Htc One M8 mi Iphone 5S mi ?

iyidesanane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler İphone 5s ile Htc one m8 ​arasında tercih yapmam gerekiyor.Sizce hangisini almalıyım.Avantajlarım neler olur?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
HTC ve İphone 5s'i ben bir birine benzetiyorum açıkçası. İphone 5s'in malzeme ve ses kalitesi çok iyi Stabiliteside çok iyi, aynısı htc m8 içinde geçerli Malzeme kalitesi, sesi, stabilitesi vs.

Burda tercih yaparken neye önem verdiğin önemli:

Büyük ekranmı istiyorsun? eğer istiyorsan HTC One M8 alıcaksın, dert değil diyorsan iphone 5s.
İos mu kullanmayı seviyorsun androidmi? eğer cevabın androidse HTC, ios'sa iphone 5s.

Bunların haricinde diğer sorularını kendi kafanda yanıtlaman gerekiyor çünkü her iki telefonda bir birine çok benziyor yani kalitesi sesi stabilitesi performansı vs.

Ben size şunu alın derim alırsınız fakat beğenmezsiniz. Her iki telefonuda elinize alıp test edin kullanımınıza en uygun olan hangisi? tarzında karşılaştırırsanız kararınızı verirsiniz.

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Htc One M8 daha iyidir diye düşünüyorum

iyidesanane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HTC ve İphone 5s'i ben bir birine benzetiyorum açıkçası. İphone 5s'in malzeme ve ses kalitesi çok iyi Stabiliteside çok iyi, aynısı htc m8 içinde geçerli Malzeme kalitesi, sesi, stabilitesi vs.

Burda tercih yaparken neye önem verdiğin önemli:

Büyük ekranmı istiyorsun? eğer istiyorsan HTC One M8 alıcaksın, dert değil diyorsan iphone 5s.
İos mu kullanmayı seviyorsun androidmi? eğer cevabın androidse HTC, ios'sa iphone 5s.

Bunların haricinde diğer sorularını kendi kafanda yanıtlaman gerekiyor çünkü her iki telefonda bir birine çok benziyor yani kalitesi sesi stabilitesi performansı vs.

Ben size şunu alın derim alırsınız fakat beğenmezsiniz. Her iki telefonuda elinize alıp test edin kullanımınıza en uygun olan hangisi? tarzında karşılaştırırsanız kararınızı verirsiniz.

İşletim sistemi olarak kararsızım zaten, iki telefonuda inceleme şansım oldu. Ama hala kafamda soru işareti var, ikisinin arasında kendimce hangisinin artıları daha ağır basıyorsa onu alma taraftarıyım ama çıkar yol bulamadım. Sen bir fikir verebilirmisin? Sence hangisinin artıları daha fazla ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ios olmasa anında m8 alıcam ama
keşke m8'e ios yüklenebilse

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İşletim sistemi olarak kararsızım zaten, iki telefonuda inceleme şansım oldu. Ama hala kafamda soru işareti var, ikisinin arasında kendimce hangisinin artıları daha ağır basıyorsa onu alma taraftarıyım ama çıkar yol bulamadım. Sen bir fikir verebilirmisin? Sence hangisinin artıları daha fazla ?

Ben iphone 5s kullanıyorum ve memnunum, HTC ONE M8 kullanmadım belki 5sden daha iyidir o yüzden bu konu hakkında birşey söyleyemem. Fakat şunu söyleyebilirimki her iki telefonda sizi pişman etmeyecektir.

M8: http://www.teknosa.com/urunler/125071256/htc-one-m8-gray-akilli-telefon 2.400 TL ve bir telefon için 2.400 tl vermek çok geliyor bana yani gereksiz.
İphone 5s: http://www.teknosa.com/urunler/125071152/apple-iphone-5s-16gb-gold-akilli-telefon 1950 tl iphone zaten pahalı bir cihaz ama kaliteli bir cihaz bence parasını hak ediyor, m8de hak ediyor. Tasarım ve fiyat olarak size en uygun hangisiyse onu alın.

iyidesanane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben iphone 5s kullanıyorum ve memnunum, HTC ONE M8 kullanmadım belki 5sden daha iyidir o yüzden bu konu hakkında birşey söyleyemem. Fakat şunu söyleyebilirimki her iki telefonda sizi pişman etmeyecektir.

M8: http://www.teknosa.com/urunler/125071256/htc-one-m8-gray-akilli-telefon 2.400 TL ve bir telefon için 2.400 tl vermek çok geliyor bana yani gereksiz.
İphone 5s: http://www.teknosa.com/urunler/125071152/apple-iphone-5s-16gb-gold-akilli-telefon 1950 tl iphone zaten pahalı bir cihaz ama kaliteli bir cihaz bence parasını hak ediyor, m8de hak ediyor. Tasarım ve fiyat olarak size en uygun hangisiyse onu alın.

