After Effect çalıştıracak bir laptop

Bu konuyu okuyanlar

buraqq

Müdavim
Katılım
13 Mart 2008
Mesajlar
1,548
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
O kadar yazdım yazdım, galiba çok bekledim, forum logout etmiş beni :( Neyse tekrardan özet geçeyim.

After Effectsi rahat rahat kullanabileceğim bir laptop almak istiyorum. Görüntü bu programda önemli olduğu için 17inchlik bir model düşündüm. Bulabildiğim en uygunu Lenovo Z710 ancak onun da ekran çözünürlüğü 1366*768. O kadar büyüklükte sanıyorum ki o çözünürlük pek hoş olmaz. O bilgisayar cidden hoşuma gitti ancak en kötü noktası çözünürlüğü. İşlemcisi, alttan aydınlatmalı klavyesi, fiyatı filan çok hoş... Daha önce o boyutta o çözünürlükte bir laptop kullanmadım, deneyimim yok o yüzden size sormak istedim.

Sonrasında aklıma takılan başka bir model var o da Monster. Buraya tıklayarak görebilrsiniz. Bu bilgisayarın fiyatı da biraz tuzlu gibi ama yorumlara göre almayı düşünebilirim. 17inch ve çözünürlüğü 1920*1080 + i7 işlemcili bir makine istiyorum ancak buna gerek var mı onu da bilmiyorum.

Ben sürekli bilgisayar başında olduğum için günde yaklaşık 10 saat çalışacak, ısınma sorunu olmayacak, After Effect, Photoshop gibi programları rahatlıkla çalıştırabileceğim bir bilgisayar arıyor, önerilerinizi bekliyorum :mrgreen:
 

buraqq

Müdavim
Katılım
13 Mart 2008
Mesajlar
1,548
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Monster'î aldım, ilginiz için teşekkürler :D
 
Üst