Hangi telefonu almalıyım (anket)

hangi telefonu almalıyım

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .

-batuhan-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 6 yımı beklesem yoksa z2 mi ben büyük ekranlı telefonlara bayılıyorum mesela note3 one max filan o yuzden buyuk telefonlara mı baksam cebime sıyıp sığmaması önemli değill

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[h=1]802.11 AC Yİ DESTEKLİYEN MODEM ÖNERİSİ yaparsanız sevinirim bütçem 200-350[/h]

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G3'ün hüsranlıgına evet diyen var mı bende özellikleri belli olmadan önce G3 derdim ama bu özelliklerle pek ilgimi cekmedi genede iddalı cihaz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G3'ün hüsranlıgına evet diyen var mı bende özellikleri belli olmadan önce G3 derdim ama bu özelliklerle pek ilgimi cekmedi genede iddalı cihaz

M8'de ilgini çeken ne peki? Metal kasa olması mı? G3'ün M8'den ne eksiği var ki? Yoksa G2'den fazla farkı yok diye mi ilgini çekmiyor? Rakiplerinden üstün olması ya da geride olmaması iyi değil mi?
Sordum sadece. :)

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence şuan M8 piayasanin en iyi , en stabil telefonu.Sadece kamerasının çözünürlüğü biraz düşük başka bir sıkıntı yok bence.
Pilinde 2600 mAh olduğuna bakma çok daha fazla dayanıyor.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
M8'de ilgini çeken ne peki? Metal kasa olması mı? G3'ün M8'den ne eksiği var ki? Yoksa G2'den fazla farkı yok diye mi ilgini çekmiyor? Rakiplerinden üstün olması ya da geride olmaması iyi değil mi?
Sordum sadece. :)

ben asla HTC ve M8 alıcam demedim zaten her telefonum LG idi TV'imde ama G3 o kadar +sı olmadıgı için almaktan vazgecip i5S alıcam istanbula döndüğümde

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
ben asla HTC ve M8 alıcam demedim zaten her telefonum LG idi TV'imde ama G3 o kadar +sı olmadıgı için almaktan vazgecip i5S alıcam istanbula döndüğümde

Sana katılıyorum, bence de G3 tam bir hayal kırıklığı. Kim ne derse desin, 2K ve 5.5 inç büyüklüğündeki ekrana 3000 mAh (sızıntılara göre) yetmez. İnşallah pil hakkındaki sızıntı yanlıştır. Z2'yi de düşünebilirsin. iPhone 5S içine çok kapanık bir sistem kullanıyor. Hapsetmişler güzelim telefonu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
One Plus One diyorum Ağustoz ayında elimde olacak ama aslında param olursa

Oppo **** 7 Yada 7a Alıcam buna daha karar veremedim

Oppo da beni neden cezbetti

2k + QSAc 2.5 Ghz + Hiç telefonun sağlamadığı hızlı şarj + Cynogen & ColorOs + Bildirim Ledi + Batarya Değişimi + 32 Gb Hafıza ile 128 gb kadar hafıza arttırma şansı + HDR Çekim hızına sahip 50Mp Kamera Özelliği + Ekran kapalı iken hızlı uygulama açma gibi özellikleri var + 5.5" deneyimi + Stereo Hoparlör + Oppo Kulaklık Zaten Konuşulması bile Caiz :D + Z2 kamera karşılaştırdım karanlıkta ışıkta farketmiyor Oppo **** Eziyor

Peki Bu Özellikler Tartışılmaz mı Tabiki Tartışılır

Bana Göre Oppo **** 7 vs 7a sorulsa galip 7a dır onun nedeni ise

7a eksik yanlar

32gb Hafıza yerine 16gb

QSAC yerine QSAB

7 nin sizlere göre + bana göre - tarafı

2 K Ekran Sağlayan 7 7a versiyonunda full hd ancak burda bana göre neden - onuda açıklayayım

2K ekranı ancak ve ancak QS805 ve üstü ile bu ekranı kullanma şansımız var

805 neden 2.7 ghz adreno 420 gpu 2K ekran ancak bu işlemci ile 2K olur

Yoksa

720p ekran için en ideal adreno 320 ile QS600

1080p ekran için en ideal 801AB yada 801AC ile 330 gpu

2K için ekran için en ideal 805 ile 420 gpu

Ben Oppoydu Oneplus Onedı felan anlamam diyende

Boşa şuan çıkan yada çıkacak olan lg g3 almayı aklınızdan bile geçirmeyin

Z3 Bekleyin bende Alamazsam kesinlikle Sony Xperia Z3 Alacağım

Z3 Ne Sağlayacak

3GB Ram + 805 işlemci ile 420 gpu 5.5" + Clear Stereo hoparlör

-batuhan-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g3 z2 ve note3 arasında kaldım??? bi yardım

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Note 3ü elemeni tavsiye ederim. Z2 en alınabilesi telefon (şuanlık) senin yerinde olsam iphone 6yı uçarak alırım

-batuhan-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çıkmadı da 2-3 ay uzarsa iphone 6alamam

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
G2'den vazgeç bence. G3 çıkacak ama sızıntılar hiçte iç açıcı görünmüyor.

