PS3 mü yoksa XBOX mı almalıyım?

marsli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben yazın 1 ay sonra ps3 super slim alacağım 500 gb lık ama kafama takılan birşey var tv tüplü olduğundan görüntü gelirmi gelmezmi o kafama takıldı tv miz Vestel siyah renk scart girişi var veya gelirse çokmu kötü görüntü gelir yani kaç p de oynarım acilen bir cevap yollarından bir rahatlıyıım bide ben ps3 ü kırdıtmıyacağım cdyle oynayacağım yani atıyorum bi oyun oynadım sonra herhangi bir bölümünü kaydetti sonra cd yi çıkarttım sonra yine cdyi taktığımda önceden kaydettiğim şeyler silinirmi yoksa kaydettiğim gibi kalırmı
ne olur kafa yiyeceğim bi cevap gönderin acilen:(

scartta oynayamssın ps3 alcağına önce televizyon al
ve cdyi çıkarsanda oyunları savedersen bişey olmaz

agreement

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabii ki de.Bu tarz bircok oyun var.İsim olarak bilemiyecegim ama herhangi teknoloji magazasina gittiginizde ordaki elemenlar size her konuda yardimci olacaktir.

Teşekkür ederim. Linkte verdiğim PS3'ü netten mi alsam, yoksa bimeks'e gidip görüp de mi alsam bilemedim...
O paketin içeriği/fiyat hakkında ne dersiniz?

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim. Linkte verdiğim PS3'ü netten mi alsam, yoksa bimeks'e gidip görüp de mi alsam bilemedim...
O paketin içeriği/fiyat hakkında ne dersiniz?
Paketin içeri sağlam.Baya güzel.Ben olsam bimeks'e gidip alırdım.Çok güvenemiyorum internetten alışverişe.Bu sizin kararınız ancak bana biraz fiyat yüksek gibi geldi.Acaba diğer mağazalarda nasıl fiyatlar ?

agreement

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paketin içeri sağlam.Baya güzel.Ben olsam bimeks'e gidip alırdım.Çok güvenemiyorum internetten alışverişe.Bu sizin kararınız ancak bana biraz fiyat yüksek gibi geldi.Acaba diğer mağazalarda nasıl fiyatlar ?

Ben de o kanaatteyim; görmek, hatta mümkün olabilse denemek lazım, ama yapmazlar diyor herkes...
Sony PS3 500 GB Konsol + Sports Cham. + Eye Cam. + Motion Cont.
mağazaları bilmiyorum ama nette 650'ye var, ama o da sadece konsol'un kendisi...
Peketin diğer unsurlarının ederine bağlı sanırım...

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Diğer unsurlar gerçekten işinize yarayacak mı peki ? Yoksa 1-2 kullanımdan sonra bir kenara atacak mısınız?Bence böyle düşünün eğer işinize yarayacaksa en uygun fiyatla,en güvenilir yerden satın alın derim.

agreement

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diğer unsurlar gerçekten işinize yarayacak mı peki ? Yoksa 1-2 kullanımdan sonra bir kenara atacak mısınız?Bence böyle düşünün eğer işinize yarayacaksa en uygun fiyatla,en güvenilir yerden satın alın derim.

işte sorun da o ya... bilemiyorum, o yüzden herkese danışma ihtiyacı hissediyorum.
standart gamepad'ler beni zorlar. hareket sensörlü olanlar benim hareketimi algılar mı, kablosuz bileğe taklılan aletler verimli olur mu, keşke deneme imkanım olsa... tek isteğim dediğim gibi düzenli spor yapmak kimseye ihtiyaç duymadan... bimeks'te adamlar denetiir mi bilmiyorum, hafta içi çalıştığım için haftasonu gitmeyi planlıyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hatta diğer unsurların ne işe yaradıklarını bile net bilmiyorum.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence gidin,görün hatta izin verirlerse deneyin.Denemeseniz bile orada bilgi sahibi olursunuz en azından.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için haklısın scarta görüntü fazla iyi olmaz televizyonda almayacağım hdmı çıkışlı monitör alacağım bilgilendirdiğin için yine çok teşekkür ederim:biggrin:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı tv miz tüplü olduğundan mecbur tüplü tvde ps3 oynıyacağıım peki görüntü nasıl olur kaç P de oynarım

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı tv miz tüplü olduğundan mecbur tüplü tvde ps3 oynıyacağıım peki görüntü nasıl olur kaç P de oynarım

Merhaba

Renkler de bulanıklık, solma olmaz ama netlik olarak pek iyi görüntü vermez. PS3 de oyunların çoğu 720P. Tv'nizin çözünürlüğü ne kadarsa o çözünürlük de oynarsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bulanıklık filan olmaz sallamayın... demek isterdim ama focus ayaRI YAPILDIĞI GÖRÜNTÜ 576P OLDUĞUNDAN görüntü bulanıklaşabiliyor yapabilirsen focus ayarını değiştir...

agreement

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün xbox 360 oyun konsolunu tecrübe ettim mediamarkt'ta... hareket sensörü tekerlekli sandalye üzerinde algılayamadı beni önce, dizlerimin üstünde yerde sorun olmadı. Masa tenisi ve bovling oynayabildim tek elini kullanan biri olarak... hatta masa tenisinde servis atma hareketinde hiç kullanamadığım sağ elimi kullanabilmem de ilginç ve güzeldi. PS3 hareket sensörünü de test etmeyi planlıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence xbox al. hem grafikleri daha iyi hemde kinect var çok eğlenceli hem de oyunları fazla ben xbox aldım sanada öneririm
:thumbup1:

agreement

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence xbox al. hem grafikleri daha iyi hemde kinect var çok eğlenceli hem de oyunları fazla ben xbox aldım sanada öneririm
:thumbup1:

açıkçası şu anda eğilimim o yönde benim de... moiton-controller olmaksızın oynayabilmek önemli... PS3'te her bir oyuncu için ayrı ayrı alet almak kötü... hatta ok atarken 2 tane birden gerekiyor galiba... netten bir arkadaşım "beni koltuktan görüyor kinect, seni nasıl görmedi" şeklinde şaşırdı... ille diz üstünde oynayacaksam uzun süre diz üstü durmam sıkıntı olabilir. az para değil, iyi düşünmek lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cool:Xbox 360 kinect alacagim çünkü Windows phone'um var smartglass yaparım #

agreement

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xbox 360 4 GB
xbox 360 250 GB
arasında 400 tl gibi bir fark var,
vermeye değer mi, ne dersiniz?
(hedefimi yukarıda yazmıştım, bilen arkadaşlara soruyorum)

wet_willy

Asistan
Reaksiyon puanı
15
S

SDN Okuru

SDN Okuru
:unsure:
arkadaslar bn ps3 almk istiyorum ama yorumlara bktm xboxs bn ne alıyım

ScoutNews

Asistan
Reaksiyon puanı
0
XBox 360 , PS3'e göre daha kaliteli oyun zevki barındırır ayrıca fiyat - çeşit bakımından da daha avantajlıdır . Fakat kafanıza hangi oyun konsolu uygun ise ona yönelmek daha mantıklı olacaktır .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:bak biraz sana öğüt vereyim :flowers: Ben de ps3,ps4,ps1,ps2,xbox360,xbox one var siz diyeceksiniz xbox one daha çıkmadı ama ben amerikadayım:yes: Görüntü açısından eğer televizyonun tüplüyse ps3 lcd ise yine ps3 :D
on-line kesinlikle xbox özel oyunlar dersen ps3 controller dersen x360 yani he amerika ntsc kullanıken türkiye pal kullanıyor x360 ı pal zor bulabilirsin ama ps3 ün hepsi pal yani ps3 al :devil:

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben konsol alıcam ama ps3 ve xbox arasında kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım? ve korsan oyun takılmayı düşünüyorum

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Korsansa xbox daha iyi seçim olur, daha kolay

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
PS3'tede korsan oluyor , Xbox 360'tada. Seçim sizin hangisini isterseniz. Tabi korsan oynamadan önce kırdırmak gerekiyor.

Benim size tavsiyem sağlam bir masaüstü alsanız, sonra onu tv ye bağlamanız ve gamepadle oynasanız daha iyi :) Ben şahsen öyle yapıyorum.

1907doqu1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Korsansa xbox daha iyi seçim olur, daha kolay
xbox uda ps3 gibi kırdırmak gerekiyormu?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

PS3'tede korsan oluyor , Xbox 360'tada. Seçim sizin hangisini isterseniz. Tabi korsan oynamadan önce kırdırmak gerekiyor.

Benim size tavsiyem sağlam bir masaüstü alsanız, sonra onu tv ye bağlamanız ve gamepadle oynasanız daha iyi :) Ben şahsen öyle yapıyorum.
Tüplü Televizyonda? :yes: