iyidesanane
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Beyler İphone 5s ile Htc one m8 ​arasında tercih yapmam gerekiyor.Sizce hangisini almalıyım.Avantajlarım neler olur?
HTC ve İphone 5s'i ben bir birine benzetiyorum açıkçası. İphone 5s'in malzeme ve ses kalitesi çok iyi Stabiliteside çok iyi, aynısı htc m8 içinde geçerli Malzeme kalitesi, sesi, stabilitesi vs.
Burda tercih yaparken neye önem verdiğin önemli:
Büyük ekranmı istiyorsun? eğer istiyorsan HTC One M8 alıcaksın, dert değil diyorsan iphone 5s.
İos mu kullanmayı seviyorsun androidmi? eğer cevabın androidse HTC, ios'sa iphone 5s.
Bunların haricinde diğer sorularını kendi kafanda yanıtlaman gerekiyor çünkü her iki telefonda bir birine çok benziyor yani kalitesi sesi stabilitesi performansı vs.
Ben size şunu alın derim alırsınız fakat beğenmezsiniz. Her iki telefonuda elinize alıp test edin kullanımınıza en uygun olan hangisi? tarzında karşılaştırırsanız kararınızı verirsiniz.
İşletim sistemi olarak kararsızım zaten, iki telefonuda inceleme şansım oldu. Ama hala kafamda soru işareti var, ikisinin arasında kendimce hangisinin artıları daha ağır basıyorsa onu alma taraftarıyım ama çıkar yol bulamadım. Sen bir fikir verebilirmisin? Sence hangisinin artıları daha fazla ?
Ben iphone 5s kullanıyorum ve memnunum, HTC ONE M8 kullanmadım belki 5sden daha iyidir o yüzden bu konu hakkında birşey söyleyemem. Fakat şunu söyleyebilirimki her iki telefonda sizi pişman etmeyecektir.
M8: http://www.teknosa.com/urunler/125071256/htc-one-m8-gray-akilli-telefon 2.400 TL ve bir telefon için 2.400 tl vermek çok geliyor bana yani gereksiz.
İphone 5s: http://www.teknosa.com/urunler/125071152/apple-iphone-5s-16gb-gold-akilli-telefon 1950 tl iphone zaten pahalı bir cihaz ama kaliteli bir cihaz bence parasını hak ediyor, m8de hak ediyor. Tasarım ve fiyat olarak size en uygun hangisiyse onu alın.
One m8 alman daha yararina olacaktir hem yuksek malzeme kalitesi hem de kendini guncelleme konusunda duzelten htc'nin destegiyle bayagi bir goturur seni telefonda Android >ios bunu unutmamak lazim![]()
ikisinin özellikleri de süper. büyük ekran istiyosan m8, küçük ekran istiyosan 5sBeyler İphone 5s ile Htc one m8 ​arasında tercih yapmam gerekiyor.Sizce hangisini almalıyım.Avantajlarım neler olur?
Android daha iyi bir işletim sistemi kişiselleştirmesi daha iyi istediğimizi özgürce yapabiliyoruz, ios birazcık daha kısıtlamalı android'e göre kat kat stabil çalışan bir işletim sistemi ve güvenliğide gayet iyi '' JailBreak '' yapılmadığı sürece.
Arkadaş eğer özgürlükten yanaysa m8, yok bana özgürlük lazım değil güvenlik stabilite vs diyorsa iphone 5s almasını öneririm.
One ın kamera kalitesizliği yeterli bir sebep almamak için.
Sende benim gibi kurcalamayi seviyorsan android kaçınılmaz demektir. Milleti boşuna yormaBu arada android cihazların en populerlerinden birini almaya çalış ki geliştiricisi bol olsun sende herseyin rahatça kurcalayabil. G3 ve Note 3 en popüler cihazlar şu an. HTC kullanmayı uzun zaman önce bıraktım çünkü musteri temsilcileri tam bir rezaleti. hiçbirinin bilgisi olmadığı gibi bana yalan söylüyor muamelesi yaptılar. O gün Evo 3d yi satıp bir daha almadım. HTC nin her zaman kamerası kötü olmuştur. Alacaksan kamerasına dikkat et karşılaştırma videolarına resimlerine bak
Htc ne kadar güncelleme versede Android'de asla 5s kadar uzun ömürlü olamıyacak bunu herkes biliyor. Taş çatlasın m8 1.5 sene sonra çöpe dönecek, üzgünüm ama böyle.
Samsung yazılım güncellemede daha iyi. Keza note 2 çıkalı neredeyse 2 yıl oldu ve güncelleme almaya devam ediyor. Keza s2 de böyleydi. Bunlar sadece benim kullanıp izlediğim cihazlar. Popüler cihazdan kastım birazda buydu çünkü geliştiriciler s2 için 4.4.2 yayınlıyorlar halen. 4.4.4 sürümü için note 2 ye çok güzel aosp romlarda çıktı ki sadece Nexus cihazlar alabiliyor şu an. Popüler cihaz almak her anlamda faydalıdır. Samsung satış politikası benim de hoşuma gitmiyor ama note 2 cihazımdan oldukça memnunum
Android her ne kadar İos'un tahtını salladıysada yıkamaz en azından şu anki şartlarda yıkamaz bunu kabul ediyorum kaçınılmaz bir gerçek , elime aldığım telefonu kurcalamaktan yanayım ben İos işletim sistemli bir telefonda da bu imkansız
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Abi hiç kusura bakmada bu Samsung'un telefonunu kullanan kişiler bilinçsiz tüketici benim gözümde ...
Valla hacı ben onu bunu bilmem benim babam daha simbianlı 5800ı kullanıyorsa (4.yılı oldu) ben bu g2yi romla falan rahat 15 yıl kullanırımAndroid iOS'un tahtını yıkamadı ki hız,kararlılık ve stabilitede. Kullanım oranı olarak solladı onu kast ediyorsan. iOS'da jb yaparak cihazı kurcalayabilirsin istediğin gibi ama genede sen bilirsin karar senin. Şunu unutma ama hangi Android'li cihazı alırsan al maksimum ömrü 2 yıldır, ondan sonra sinir krizi yaşarsın çıkarttığı sorunlar yüzünden.
Android iOS'un tahtını yıkamadı ki hız,kararlılık ve stabilitede. Kullanım oranı olarak solladı onu kast ediyorsan. iOS'da jb yaparak cihazı kurcalayabilirsin istediğin gibi ama genede sen bilirsin karar senin. Şunu unutma ama hangi Android'li cihazı alırsan al maksimum ömrü 2 yıldır, ondan sonra sinir krizi yaşarsın çıkarttığı sorunlar yüzünden.
iPhone 4S im 1 yılda kriz eşiğine getirmişti. Şarjın bir anda inmesi, telefonun donup hard reset atması, dokunmatiği çalışmayınca yeniden başlatmak, home tuşu. Sonra 5C aldım 6-7 ay sonra ahizeden gelen ses azaldı sattım ve Z1C ye geçtim. Belkide şans işi ama artık tövbeliyim iPhone'a.
ikiside güzel ama Iphone nun şekli, şemali bi karizması var be abi:lol: