Sony Xperia Z2 Compact

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
  • Sony Xperia Z2 Compact çıkacak mı bilgisi olan var mı?

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
bence sakin olalım daha z2 yeni çıktı :)

fenerlix73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdilik öle bi söylenti bile yok z1 compact var hali hazırda sen z2 compact çıksa ne gibi beklentilerin olur mesela

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beklentim z1 de ki gibi özelliklerinden kısılmadan cikmasi

Aydin123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z1 de ki özelliklerin kısılmadan çıkan bişey var zaten o da z1 compact sadece inch küçültülmüş

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
z1 de ki özelliklerin kısılmadan çıkan bişey var zaten o da z1 compact sadece inch küçültülmüş

Yanlış ifade etmiş olmalıyım. Z1 de ki olay aynen z2de de uygulanacak mı, onu sordum. Bilginiz var mı

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sony xperia z2c değilde A2 çıkıcak http://shiftdelete.net/sony-xperia-a2-tanitildi-52396.html

• 4.3″inc ekran boyutu
  • 720p ekran çözünürlüğü
  • Qualcomm Snapdragon 800, 2.2GHz dört çekirdekli işlemci
  • 2GB RAM
  • 20.7 Megapixel Exmor RS arka kamera
  • Adreno 330
  • 2.300 mAh batarya
  • 16GB dahili bellek (MicroSD kart desteği)
Böylede özellikleri olduğu söyleniliyor.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] yeni bir haber buldum tahmini özellikleri şunlarmış:

Qualcomm Snapdragon 801, 2.3 GHz hızında dört çekirdekli işlemci
4.5″inc ekran boyutu
Full HD 1080p ekran çözünürlüğü
3GB RAM
16GB dahili hafıza (MicroSD kart desteği)
Android 4.4 KitKat
2.500 mAh batarya
LED Flash
20.7 Megapixel kamera, 4K video kaydı,
1080p görüntüde 60fps, 720p görüntüde 120fps

böyle olursa alırım inşaallah...

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam istediğim özellikler. bide ip 88 olsa da rahat rahat denize girerim.:yes:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
özellikleri çok iyi eğer tahmin edilen gibi çıkarsa ve söylentilerde olan xperia a2 doğru değilse

A2 bence sadece bir söylenti gibi geldi, araştırmadım belki doğurulanmıştır bilemiyorum ama o özelliklerde telefon çıkartması Z2'den sonra bana saçma geliyor '' eğer çıkartırsa ''.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
A2 bence sadece bir söylenti gibi geldi, araştırmadım belki doğurulanmıştır bilemiyorum ama o özelliklerde telefon çıkartması Z2'den sonra bana saçma geliyor '' eğer çıkartırsa ''.
Xperia-A2yu.jpg
a2 bir dergide yayımlanmış ama bunun z1 compact ile donanımsal ve kasa olarak hiç bir farkı yok bence Japonya için özel üretim bir telefon...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
A2 NTT Docomoya özel olarak çıkartılan telefon z1 compacttan tek farkı bütün kasanın sert plastik olması
Sadece Japonyaya özel bir model

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
açıklama için teşekkür ederim [MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
açıklama için teşekkür ederim @LittleMonster
[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] Sony telefonlar hakkında en bilgili arkadaşlardan birisi. Her telefonun lensine kadar herşeyini ezberlemiş bilgili arkadaştır birşey oldumu sorarsın cevaplar :), sony böyle elemanı kapmalı bence :P.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
@LittleMonster Sony telefonlar hakkında en bilgili arkadaşlardan birisi. Her telefonun lensine kadar herşeyini ezberlemiş bilgili arkadaştır birşey oldumu sorarsın cevaplar :), sony böyle elemanı kapmalı bence :P.
Bir Moderatör adayı için çok tarafsız yaklaşımlar :laugh:
Özellikle son cümle :dirol:

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
çıkar diye çok haber okudum hatta görüntüleri falan sızdırılmıştı.tahminem 2-3 ay içinde çıkar.sony z1c den istediğini aldı hatta sony ailesinden ilk 4.4.4 ü alanda z1c oldu.o yüzden z2c yi de çıkartmak isteyecektir diye düşünüyorum.sadece boyutu düşürtülüp rami işlemcisi aynı tutulursa çok güzel olur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@LittleMonster Sony telefonlar hakkında en bilgili arkadaşlardan birisi. Her telefonun lensine kadar herşeyini ezberlemiş bilgili arkadaştır birşey oldumu sorarsın cevaplar :), sony böyle elemanı kapmalı bence :P.

katılıyorum.çok sıkıntımı çözdü.tereddütlerimden kurtardı.sony konusunda en iyisi.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çıkar diye çok haber okudum hatta görüntüleri falan sızdırılmıştı.tahminem 2-3 ay içinde çıkar.sony z1c den istediğini aldı hatta sony ailesinden ilk 4.4.4 ü alanda z1c oldu.o yüzden z2c yi de çıkartmak isteyecektir diye düşünüyorum.sadece boyutu düşürtülüp rami işlemcisi aynı tutulursa çok güzel olur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

katılıyorum.çok sıkıntımı çözdü.tereddütlerimden kurtardı.sony konusunda en iyisi.

inşaallah dediğin gibi olur da z1c olan z2cda da olur yorumun için teşekkürler...

dj_alper

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Sony şikayet ettiğinde mi ban yedi :) Tüh kaliteli bir arkadaşımız ban yemiş yakışmadı :( Bende tam z1c nasıl almaya değer mi diye soracaktım.Sanal alemde kronik hatası çok diye söylentiler var...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sony şikayet ettiğinde mi ban yedi :) Tüh kaliteli bir arkadaşımız ban yemiş yakışmadı :( Bende tam z1c nasıl almaya değer mi diye soracaktım.Sanal alemde kronik hatası çok diye söylentiler var...

Almaya değer takılmayın sorunlara zaten büyük bir problemi varsa direk değişim yaptırabiliyorsunuz yada ücreti geriye çeviriyorlar.

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
İlla ki çıkar gelenek bozulmaz gibi geliyo hatta tabletin de Compact ı çıkcak z2 tablet Compact

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
z2 compact çıkmayacak bildiğim kadarıyla. z3 ve z3 compact çıkacak son haberlere göre z3 tablet compact da çıkacak gibi.

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ya garantilik çok bişeyi olmuyo ya olursa da paranla kvk ya yaptırırsın artık