Dil ve Anlatımın zayıf ortalamam 55 geçer miyim?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ahahhq konu biraz komik ama söyle açıklıyim lise geçme prosedürü değişmedi ise en son 2 yıl önce bildiğim kadarıyla dil ve anlatım baraj dersi ortalama ne olursa olsun o dil ve anlatımı vermen gerek, ama korkma önünde 3 yıl var 3 yıla verirsin ama dene sonu ortalama belge almaya yerde dahi alamazsn .

İlkerYerli

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konunun neyi komik?. Emin olmak için sormuştum saol.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bunu okulunda hocaya sorabilirsin bana komik geldi eğlence anlayışı kişiden kişiye farklıdır. Benim eglendigime ne sen egleneveksn diye bir şey yok, senin eglendigin mevzular da bana eğlenceli gelmeyebilir. Bu eğlence, zevk v.s. duyguların herkeste farklı olabileceğini gösterir.

İlkerYerli

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocalar son hafta gelmeyin dediği için soramıyorum. ;).

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Geçer misin kalır mısın bilmiyorum. Ama ikinci dönemdeki karnenle kalırsan yazık olur, muhtemelen öğretmenler de öyle düşünüyordur. Salı - Çarşamba günü (eşimin okulunda öyle) kalacak öğrencileri değerlendirecekler. Eğer arıza bir öğrenci değilsen, seni geçirirler ikinci dönemki karne ile, ilk dönemki karnen kalacak bir karne bak bunu da not olarak düşeyim... Senin yerinde olsam Pazartesi okula gider, sevdiğim ve seni de seven bir öğretmenle durumunu konuşurdum. Sonra da Dil ve Anlatım hocanı bir ziyaret ederdim o öğretmeninle birlikte...

İlkerYerli

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok teşekkürler yardımın için. Dediklerini değerlendireceğim. [emoji1]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Genel ortalama 55'se Dil Anlatım notu önemli değil artık.Geçersin yani.

patlicanlidolma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ya bi müdür yardımcınla konuş çok ilginç olaylar dönüyo benim sınıfım bi çocuk 9. sınıfta 5 dersten borçlu geçmişti biride dil anlatımdı :D

İlkerYerli

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şuan ortalamam 55. Sınıf hocamız geçenlerde bana ortalamayla dil ve anlatımdan sorumlu geçiyorsun demişti. Her hoca başka birşey diyor. Kafam çok karıştı. :D

Reaksiyon puanı
1
En son eylul 2013 de yayinlanan yonetmelige gore ortalaman 50 ustu oldugu zaman geciyosun ama dil anlatim (ve meslek lisesinde okuyosan bazi meslek dersleri) baraj derslerdir bu dersleri vermek zorundasin. Sinifi geciyosun ama bu dersi sorumlu ders olarak alttan aliyosun kasim ve mart aylarinda olmak uzere sorumluluk sinavlari var (eskiden haziran ve agustostaydi) onlarda 50 ustu not alip dersten gecebiliyosun. Eger gecemezsen bi sonraki sene yine gecemezsen ertesi sene sinavlara giriyosun yine gecemezsen diploma alamiyosun

İlkerYerli

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dil ve anlatım 2.performansıma 80 felan verirse çok güzel olur. :)

İlkerYerli

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlk dönem 1 olan dersim, ikinci dönem 2 olursa, o dersten geciyormuyum?

İlkerYerli

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dil ve anlatım ilk donem 40.25 2.donem 50.75. Ortalaması 45.5 :/

İlkerYerli

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Son notlarda girildi. Ortalamam 56,5. Dil ve anlatım şimdi sorumlu mu geçmiş oldum?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Son notlarda girildi. Ortalamam 56,5. Dil ve anlatım şimdi sorumlu mu geçmiş oldum?

Sadece dil ce anlatim da degil fizik din kulturu kimya gibi derslerinde zayif 2 donemin ortalamasi 50 ninbaltinda ancak artik puan seklinde mi geciliyor yoksa not la mi tam bilmiyorum

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
İki dönemin ortalaması 50'nin üstünde olursa geçiliyor...

Git Dil ve Anlatım hocasını gör... İlk dönem böyleydim, ikinci dönem çalıştım, notlarıma bakın de, sizin dersten sorumlu geçmeyim de... Din hocasını da gör.

Kulis denen bir olay var, kulis yap... İkinci dönem notların iyi bunu kullan, bak ilk dönemki notların ikinci dönem, ikinci dönemki notların ilk dönem alınmış olsaydı, uğraşma derdim ama uğraş...

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beyler yeri gelmişken sorayım benim de kimya 50,genel ortalama 88 takdir alırmıyım?

İlkerYerli

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ortalamam 50 ve üstü olduğu için dil ve anlatım haric öbür derslerden geçmiş sayılıyorum. Yeni öğrendim. İlk dönem ortalamam 51.04, ikinci dönem 61.96. :)

İlkerYerli

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eğer son notlar buysa sınıfı rahat rahat geçersin.Şu an 50'nin altında ders de yok.Sıkıntı yapma

Evet son notlarım böyle. İstediğim cevap buydu tamda. Ancak kusura bakmazsan bir soru daha soracağım. Düz mu geçtim, ortalama ile dil ve anlatımdan sorumlumu geçtim şimdi?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Evet son notlarım böyle. İstediğim cevap buydu tamda. Ancak kusura bakmazsan bir soru daha soracağım. Düz mu geçtim, ortalama ile dil ve anlatımdan sorumlumu geçtim şimdi?

Pardon ben ilk dönem Dil anlatım notuna bakmamış.
Zannedersem Dil Anlatımdan sorumlu geçtin.Ama yanlış bilgi vermek istemem