LG G3 basın görselleri sızdırıldı

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O değil de bu telefon da samsung gibi metal görünümlü plastik falan yapmaya çalışmaz dimi? Açıkçası şu an gözümü korkutan tek şey o. :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
O değil de bu telefon da samsung gibi metal görünümlü plastik falan yapmaya çalışmaz dimi? Açıkçası şu an gözümü korkutan tek şey o. :D

Çoğu kişi ele alınca hafif geliyor premium his vermiyor diyordu galiba bunu LG göz önünde bulundurdu ve metal kullandı birazcık daha ağır yaptı ve premium hissi vericektir artık. Eğer plastikse LG Report.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
LG G3 hızlı pencere modu.

Saat, Sağlık verileri, Hava durumu, SMS, Resim galerisi, Bildirim ekranı.

BoBce85IQAEubZQ.png:large

Bu kılıf ile telefonu açmadan bu moda hızlı bir şekil de ulaşabileceğiz.

LG-G3-and-its-new-Quick-Cover.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
LG G3 hızlı pencere modu.

Saat, Sağlık verileri, Hava durumu, SMS, Resim galerisi, Bildirim ekranı.

BoBce85IQAEubZQ.png:large

Bu kılıf ile telefonu açmadan bu moda hızlı bir şekil de ulaşabileceğiz.

Bu ne hız abi daha telefon çıkmadı herşeyini paylaşıyorlar :D Yakında launcheri, root yapımı falan cıkar yani :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128

kulaklık güzele benziyor şu kızın daha düzgün resimleseler daha iyi olurdu.

Reaksiyon puanı
10,315
yeni aldığım bir habere göre sabah-akşam yemek servisi yapıp, elbiselerimizi de ütüleyecekmiş arkadaşlar.
bu arada "koreli kız" servisi vermeye çalışıyorlarmış, ama bu sürüme yetişemezse de g4'te garantiymiş diyorlar!
az daha sabredin, ne kaldı ki şunun şurasında...

not: gülücük ikonu koymuyorum, hayallerinizi bozmamak için.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yeni aldığım bir habere göre sabah-akşam yemek servisi yapıp, elbiselerimizi de ütüleyecekmiş arkadaşlar.
bu arada "koreli kız" servisi vermeye çalışıyorlarmış, ama bu sürüme yetişemezse de g4'te garantiymiş diyorlar!

Benim kafada bi insan buldum. O olsun buda olsun hmm şundanda olsun birazcık. Heh tamam ben bunu alayım. Facebook'a girerim twittere girerim oyun oynarim internete girerim ama saydığım özellikler olsun hee. :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merak edenler için telefonun ekran boyutları.

1P6aaA.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
çok abartılı büyükler 4'' her türlü yeterli oluyor bence aynı özellikleri 4'' ekranda olması iyi olur.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1

:D İyiydi bu. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çok abartılı büyükler 4'' her türlü yeterli oluyor bence aynı özellikleri 4'' ekranda olması iyi olur.
4" yetiyor diyenler 5" e geçince hiç zorlanmadan alışıyorlar. Ama 5.5" de bence büyük. (bu arada iPhone'dan s4'e geçtiğimden biliyorum :) )

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
altın sarısı alınır insanın gözü kamaşıyor tasarım çok güzel :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
altın sarısı alınır insanın gözü kamaşıyor tasarım çok güzel :)

Para verseler yine almam altın sarısını. Abi o nedir ya ? ön tarafını gördünmü ? Arkası altın sarısı önü sim siyah fakat alt tarafı LG logosunun olduğu yerde altın sarısı. Sanki sonradan üzerini boyamışlar gibi. Siyah forevır abi. On tarafı bozmuşlar ya altın sarısında.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Z2 mi g3 mü konuları açılmaya başlanmadan önce sizce ön yargı olarak hangisi daha iyi olur fiyat söylemeyin

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Z2 mi g3 mü konuları açılmaya başlanmadan önce sizce ön yargı olarak hangisi daha iyi olur fiyat söylemeyin

G3 ün özellikleri belli değil henüz,805 ve 3Gb ramle gelirse fiyatı da G2 gibi uygun olursa alınır yoksa Z2.

norm_life

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Para verseler yine almam altın sarısını. Abi o nedir ya ? ön tarafını gördünmü ? Arkası altın sarısı önü sim siyah fakat alt tarafı LG logosunun olduğu yerde altın sarısı. Sanki sonradan üzerini boyamışlar gibi. Siyah forevır abi. On tarafı bozmuşlar ya altın sarısında.

aslında ilk sayfadaki görselde gayet iyi görünüyo sarı renklisi. ama diğer resimlerde sanki ekleme yapılmış gibi görünüyo alt kısmı :/ en iyisi çıktığında gidip kendimiz bakarak karar vermemiz :D

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
LG G3 805 ile geleceğine dair resmi bir açıklama yok. Muhtemelen S5 de kullanılan Snapdragon 801 8974AC ile gelecek.

Konunun yeri burası değil ama bilgilendirme amaçlı söyleyim, Daha önce Sony Xperia Z2 kullanan kulübünde de söyledim. Kesinlikle ilk parti ürünlerini almayın. Telefonun iki yerinde kasa açıklığı var. 4K video çekimi de sorunlu. Alacaklar biraz beklesinler.

Ayrıca Snapdragon 805 ve 2K ekranlı telefon alacaklar biraz daha beklesinler. HTC ve Sony de 2K ekranlı telefonlarını bu yıl içerisinde piyasaya sürecek. Bu telefonlar büyük olasılıkla Snapdragon 805 ve Gelişmiş bir GPU ile gelecek. Sony daha önce yaptığı açıklama da 6 ayda bir amiral gemisi çıkaracağını açıklamıştı. Z3 en geç eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Tasarım da tamamiyle yenilenecek.

http://forum.shiftdelete.net/htc/372289-htc-one-m8-prime-sizdirildi.html

Yeni gelen sızıntılara göre telefonun Snapdragon 801 8974AC ile geleceği kesinleşti.

Partial-picture-of-a-different-LG-G3-poster-reveals-the-Snapdragon-801-is-on-the-device.jpg

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG G3 805 ile geleceğine dair resmi bir açıklama yok. Muhtemelen S5 de kullanılan Snapdragon 801 8974AC ile gelecek.

Konunun yeri burası değil ama bilgilendirme amaçlı söyleyim, Daha önce Sony Xperia Z2 kullanan kulübünde de söyledim. Kesinlikle ilk parti ürünlerini almayın. Telefonun iki yerinde kasa açıklığı var. 4K video çekimi de sorunlu. Alacaklar biraz beklesinler.

Ayrıca Snapdragon 805 ve 2K ekranlı telefon alacaklar biraz daha beklesinler. HTC ve Sony de 2K ekranlı telefonlarını bu yıl içerisinde piyasaya sürecek. Bu telefonlar büyük olasılıkla Snapdragon 805 ve Gelişmiş bir GPU ile gelecek. Sony daha önce yaptığı açıklama da 6 ayda bir amiral gemisi çıkaracağını açıklamıştı. Z3 en geç eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Tasarım da tamamiyle yenilenecek.

Yeni gelen sızıntılara göre telefonun Snapdragon 801 8974AC ile geleceği kesinleşti.

Partial-picture-of-a-different-LG-G3-poster-reveals-the-Snapdragon-801-is-on-the-device.jpg
acaba sd 801 2k ekranda iyi performans verebilecekmi merak ediyorum

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Hem de 5.5 inç ekran ve 2K ekrana 3000 mAh pil olacağı söyleniyor. Sizce bu pil yeter mi? İnşallah sızıntı yanlıştır. En az 3200 mAh pil olması lazım. LG'nin amacı ne, çözemedim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Dikkatimi çeken ''The End'' yazısı oldu? G4 G5 diye devam etmeyecekmi yani :/

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

Tamamen yetersiz diyemem. Aynı işlemciyi kullanan Oppo **** 7 2K ekranlı versiyonunun performansı tatmin edici seviye de ama çoğu telefon üreticisi 2K ekran için Snapdragon 805 bekliyor.

Dikkatimi çeken ''The End'' yazısı oldu? G4 G5 diye devam etmeyecekmi yani :/

Orada neden öyle birşey yaptıklarını bende anlamadım, Sızdırılan görüntüler güney kore versiyonuna ait, Bu versiyon da microsd kart desteği bulunmuyor. LG'nin G serisi ile devam edip etmeyeceğini bilmiyorum bunla ilgili kesin bir bilgi de yok ama bundan sonraki üst seviye telefonunun LG G pro 3 olacağına eminim.

Telefon pil kapasitesi 3000Mah

gsmarena_001.jpg

Dummy-of-the-LG-G3-read-not-real.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Tamamen yetersiz diyemem. Aynı işlemciyi kullanan Oppo **** 7 2K ekranlı versiyonunun performansı tatmin edici seviye de ama çoğu telefon üreticisi 2K ekran için Snapdragon 805 bekliyor.

Orada neden öyle birşey yaptıklarını bende anlamadım, Sızdırılan görüntüler güney kore versiyonuna ait, Bu versiyon da microsd kart desteği bulunmuyor. LG'nin G serisi ile devam edip etmeyeceğini bilmiyorum bunla ilgili kesin bir bilgi de yok ama bundan sonraki üst seviye telefonunun LG G pro 3 olacağına eminim.

Telefon pil kapasitesi 3000Mah

gsmarena_001.jpg

Dummy-of-the-LG-G3-read-not-real.jpg

Son paylaşılan resime bakınca telefondan soğudum. Yanların ve üstlerin kapladığı siyah cizgiye bakın. Aşırı cirkin gözüküyor göze hiç hitap etmiyor. Belki siyah modelinde bu kamuflaz edilir.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33

4k çekimi ile ilgili problem giderildi ısınma olayı falan kalktı
Önceden 3dk açık kaldıktan sonra hata verip kapatıyordu güncelleme ile 15-20dk arası rahat çekim yapanlar var
Ayrıca z3 e sızıntılarda s805 + Full Hd ekran diyorlar yani 2k yok

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Son paylaşılan resime bakınca telefondan soğudum. Yanların ve üstlerin kapladığı siyah cizgiye bakın. Aşırı cirkin gözüküyor göze hiç hitap etmiyor. Belki siyah modelinde bu kamuflaz edilir.

İyi de zaten siyah çerçeve. :D yani o kalınlık G2'de göründüğü gibi değil. Bütün renklerde ekranın çevresi siyah çerçeve + iç ekranın çerçevesi. O yüzden kalın durmuş. Ancak o boyutlarda en büyük ekrana sahip yine de.