LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Telefona indir sen,cok hizli iniyo.

Ya Mega üyeliği istedi. Kayıt oldum ama bu sefer ''onaylat'' diyor E-Posta. Giriyorum, mail gelmemiş. Ne mal bir indirme destekliyicisi bu Mega yahu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] telefonun içi şuan bomboş. ROM falan hiçbir şey bırakmamışsın. Açılmaz tabi. Çözümü bilsem söylerdim.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ya Mega üyeliği istedi. Kayıt oldum ama bu sefer ''onaylat'' diyor E-Posta. Giriyorum, mail gelmemiş. Ne mal bir indirme destekliyicisi bu Mega yahu?

[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] telefonun içi şuan bomboş. ROM falan hiçbir şey bırakmamışsın. Açılmaz tabi. Çözümü bilsem söylerdim.
Download moda girermi bu haldeyken [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] anlar bu islerden

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=388749]ata1996[/MENTION] yok abi ya. Bu Mega'nın ben ya...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Download moda girermi bu haldeyken [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] anlar bu islerden

Girer tabiki twrp ye girebilirseniz reboot tan power off yapcan sonra ses açmaya basp usb yi takcan yada power tuşuna basılı tutcan kapanır kapanmaz ses açmaya bascan ve hemen usb yi takcan

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Salem yeni bölüm çıkmışta onu izliyordum ilgilenemedim kusura bakmayın.

Sorunlar nedir yazarsanız en hızlı şekilde yardımcı olmaya çalışıcam.

Bu arada mega arada öyle yapar.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] iki seceneginin var, bir download moda alip stock rom at veya otg ile twrpye girip g3 romunu telefona at,bozulmadi telefon korkma

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Salem yeni bölüm çıkmışta onu izliyordum ilgilenemedim kusura bakmayın.

Sorunlar nedir yazarsanız en hızlı şekilde yardımcı olmaya çalışıcam.
ya ben şimdi root attım . rom atmadan adwansed wipe yapmışım reboot dedim telefon gitti lg logoda kaldı ne yapcam

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ya ben şimdi root attım . rom atmadan adwansed wipe yapmışım reboot dedim telefon gitti lg logoda kaldı ne yapcam

full wipe yaptıktan sonra neden telefonu yeniden başlatıyorsunuz? sistemi siliyorsunuz telefon açılmaz lg ekranında devamlı tekrarlar :)

Telefonu kapat yani güç tuşuna basılı tut ama dikkat et telefon kapandığı an 1 saniye sonra açılıyor o yüzden çok iyi denk getirmen lazım:

Telefonu kapat, ekran kararınca direk Ses kısma ve güç tuşuna basılı tut LG Logosu gelince elini çek tekrar aynı tuşlara 1 saniye geçmeden tekrar basılı tut

Factory reset ekranı gelicek, güç tuşuna 2 3 kez bas TWRP recovery'e girersin, girince install'a gir KK baseband flashla ve romu flashla sonrada reboot system de.

2 sini yükledikten sonra reboot system de.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=388749]ata1996[/MENTION] şimdi ben SahabMert'in durumuna düşmek istemiyorum, o yüzden sorularla ilerleyeyim bu ROM işinde. Bu ROM'u Android klasörüne falan mı atacağız yoksa benim oluşturduğum klasörde olur mu? Bu arada daha root atmadım, rootsuz indiriyorum. Telefonda bulunsun. Root attıktan sonra kurarım.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
full wipe yaptıktan sonra neden telefonu yeniden başlatıyorsunuz? sistemi siliyorsunuz telefon açılmaz lg ekranında devamlı tekrarlar :)

Telefonu kapat yani güç tuşuna basılı tut ama dikkat et telefon kapandığı an 1 saniye sonra açılıyor o yüzden çok iyi denk getirmen lazım:

Telefonu kapat, ekran kararınca direk Ses kısma ve güç tuşuna basılı tut LG Logosu gelince elini çek tekrar aynı tuşlara 1 saniye geçmeden tekrar basılı tut

Factory reset ekranı gelicek, güç tuşuna 2 3 kez bas TWRP recovery'e girersin, girince install'a gir KK baseband flashla ve romu flashla sonrada reboot system de.

Iste sorun burda romu telefona atmadan full wipe yapmis

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
[MENTION=388749]ata1996[/MENTION] şimdi ben SahabMert'in durumuna düşmek istemiyorum, o yüzden sorularla ilerleyeyim bu ROM işinde. Bu ROM'u Android klasörüne falan mı atacağız yoksa benim oluşturduğum klasörde olur mu? Bu arada daha root atmadım, rootsuz indiriyorum. Telefonda bulunsun. Root attıktan sonra kurarım.

Hangi klasorde olduğu onemli deil dosyayı seçip flashlion

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ozelden yazdim gel ozele.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0

sorun da orda rom la kkbaseband ı atmamıştım telefona :S

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@ata1996 şimdi ben SahabMert'in durumuna düşmek istemiyorum, o yüzden sorularla ilerleyeyim bu ROM işinde. Bu ROM'u Android klasörüne falan mı atacağız yoksa benim oluşturduğum klasörde olur mu? Bu arada daha root atmadım, rootsuz indiriyorum. Telefonda bulunsun. Root attıktan sonra kurarım.
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] 'in durumunda birşey yok kendisi yapmış. Full wipe demek telefonun sistemini silmek demektir, sistemi silince yazılım olmadığı için yani rom olmadığı için telefon LG ekranında takılı kalır, hard reset tuş kombinasyonunu yapıp hard reseti onaylayınca HARD RESET ATMAZ TWRP recovery ekranına geri döneriz.

sorun da orda rom la kkbaseband ı atmamıştım telefona :S

Peki anladım. TWRP Recovery'e gir sağ en alttaki seçeneğe bas Power off de do not install'a tıkla telefon kapanacaktır ve açılmayacaktır yani devamlı tekrarlamayacaktır lg yazısı ve şarjı bitmeyecektir.

LG frimware listesinden rom indir veya indirdiysen şunları yap:

Ses açma tuşuna basarak usb kablosunu telefonuna tak download moda almış oluyorsun, stock rom atma işlemlerini yap ve geçmiş olsun :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=388749]ata1996[/MENTION] telefonla indiriyorum da gerçekten çok hızlıymış ya. Bendeki cahillik işte. :P

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2y3u2yve.jpg

Cm11 de bir iki şey farkettim. Sadece Cm11 ile mi alakali bilmiyorum. Telefon performans modunda islemcinin full çalışmasına rağmen pil tasarrufu ve dengeli moda gore daha az ısınıyor. Ve haliyle pil daha hızlı bitiyor. Neden daha az ısındığını anlayamadım ?

telefonu kapalı şarj edemiyorum. Kapatıp sarja takınca pil simgesi görünüyor ekran ışığı sönüyor 2 dk sonra telefon kendi kendine açılıyor.

ajysuha8.jpg
.
Birde bu işlemci modlarının her birinin özelliklerini bilen var mi ?
Senin kullandığın temayı nasıl yapıyoruz yani sanal tuşlar olmadan ios tarzında?