Evet fiyat araştırmasını yapmıştım Galiba HTC One M8 alacağım daha ağır basıyor bende :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
One m8 alman daha yararina olacaktir hem yuksek malzeme kalitesi hem de kendini guncelleme konusunda duzelten htc'nin destegiyle bayagi bir goturur seni telefonda Android >ios bunu unutmamak lazim :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Tabikide İphone 5s :dirol:
M8de güzel kaliteli fakat 5s ile yarışamaz

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
One m8 alman daha yararina olacaktir hem yuksek malzeme kalitesi hem de kendini guncelleme konusunda duzelten htc'nin destegiyle bayagi bir goturur seni telefonda Android >ios bunu unutmamak lazim :)

Android daha iyi bir işletim sistemi kişiselleştirmesi daha iyi istediğimizi özgürce yapabiliyoruz, ios birazcık daha kısıtlamalı android'e göre kat kat stabil çalışan bir işletim sistemi ve güvenliğide gayet iyi '' JailBreak '' yapılmadığı sürece.

Arkadaş eğer özgürlükten yanaysa m8, yok bana özgürlük lazım değil güvenlik stabilite vs diyorsa iphone 5s almasını öneririm.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
One ın kamera kalitesizliği yeterli bir sebep almamak için.

iyidesanane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Android daha iyi bir işletim sistemi kişiselleştirmesi daha iyi istediğimizi özgürce yapabiliyoruz, ios birazcık daha kısıtlamalı android'e göre kat kat stabil çalışan bir işletim sistemi ve güvenliğide gayet iyi '' JailBreak '' yapılmadığı sürece.

Arkadaş eğer özgürlükten yanaysa m8, yok bana özgürlük lazım değil güvenlik stabilite vs diyorsa iphone 5s almasını öneririm.

Bende eksi yön olarak 5s in kısıtlı olması kurcalayamıyorsun Apple masana yemeği koyuya içinde ne var sorma kaşıkla ye diyor benim tarzımda o değil telefonu didiklicem herşeyini kurcaliyacağım :)

therkut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sende benim gibi kurcalamayi seviyorsan android kaçınılmaz demektir. Milleti boşuna yorma :) Bu arada android cihazların en populerlerinden birini almaya çalış ki geliştiricisi bol olsun sende herseyin rahatça kurcalayabil. G3 ve Note 3 en popüler cihazlar şu an. HTC kullanmayı uzun zaman önce bıraktım çünkü musteri temsilcileri tam bir rezaleti. hiçbirinin bilgisi olmadığı gibi bana yalan söylüyor muamelesi yaptılar. O gün Evo 3d yi satıp bir daha almadım. HTC nin her zaman kamerası kötü olmuştur. Alacaksan kamerasına dikkat et karşılaştırma videolarına resimlerine bak

iyidesanane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
One ın kamera kalitesizliği yeterli bir sebep almamak için.

Kalitesiz biraz fazla kaçıyor Pixel boyutunun küçük olması çok konuşulan bir konu oldu gidiyor . Şu anda en baba Profesyonel fotoğraf makinelerinde bile 13 MP kamera seçeneği oluyor , telefondan çektiğimiz fotoğrafları hangimiz aşif olarak pankart olarak çıkartıyoruz ?

HTC nin izlediği yolu ben mantıklı buluyorum önemli olan "fotoğrafın boyutu değil kalitesi diyor." sonuna kadarda arkasındayım ben bu düşüncenin , şu anda piyasada olan tüm telefonlara eşdeğer fotoğraf çekiyor bizzat kendi testlerimlede şahit olduğum kadarı ile söylüyorum internettede videoları var zaten senin fikrin saygı duyarım ...

LG , Samsung , Sony 4K video seçeneği sunuyor artık millet benim telefonumda bu özellik var kafasında telefonunu %100 kullanan yok herkes %40 ını kullanıyor. O yüzdende telefon ekranında izleyeceğimiz 4K video sadece abartıdan ibaret çünkü göz FHD ile QHD arasındaki farkı anlayamazken 4K videonun telefon ekranında hiç bir espirisi yok. Yani bu teknoleji Türkiye için 2-3 sene sonraki bi teknoloji ... Aynı şekilde Iphone 64 bit seçeneğiyle geldi, Gelin görün ki, şu an 64 bitlik veri trafiğine ihtiyaç duyan uygulama yok. Çok mu lazım? Apple’ın artistliği işte. 64 bit desteklemeyen Windows işletim sistemi var hala piyasada...

