Ömür boyu ehliyete son

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
yakında nüfus kağıtı içinde para isterler.ab uyum yasaları çercevesinde.Her sene nüfus kağıtı değişikliği yapılacaktır.100 tl cik sadece.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

adam başı 100 tl*75 milyon iyi para eder.maliye bakanına duyurulur.

Reaksiyon puanı
16,128
isyan çıkar birde bakmışsın toplu olarak ehliyetsiz araba kullanma eylemi yapılır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arabayı ehliyet sürmüyor, sürücüler sürüyor. siz önce insanları eğitin. bakın ruslara adamlar saatlerce trafikte bekliyorlar gıkları bile çıkmıyor. eğitim ve disiplin meselesi. disiplinin olmadığı yerde düzensizlik vardır. sen istersen 100 kere ehliyeti değiştir. adam olmadıktan sonra ehliyet değiştirmek neye yarar..

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ah bewko, konunun tamamını okumak zor geliyor değil mi? :D
evet, herkes için geçerli...
ve tabii senin içinde! :D

bir yere kadar okudum sonra sıktı bende okumaktan vazgeçtim ve merakımı yorum olarak yazdım Allah senden razı olsun :)

ScoutNews

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Artık ülkemizde ehliyetin de pek önemi kaldığı söylenemez . Çevirme , trafik kontrolü gibi resmi faktörler dışında birçok kişi alkollü veya küçük yaşlarda araç kullanımını sürdürüyor .

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
gemıcıkler cıftlıkler arsalar adacıklar yatak odalarındakı paralar bavullardakı eurolar hala yetmıyo bırılerıne demektır bu ama uyu guzel kardesım uyu ....

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Maden AB uyum yaraları madem vatandasi yolma çabası değil o zaman bütün bu değişikliklerden ve kuruş almayın o zaman samimiyetinize inanırız.

Kalaycea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işin içinde devlete kaynak amacı yoksa ve gerçekten düzgün sağlık muayenesi yapılacaksa olması gereken bu zaten.

s3rh47

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Hep avrupa standarlarina uygun diye fasa fisa seyler cikiyorda. Ben avrupadayim ve buranin vatandasiyim niye burda böyle seyler yokda Türkiyede olmak zorundaymis ?