fotoğrafta o kadar çözünürlük yok be ya.Belki tırtıklı yapmışlardır.
İlk görselde baya belli oluyor ama % 99 yapısı öyledir dediğin gibi.
fotoğrafta o kadar çözünürlük yok be ya.Belki tırtıklı yapmışlardır.
O değil de bu telefon da samsung gibi metal görünümlü plastik falan yapmaya çalışmaz dimi? Açıkçası şu an gözümü korkutan tek şey o.![]()
LG G3 hızlı pencere modu.
Saat, Sağlık verileri, Hava durumu, SMS, Resim galerisi, Bildirim ekranı.
![]()
Bu kılıf ile telefonu açmadan bu moda hızlı bir şekil de ulaşabileceğiz.
![]()
yeni aldığım bir habere göre sabah-akşam yemek servisi yapıp, elbiselerimizi de ütüleyecekmiş arkadaşlar.
bu arada "koreli kız" servisi vermeye çalışıyorlarmış, ama bu sürüme yetişemezse de g4'te garantiymiş diyorlar!
az daha sabredin, ne kaldı ki şunun şurasında...
not: gülücük ikonu koymuyorum, hayallerinizi bozmamak için.
yeni aldığım bir habere göre sabah-akşam yemek servisi yapıp, elbiselerimizi de ütüleyecekmiş arkadaşlar.
bu arada "koreli kız" servisi vermeye çalışıyorlarmış, ama bu sürüme yetişemezse de g4'te garantiymiş diyorlar!
az daha sabredin, ne kaldı ki şunun şurasında...
not: gülücük ikonu koymuyorum, hayallerinizi bozmamak için.
4" yetiyor diyenler 5" e geçince hiç zorlanmadan alışıyorlar. Ama 5.5" de bence büyük. (bu arada iPhone'dan s4'e geçtiğimden biliyorumçok abartılı büyükler 4'' her türlü yeterli oluyor bence aynı özellikleri 4'' ekranda olması iyi olur.
altın sarısı alınır insanın gözü kamaşıyor tasarım çok güzel![]()
Kameranın yanındaki güç tuşu mu?
evleaks laser autofocus demişti o siyahlık için.Kameranın yanındaki güç tuşu mu?
Kameranın yanındaki güç tuşu mu?
Z2 mi g3 mü konuları açılmaya başlanmadan önce sizce ön yargı olarak hangisi daha iyi olur fiyat söylemeyin
G3 bence 805 islemciyle gelirse herturlu g3 zaten de 801 le de gelse g3 cunku z2 nin ust ve alt bosluklari rahatsiz edici g3 un tasarimi cok daha iyi ki adamlar ekran konusunda kendini aşmiş durumsa
G3 bence 805 islemciyle gelirse herturlu g3 zaten de 801 le de gelse g3 cunku z2 nin ust ve alt bosluklari rahatsiz edici g3 un tasarimi cok daha iyi ki adamlar ekran konusunda kendini aşmiş durumsa
Para verseler yine almam altın sarısını. Abi o nedir ya ? ön tarafını gördünmü ? Arkası altın sarısı önü sim siyah fakat alt tarafı LG logosunun olduğu yerde altın sarısı. Sanki sonradan üzerini boyamışlar gibi. Siyah forevır abi. On tarafı bozmuşlar ya altın sarısında.
acaba sd 801 2k ekranda iyi performans verebilecekmi merak ediyorumLG G3 805 ile geleceğine dair resmi bir açıklama yok. Muhtemelen S5 de kullanılan Snapdragon 801 8974AC ile gelecek.
Konunun yeri burası değil ama bilgilendirme amaçlı söyleyim, Daha önce Sony Xperia Z2 kullanan kulübünde de söyledim. Kesinlikle ilk parti ürünlerini almayın. Telefonun iki yerinde kasa açıklığı var. 4K video çekimi de sorunlu. Alacaklar biraz beklesinler.
Ayrıca Snapdragon 805 ve 2K ekranlı telefon alacaklar biraz daha beklesinler. HTC ve Sony de 2K ekranlı telefonlarını bu yıl içerisinde piyasaya sürecek. Bu telefonlar büyük olasılıkla Snapdragon 805 ve Gelişmiş bir GPU ile gelecek. Sony daha önce yaptığı açıklama da 6 ayda bir amiral gemisi çıkaracağını açıklamıştı. Z3 en geç eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Tasarım da tamamiyle yenilenecek.
http://forum.shiftdelete.net/htc/372289-htc-one-m8-prime-sizdirildi.html
Yeni gelen sızıntılara göre telefonun Snapdragon 801 8974AC ile geleceği kesinleşti.
![]()
acaba sd 801 2k ekranda iyi performans verebilecekmi merak ediyorum
LG G3 805 ile geleceğine dair resmi bir açıklama yok. Muhtemelen S5 de kullanılan Snapdragon 801 8974AC ile gelecek.
Konunun yeri burası değil ama bilgilendirme amaçlı söyleyim, Daha önce Sony Xperia Z2 kullanan kulübünde de söyledim. Kesinlikle ilk parti ürünlerini almayın. Telefonun iki yerinde kasa açıklığı var. 4K video çekimi de sorunlu. Alacaklar biraz beklesinler.
Ayrıca Snapdragon 805 ve 2K ekranlı telefon alacaklar biraz daha beklesinler. HTC ve Sony de 2K ekranlı telefonlarını bu yıl içerisinde piyasaya sürecek. Bu telefonlar büyük olasılıkla Snapdragon 805 ve Gelişmiş bir GPU ile gelecek. Sony daha önce yaptığı açıklama da 6 ayda bir amiral gemisi çıkaracağını açıklamıştı. Z3 en geç eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Tasarım da tamamiyle yenilenecek.
Yeni gelen sızıntılara göre telefonun Snapdragon 801 8974AC ile geleceği kesinleşti.
![]()
acaba sd 801 2k ekranda iyi performans verebilecekmi merak ediyorum
Dikkatimi çeken ''The End'' yazısı oldu? G4 G5 diye devam etmeyecekmi yani :/
Tamamen yetersiz diyemem. Aynı işlemciyi kullanan Oppo **** 7 2K ekranlı versiyonunun performansı tatmin edici seviye de ama çoğu telefon üreticisi 2K ekran için Snapdragon 805 bekliyor.
Orada neden öyle birşey yaptıklarını bende anlamadım, Sızdırılan görüntüler güney kore versiyonuna ait, Bu versiyon da microsd kart desteği bulunmuyor. LG'nin G serisi ile devam edip etmeyeceğini bilmiyorum bunla ilgili kesin bir bilgi de yok ama bundan sonraki üst seviye telefonunun LG G pro 3 olacağına eminim.
Telefon pil kapasitesi 3000Mah
![]()
![]()
4k çekimi ile ilgili problem giderildi ısınma olayı falan kalktıLG G3 805 ile geleceğine dair resmi bir açıklama yok. Muhtemelen S5 de kullanılan Snapdragon 801 8974AC ile gelecek.
![]()
Son paylaşılan resime bakınca telefondan soğudum. Yanların ve üstlerin kapladığı siyah cizgiye bakın. Aşırı cirkin gözüküyor göze hiç hitap etmiyor. Belki siyah modelinde bu kamuflaz edilir.