Herneyse değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sende benim gibi kurcalamayi seviyorsan android kaçınılmaz demektir. Milleti boşuna yorma :) Bu arada android cihazların en populerlerinden birini almaya çalış ki geliştiricisi bol olsun sende herseyin rahatça kurcalayabil. G3 ve Note 3 en popüler cihazlar şu an. HTC kullanmayı uzun zaman önce bıraktım çünkü musteri temsilcileri tam bir rezaleti. hiçbirinin bilgisi olmadığı gibi bana yalan söylüyor muamelesi yaptılar. O gün Evo 3d yi satıp bir daha almadım. HTC nin her zaman kamerası kötü olmuştur. Alacaksan kamerasına dikkat et karşılaştırma videolarına resimlerine bak

Samsung hayatta almam en azından şu anda piyasada olan telefonlarını almam , LG ye gelince tasarım yönünden kaybediyor bende . Sırf tasarımdan kaynaklı Iphone ile Htc arasında kaldım ama karar verdim artık "HTC One M8" şimdiden hayırlı olsun bana :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Htc ne kadar güncelleme versede Android'de asla 5s kadar uzun ömürlü olamıyacak bunu herkes biliyor. Taş çatlasın m8 1.5 sene sonra çöpe dönecek, üzgünüm ama böyle.

therkut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung yazılım güncellemede daha iyi. Keza note 2 çıkalı neredeyse 2 yıl oldu ve güncelleme almaya devam ediyor. Keza s2 de böyleydi. Bunlar sadece benim kullanıp izlediğim cihazlar. Popüler cihazdan kastım birazda buydu çünkü geliştiriciler s2 için 4.4.2 yayınlıyorlar halen. 4.4.4 sürümü için note 2 ye çok güzel aosp romlarda çıktı ki sadece Nexus cihazlar alabiliyor şu an. Popüler cihaz almak her anlamda faydalıdır. Samsung satış politikası benim de hoşuma gitmiyor ama note 2 cihazımdan oldukça memnunum

iyidesanane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Htc ne kadar güncelleme versede Android'de asla 5s kadar uzun ömürlü olamıyacak bunu herkes biliyor. Taş çatlasın m8 1.5 sene sonra çöpe dönecek, üzgünüm ama böyle.

Android her ne kadar İos'un tahtını salladıysada yıkamaz en azından şu anki şartlarda yıkamaz bunu kabul ediyorum kaçınılmaz bir gerçek , elime aldığım telefonu kurcalamaktan yanayım ben İos işletim sistemli bir telefonda da bu imkansız :)

Samsung yazılım güncellemede daha iyi. Keza note 2 çıkalı neredeyse 2 yıl oldu ve güncelleme almaya devam ediyor. Keza s2 de böyleydi. Bunlar sadece benim kullanıp izlediğim cihazlar. Popüler cihazdan kastım birazda buydu çünkü geliştiriciler s2 için 4.4.2 yayınlıyorlar halen. 4.4.4 sürümü için note 2 ye çok güzel aosp romlarda çıktı ki sadece Nexus cihazlar alabiliyor şu an. Popüler cihaz almak her anlamda faydalıdır. Samsung satış politikası benim de hoşuma gitmiyor ama note 2 cihazımdan oldukça memnunum

Abi hiç kusura bakmada bu Samsung'un telefonunu kullanan kişiler bilinçsiz tüketici benim gözümde ...

therkut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Senin kişisel görüşün tabi lakin ben tecrübelerimden bilgi veriyorum. Hangi müşteri temsilcisi cihazı root edebilirsin custom rom bile kursan sorun olmaz der? Cevap HTC. Bu kadar rezil bir müşteri temsilcisi olamaz. Hangi markanın bu ülkede direk servis noktası var? Samsung. Hangi satıcıdan aldığının önemi yok en yakın servis noktasına götür sabahtan aksama sorun çözülüyor. Şahsen 3 kere götürdüm 1 kere 2 gün kaldı 2 kere de aynı gün aldım cihazı. 1 kere de farklı şehirde olduğum için adreslerine ücretsiz kargo ile gönderdim 1 hafta gecmeden ürün tekrar elime geçti. Sen bunu yapabildiğin başka marka varsa bilinçsiz ithamını kabul ederim eğer yoksa senden ön yargını kabul etmeni istiyorum.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Samsung'un servisinin iyi olduğu cihazlarının iyi olduğu anlamına mı geliyor? Haklısın servis konusunda HTC,Sony,LG'den daha iyi. Fakat Samsung alınmaz, çöptür.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ne zaman biri htcde kamera berbat dese 4mp nedir dese hep aynı savunma yapılıyor "sanki afiş cikaracan diye" bir bakıma doğru olabilir ama yıl olmuş 2014 4mp kamera mı kaldı 8 mp standart oldu artık 4mp le güzel çek istediğin kadar net çek hafif yakinlastirmada bozulur detaylar kaybolur ayrıca ultrapixel olayı zaten tutmadı gece de ışık patlaması oluyor ve nesneler beyaz çıkıyor htc kamera yönünden zayıf boşuna kimse kendini kandirmasin zaten kamerası iyi sayılı telefon var benim gozlemledigim kadariyla iphone 5s samsungun note 3ü ve sonynin xperia z2si çok güzel çekiyor bu arada s5te hiç fena degil kamerada nokialar zaten ayrı onları herkes bilir.Tasarım gorecelidir ona bişey diyemem mesela benim g2 hem kumanda gibi olan 5sten hemde htc one m8den daha güzel.Bana kalırsa 2sini de almam iphone dusunseydim 6yı beklerdim eğer alacağım telefon android olsaydı buda g3 olurdu şahsen vatanda bizzat inceledim ve beğendim (tek görüşte beğendiğim tek telefon oldu lg g3).

