Hangi telefonu almalıyım (anket)

hangi telefonu almalıyım

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .

vimjunon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
(Başlığı açan arkadaşı tenzih ederek yazıyorum)

Aranızda hangi telefonu alayım başlıklarını görüp, altında uzayıp giden fanboy mesajlarından yorulup, hatta sinirlenip -belki de alacak kişinin kararını değiştirebilecekken- yorum yapmaktan vazgeçen var mı? Belki 2 bin liraya yakın para veriyorsunuz, eyvallah, tabi ki araştırın, eyvallah ama foruma bakıyorsun bu mesajlardan-başlıklardan geçilmiyor. İnsanlar başlık altında birbirine giriyor. Böyle olacağına karşılaştır telefonları, daha önce açılmış başlıkları oku, ne alıyorsan al, sende kurtul millet de kurtulsun.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
(Başlığı açan arkadaşı tenzih ederek yazıyorum)

Aranızda hangi telefonu alayım başlıklarını görüp, altında uzayıp giden fanboy mesajlarından yorulup, hatta sinirlenip -belki de alacak kişinin kararını değiştirebilecekken- yorum yapmaktan vazgeçen var mı? Belki 2 bin liraya yakın para veriyorsunuz, eyvallah, tabi ki araştırın, eyvallah ama foruma bakıyorsun bu mesajlardan-başlıklardan geçilmiyor. İnsanlar başlık altında birbirine giriyor. Böyle olacağına karşılaştır telefonları, daha önce açılmış başlıkları oku, ne alıyorsan al, sende kurtul millet de kurtulsun.

SDN'de en çok şikayetçi olduğum şeylerden biri, gereksiz başlık açılmasını takip etmiyor yöneticilerimiz. Buradan yöneticilere sesleniyorum; NEREDE BU DEVLET? İçinde aynı X, Y, Z telefonunun olduğu 1267532231 tane başlık var, üstelik genelde aynı kişiler yorum yapıyor. Belki biraz önüne geçer diye her merak edilen şey için konu açtım, güncelleme yaptım ama merakı olan herkes araştırma yapmak yerine konu açıyor. Konu açmak için post sınırlaması mı olsa? Özellikle telefon, bilgisayar gibi konularda.

Yardımcı olacak bir kaç konu:

GSMArena Batarya Ömürleri Testi

DxO Labs Kamera Kalitesi Testi

19.01.14 Akıllı Telefon Alma Rehberi (By smnfrkn)

Temmuz ayında yeni bir telefon alma rehberi yazıyorum inşallah, takipte kalın. :)

-batuhan-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
almak istedigim telefonda 3 gb ram kesinlikle olsun ona göre önerirseniz sevinirim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
g3, gittigidiyorda 100 TL puan bonus ile satılıyor.. 1029 TL'ye geliyor.. Bu fiyata G2 alınır.. Senin bütçe ile 2 tane alabilirsin..

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
illa 200 den fazla vereceğim diyosan z2(iyi olduğu) veya s5(havası olduğu(cidden bu işi bilmeyenler arasında z2ye göre çok havası var)al. ama bance g2 al. benim g2 antutu da m8 i de s5 i de geçti(400 puan farkla:flowers:) onlara göre sadece kamerası kötüdür. misafir modu, plug and pop,slide aside, ses zoom, ve g3 hariç diğerlerinden fazla özelleştirme.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

note 4ü bekleyebilirsin. hız olarak hepsinden iyi olacak. s805 de var tabi. ayrıca kalemi de var.
ayrıca tavsiyem alcağın telefonla g2 yi yan yana koy bakalım telefonların adını değiştirsen farkı görecek misin?

arcamenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugune kadar telefon seçme arifesindeydim bugun htc m8 olarak son noktayı koydum:thumbup1:

Reaksiyon puanı
16,128
Alabiliyorsan oppo **** 7a al. 399 euroluk canavar. 1126 TL'ye denk geliyor. Turkiyede oppo store yok ama bir tanidigin varsa yurtdisindan getirtebilirsin. 801 snapdragon vb....
[video=youtube_share;iZIJlWGHU40]http://youtu.be/iZIJlWGHU40[/video]
bu o? iyimiş...
http://en.oppo.com/products/find7/
[video=youtube;fOfBnFPdbYk]https://www.youtube.com/watch?v=fOfBnFPdbYk[/video]