkatli bakın uygulamalara.
a2yvuzeb.jpg

Bende "Telefon" ve "Rehber" yok ne yapmam gerekiyor çaresiz kaldım. Formatladım ne yaptıysam geri getiremedim.

H

hy88

SDN Okuru
note 3 sapaMonitor yüklenmiş silinmiyor ve desteklenmiyor nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim.[/FACEBOOK]