Benim önerim HTC One M8 al bence. Olmazsa Z2'de alabilirsin.

-batuhan-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karşılaştırmalara bakınca g3 z2 den daha iyiymiş gibi geliyor bana siz ne diyorsunuz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
karşılaştırmalara bakınca g3 z2 den daha iyiymiş gibi geliyor bana siz ne diyorsunuz

Aralarında belirgin farklar şu şekilde:

İşlemci'de, Ekran kalitesi ve boyutunda, yazılımda G3
Kamera'da, Batarya'da, Suya, toza dayanıklılıkta Z2 önde

Geri kalanını tamamen kişisel zevklerinize göre tercih yaparsınız. Aynı Z1 ve G2'de olduğu gibi.

Mesela adam tutturmuş HTC'nin, Z2'nin malzeme kalitesi, metal gövdesi daha sağlam diyor. Kardeşim sevmiyorum ben metal gövde. Zorla mı? Cilalı polikarbon kasa tercih ediyorum.
Tasarım olarak G3 daha küçük kasaya daha büyük ekran sığdırmış. Bunun verdiği şıklığın Z2'de zerresi yok bana göre. Benim göz zevkim yani. Kim karışabilir?

Siz de bu şekilde ne istediğinizi bilirseniz rahatlıkla ne alacağınıza karar verebilirsiniz.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Hocam yapma egleme Neden alinmasin ben almayi dusunuyorum )))

Kardeşim G3 ve Z2 karşısında Note 3'ün alınması mantıklı mı sence? Bu cihazlar bu sene çıktı son teknoloji ile. Note 3 geçen sene çıkti ve şimdi de Note 4 geliyor. Yapma etme ya. :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ya arkadaşlar nasıl blackberry z30 diyebiliyorsunuz.z10 da arkadaşımda vardı donma oluyor ve servislerine ulaşmakta çok sıkıntı sonuçta bir çuval para veriyoruz bu telefonlara.hadi z30 z10 gibi değil diyelim.

z2: 3gm ram-20.7 kamera-pil 3200 (ayrıca sony nin kendine has özellikleri (stamina-
info eye gibi) ve sony kalitesi ve garantisi)
z30:2 gb ram-8 kamera-pil 2880

Sony kalitesine pek yorumum yok da Sony garantisi = Akvaryuma düşüp bozulan su geçirmez telefonu kullanıcı hatası diye geri göndermek.

Z2 günümüz şartlarında bana göre piyasanın lideri. G3'ün ekranının kontrast ayarı çok kötü deniliyor.

Kardeşim G3 ve Z2 karşısında Note 3'ün alınması mantıklı mı sence? Bu cihazlar bu sene çıktı son teknoloji ile. Note 3 geçen sene çıkti ve şimdi de Note 4 geliyor. Yapma etme ya. :)

Note 3 efsane cihaz bence alınır.

Aralarında belirgin farklar şu şekilde:

İşlemci'de, Ekran kalitesi ve boyutunda, yazılımda G3
Kamera'da, Batarya'da, Suya, toza dayanıklılıkta Z2 önde

Geri kalanını tamamen kişisel zevklerinize göre tercih yaparsınız. Aynı Z1 ve G2'de olduğu gibi.

Mesela adam tutturmuş HTC'nin, Z2'nin malzeme kalitesi, metal gövdesi daha sağlam diyor. Kardeşim sevmiyorum ben metal gövde. Zorla mı? Cilalı polikarbon kasa tercih ediyorum.
Tasarım olarak G3 daha küçük kasaya daha büyük ekran sığdırmış. Bunun verdiği şıklığın Z2'de zerresi yok bana göre. Benim göz zevkim yani. Kim karışabilir?

Siz de bu şekilde ne istediğinizi bilirseniz rahatlıkla ne alacağınıza karar verebilirsiniz.

0,2 OC hiçbir etki etmiyor aslında pratikte. Ekran sebebiyle zorlanacağı neredeyse kesin Adreno 330 da cabası bana göre ama kameradaki kızılötesiyle odak alma çok hoşuma gitti, bir de S5'le aynı kasaya 5.5 inç ekran sığdırmışlar, büyük başarı.

Bugün Z2 kullandım. Cihaz bayağı hoşuma gitti. :)

-batuhan-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 4 gelicek daha bide ona bakıcamm iphone 6 da var ne diyosunuz???

dj_alper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biri şu şirketleri durdursun :huh: Her sene yeni bir ürünle çıkıyorlar ve beni hasta ediyorlar :turned:

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
iPhone 6'yı bekle bence