PlayStation 4 Alacağım Sorularım Var

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar PS4 almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak
1-Gittigidiyor vb. Sitelerde uygun fiyata var tavsiye edermisiniz?
2-Oyunları yine Gittigidiyor vb. Sitelerde uygun fiyata var alsam herhangi bir sorun çıkar mı? Sahte falan olabilir mi?
3-Beni kaç yıl götürür kaç yıl destek kesilmez?
4-Yukarda belirttiğim sitelerden alsam garanti de sorun yaşarmıyım?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar PS4 almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak
1-Gittigidiyor vb. Sitelerde uygun fiyata var tavsiye edermisiniz?
2-Oyunları yine Gittigidiyor vb. Sitelerde uygun fiyata var alsam herhangi bir sorun çıkar mı? Sahte falan olabilir mi?
3-Beni kaç yıl götürür kaç yıl destek kesilmez?
4-Yukarda belirttiğim sitelerden alsam garanti de sorun yaşarmıyım?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Sony Eurasia garantili ürünlerde sorun yaşamazsın, oyunlara gelince ben aldım mesela ps3 oyunu v.s. sorun yaşamadım 2. elde aldım 0 kapalı kutu da aldım, ps3 e bakcak olursak kaç yılında çıktı şuankı yıl kaç o süre ne kadar sa bu da senı en az oakdar götürür diye düşünüyorum.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sony Eurasia garantili ürünlerde sorun yaşamazsın, oyunlara gelince ben aldım mesela ps3 oyunu v.s. sorun yaşamadım 2. elde aldım 0 kapalı kutu da aldım, ps3 e bakcak olursak kaç yılında çıktı şuankı yıl kaç o süre ne kadar sa bu da senı en az oakdar götürür diye düşünüyorum.

Yorumun için teşekkür ederim göz önüne alacam sağol

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
1- Gittigidiyor, sanalpazar, sahibinden ve benzeri sitelerden alacağınız ürün sony sony eurasia garantili olmayabilir, Şu an sony sony eurasia garantili PS4 fiyatı 1500-1550 Lira.

2- Oyunları ps plus hesabı alarak daha ucuza alabilirsiniz, Ayrıca aylık olarak hediye oyunlar veriliyor, gittigidiyor ve benzeri sitelerden daha ucuza alabilirsiniz, kullanıcı güvenilirse sahte olma ihtimali çok düşük. Ben buradan alıyorum. http://www.psoyunu.com/

3- PS4 ömrü 8-10 yıl olur.

4- Yaşarsınız, Teknosa, Media markt gibi yerleri tercih edin.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1- Gittigidiyor, sanalpazar, sahibinden ve benzeri sitelerden alacağınız ürün sony sony eurasia garantili olmayabilir, Şu an sony sony eurasia garantili PS4 fiyatı 1500-1550 Lira.

2- Oyunları ps plus hesabı alarak daha ucuza alabilirsiniz, Ayrıca aylık olarak hediye oyunlar veriliyor, gittigidiyor ve benzeri sitelerden daha ucuza alabilirsiniz, kullanıcı güvenilirse sahte olma ihtimali çok düşük. Ben buradan alıyorum. http://www.psoyunu.com/

3- PS4 ömrü 8-10 yıl olur.

4- Yaşarsınız, Teknosa, Media markt gibi yerleri tercih edin.

Sağolun, peki Gold da uygun fiyata ve garanti hakkında bilgi yok sizin bir bilginiz varmı?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0