msxlabs
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
- Sony Xperia Z2 Compact çıkacak mı bilgisi olan var mı?
z1 de ki özelliklerin kısılmadan çıkan bişey var zaten o da z1 compact sadece inch küçültülmüş
Sony xperia z2c değilde A2 çıkıcak http://shiftdelete.net/sony-xperia-a2-tanitildi-52396.html
Böylede özellikleri olduğu söyleniliyor.
- 4.3″inc ekran boyutu
- 720p ekran çözünürlüğü
- Qualcomm Snapdragon 800, 2.2GHz dört çekirdekli işlemci
- 2GB RAM
- 20.7 Megapixel Exmor RS arka kamera
- Adreno 330
- 2.300 mAh batarya
- 16GB dahili bellek (MicroSD kart desteği)
Bu özelliklerin z1 compact ile hiç farkı yok ki
İnşaallah böyle olmaz, ne deyimFarkındayım, internette böyle yazıyordu bende paylaştım zaten böyle olucağı söyleniliyor dedim![]()
tam istediğim özellikler. bide ip 88 olsa da rahat rahat denize girerim.:yes:
özellikleri çok iyi eğer tahmin edilen gibi çıkarsa ve söylentilerde olan xperia a2 doğru değilse
A2 bence sadece bir söylenti gibi geldi, araştırmadım belki doğurulanmıştır bilemiyorum ama o özelliklerde telefon çıkartması Z2'den sonra bana saçma geliyor '' eğer çıkartırsa ''.
[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] Sony telefonlar hakkında en bilgili arkadaşlardan birisi. Her telefonun lensine kadar herşeyini ezberlemiş bilgili arkadaştır birşey oldumu sorarsın cevaplaraçıklama için teşekkür ederim @LittleMonster
Bir Moderatör adayı için çok tarafsız yaklaşımlar :laugh:@LittleMonster Sony telefonlar hakkında en bilgili arkadaşlardan birisi. Her telefonun lensine kadar herşeyini ezberlemiş bilgili arkadaştır birşey oldumu sorarsın cevaplar, sony böyle elemanı kapmalı bence
.
@LittleMonster Sony telefonlar hakkında en bilgili arkadaşlardan birisi. Her telefonun lensine kadar herşeyini ezberlemiş bilgili arkadaştır birşey oldumu sorarsın cevaplar, sony böyle elemanı kapmalı bence
.
çıkar diye çok haber okudum hatta görüntüleri falan sızdırılmıştı.tahminem 2-3 ay içinde çıkar.sony z1c den istediğini aldı hatta sony ailesinden ilk 4.4.4 ü alanda z1c oldu.o yüzden z2c yi de çıkartmak isteyecektir diye düşünüyorum.sadece boyutu düşürtülüp rami işlemcisi aynı tutulursa çok güzel olur
- - - Mesaj Güncellendi - - -
katılıyorum.çok sıkıntımı çözdü.tereddütlerimden kurtardı.sony konusunda en iyisi.
@LittleMonster Sony telefonlar hakkında en bilgili arkadaşlardan birisi. Her telefonun lensine kadar herşeyini ezberlemiş bilgili arkadaştır birşey oldumu sorarsın cevaplar, sony böyle elemanı kapmalı bence
.
Sony şikayet ettiğinde mi ban yediTüh kaliteli bir arkadaşımız ban yemiş yakışmadı
Bende tam z1c nasıl almaya değer mi diye soracaktım.Sanal alemde kronik hatası çok diye söylentiler var...
arabistandan getircem hocamAlmaya değer takılmayın sorunlara zaten büyük bir problemi varsa direk değişim yaptırabiliyorsunuz yada ücreti geriye çeviriyorlar.