ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
iphone5c de alabilirsin ios7 keyfini yaşa.
G3'ün hüsranlıgına evet diyen var mı bende özellikleri belli olmadan önce G3 derdim ama bu özelliklerle pek ilgimi cekmedi genede iddalı cihaz
M8'de ilgini çeken ne peki? Metal kasa olması mı? G3'ün M8'den ne eksiği var ki? Yoksa G2'den fazla farkı yok diye mi ilgini çekmiyor? Rakiplerinden üstün olması ya da geride olmaması iyi değil mi?
Sordum sadece.![]()
ben asla HTC ve M8 alıcam demedim zaten her telefonum LG idi TV'imde ama G3 o kadar +sı olmadıgı için almaktan vazgecip i5S alıcam istanbula döndüğümde
g2 yıllarca idare etmez mi yani :confused1:
g3 z2 ve note3 arasında kaldım??? bi yardım
karşılaştırmalara bakınca g3 z2 den daha iyiymiş gibi geliyor bana siz ne diyorsunuz
g3 z2 ve note3 arasında kaldım??? bi yardım
Note 3 bu saatten sonra alınmaz. G3 al bence.
blackberry z30
Hocam yapma egleme Neden alinmasin ben almayi dusunuyorum )))
ya arkadaşlar nasıl blackberry z30 diyebiliyorsunuz.z10 da arkadaşımda vardı donma oluyor ve servislerine ulaşmakta çok sıkıntı sonuçta bir çuval para veriyoruz bu telefonlara.hadi z30 z10 gibi değil diyelim.
z2: 3gm ram-20.7 kamera-pil 3200 (ayrıca sony nin kendine has özellikleri (stamina-info eye gibi) ve sony kalitesi ve garantisi)
z30:2 gb ram-8 kamera-pil 2880
Kardeşim G3 ve Z2 karşısında Note 3'ün alınması mantıklı mı sence? Bu cihazlar bu sene çıktı son teknoloji ile. Note 3 geçen sene çıkti ve şimdi de Note 4 geliyor. Yapma etme ya.![]()
Aralarında belirgin farklar şu şekilde:
İşlemci'de, Ekran kalitesi ve boyutunda, yazılımda G3
Kamera'da, Batarya'da, Suya, toza dayanıklılıkta Z2 önde
Geri kalanını tamamen kişisel zevklerinize göre tercih yaparsınız. Aynı Z1 ve G2'de olduğu gibi.
Mesela adam tutturmuş HTC'nin, Z2'nin malzeme kalitesi, metal gövdesi daha sağlam diyor. Kardeşim sevmiyorum ben metal gövde. Zorla mı? Cilalı polikarbon kasa tercih ediyorum.
Tasarım olarak G3 daha küçük kasaya daha büyük ekran sığdırmış. Bunun verdiği şıklığın Z2'de zerresi yok bana göre. Benim göz zevkim yani. Kim karışabilir?
Siz de bu şekilde ne istediğinizi bilirseniz rahatlıkla ne alacağınıza karar verebilirsiniz.
Note 3 bu saatten sonra alınmaz. G3 al bence.
note 4 gelicek daha bide ona bakıcamm iphone 6 da var ne diyosunuz???