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Android her ne kadar İos'un tahtını salladıysada yıkamaz en azından şu anki şartlarda yıkamaz bunu kabul ediyorum kaçınılmaz bir gerçek , elime aldığım telefonu kurcalamaktan yanayım ben İos işletim sistemli bir telefonda da bu imkansız :)

Abi hiç kusura bakmada bu Samsung'un telefonunu kullanan kişiler bilinçsiz tüketici benim gözümde ...

Android iOS'un tahtını yıkamadı ki hız,kararlılık ve stabilitede. Kullanım oranı olarak solladı onu kast ediyorsan. iOS'da jb yaparak cihazı kurcalayabilirsin istediğin gibi ama genede sen bilirsin karar senin. Şunu unutma ama hangi Android'li cihazı alırsan al maksimum ömrü 2 yıldır, ondan sonra sinir krizi yaşarsın çıkarttığı sorunlar yüzünden.

therkut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
What the hell dünya ve markalar sadece senin pencerenden gözüktüğü gibi sanıyorsun ama öyle değil maalesef :) o çöp dediğin marka apple firmasına kafa tutan hatta son 2 yıldır satış rakamları ile ezen ürünler çıkarmıştır. Samsung u savunmam normalde çünkü satış politikalarını eleştiriyorum ama böyle de çöp denmesi de içime sinmez. Yiğidi öldür hakkını yeme.

iOS da jb atsan bile android kadar kurcalayamazsın uzun süre 4S kullandım adım gibi biliyorum jb ile bile ne kadar kısıtlı olduğunu.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Android iOS'un tahtını yıkamadı ki hız,kararlılık ve stabilitede. Kullanım oranı olarak solladı onu kast ediyorsan. iOS'da jb yaparak cihazı kurcalayabilirsin istediğin gibi ama genede sen bilirsin karar senin. Şunu unutma ama hangi Android'li cihazı alırsan al maksimum ömrü 2 yıldır, ondan sonra sinir krizi yaşarsın çıkarttığı sorunlar yüzünden.
Valla hacı ben onu bunu bilmem benim babam daha simbianlı 5800ı kullanıyorsa (4.yılı oldu) ben bu g2yi romla falan rahat 15 yıl kullanırım :D Arkadaş insanlarda nasıl sabır var 2.5 yıldır gio kullanan birini tanıyorum hala da kullanıyor siz neyden bahsediyosunuz :D

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550

iPhone 4S im 1 yılda kriz eşiğine getirmişti. Şarjın bir anda inmesi, telefonun donup hard reset atması, dokunmatiği çalışmayınca yeniden başlatmak, home tuşu. Sonra 5C aldım 6-7 ay sonra ahizeden gelen ses azaldı sattım ve Z1C ye geçtim. Belkide şans işi ama artık tövbeliyim iPhone'a.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
iPhone 4S im 1 yılda kriz eşiğine getirmişti. Şarjın bir anda inmesi, telefonun donup hard reset atması, dokunmatiği çalışmayınca yeniden başlatmak, home tuşu. Sonra 5C aldım 6-7 ay sonra ahizeden gelen ses azaldı sattım ve Z1C ye geçtim. Belkide şans işi ama artık tövbeliyim iPhone'a.

4s artık geride kaldı fakat cok sağlam ve güzel telefondur benim hoşuma gidiyor kısaca.

Büyük ihtimal size sorunlu telefonlar denk gelmiştir, şanssızlık ne yaparsın :)

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ikiside güzel ama Iphone nun şekli, şemali bi karizması var be abi:lol:

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
iphone 5s en iyisi
Neden çünkü İOS işletim sistemi çok güvenli
ANDROİD işletim sistemi hiçte güvenmediğim işletim sistemi