Xperia P görüntülü konuşma

mrtygc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia p de görüntülü konuşma varmı yok mu varsa nasıl ayarlarız yardım pls

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bunlarla görüntülü konuşman için karşı tarafta da olmak şartı ile Skype gibi proğram kurulu olması gerekir. Direk görüntülü konuşamazsınız.

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim bildiğim hiçbir xperia'da 3g görüntülü konuşma yok anca skype gibi programlarla mümkün.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Akıllı telefonların bir çoğunda yok bu olay uygulama veya programlar ile görüntülü konuşma yapılabiliyor.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Malesef uyduruk telefonlarda , lg'lerde veya uyduruk samsunglarda var ancak hiçbir xperia serilerinde bu özellik yok.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Malesef uyduruk telefonlarda , lg'lerde veya uyduruk samsunglarda var ancak hiçbir xperia serilerinde bu özellik yok.

afedersin ? uyduruk samsung mu dedin ? piyasadaki en iyi telefonları samsung yapıyor arkadaşım neyden bahsediyorsun sen ? sony gibi bir teknoloji devinin ön tarafa kamera koyupda 3gde görüntü görüşme sunmamasıda trajikomik bi durum kendi paramla aldığım ilk telefon nokia 6680 de bile görüntülü görüşme vardı =)

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
afedersin ? uyduruk samsung mu dedin ? piyasadaki en iyi telefonları samsung yapıyor arkadaşım neyden bahsediyorsun sen ? sony gibi bir teknoloji devinin ön tarafa kamera koyupda 3gde görüntü görüşme sunmamasıda trajikomik bi durum kendi paramla aldığım ilk telefon nokia 6680 de bile görüntülü görüşme vardı =)

Sevgili kardeşim uyduruktan kastım marka değil ; yani samsungun en uyduruk telefonunda bile var anlamında :D.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sevgili kardeşim uyduruktan kastım marka değil ; yani samsungun en uyduruk telefonunda bile var anlamında :D.

tamam =) ama samsung iyi firma yani note 2 s3 ve daha neler neler .dediğim gibi bundan kaç yıl önce hatırmamıyorum bile ilk çıktığı zamanlar 6680 almıştım =) onda bile vardı görüntülü görüşme

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Ya KARDEWIM BENDE YENI ALDIM Xperia Ion Ya bundada Goruntulu aramak mumkun deyil anladim bunlari boyle uretiliyor PEKI nasil duzeltmek mumkun...?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
düzeltmek malesef mümkün değil bende aldım geri iade edip görüntülü görüşme olan wonderalmayı düşünüyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler tlefon alıyorsunuz ama siz görüntülü konuşmaya tkaılıyorsunuz. bendede xperia s var ama ben daha hıc kullanama calısmadım. dıger rogramlara bakmadım. sız bu tıp bı telefn alıp da ınternetı kullanmıyorsanız buda telefonun bı ayıbı yok. eger ıllakı ıstıyorsanız yukarıda bı arkadasın dedıgı gıbı uyduturk telefonlarla bu ısı gorebılırsınız. ıllakı konusmak ıstıyorsanız ınternetı kullanın. çağ ınternet cagı yakında muhtemelen hat denen olaylar da ortadan kalkacak hep beraber ızleyecez

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ammada önemliymiş bu 3g üzerinden görüntülü görüşme valla okurken kanım dondu,
demekki şuanda o yüzden normal aramalara göre görüntülü 3g aramaları %1 seviyelerini geçmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim para veriyoruz sonuçta 3g si de olucak içinde öpücük vermiyoruz olmasada alsın bir tarafına soksun üreten firma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam peria ion sahibiyim ancak görüntülü konusamıyorum gereklı programlar nelerdır ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende ion var;
bence sorun 3g değil hatta 4g de var ama şarzı aşırı tükettiği için edge den kullanıyorum
görüntülü konuşmak heves sadece birkaç kez görüşüp bıkacaksınız zaten
görüntülü konuşma telefonla alakalı değil işletim sistemiyle alakalı
samsunglarda işletim sistemine ek sürümü içinde görüntülü arama da var...
şarza çözümbulabilen varsa deneyimlerinden faydalanabiliriz
klasik çözümleri denedim, en iyi çözüm edge (2g) şebekenin büyük etkisi var yani. önceki tlefonum xperia u bir gün gidiyordu hattı çıkardım oyun fln bir hafta gitti.
ben vodafone kullanıyorum diğer operatörlerde değişkenlik göstereceğine eminim. 2003 yolında aldığım hattımı kullanıyorudum 32kb sırf bu yüzden 64 kb mikro sim aldım çok az değişkenlik oldu.
bunun dışında farklı çözüm bulabilen var mı ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
haklısın xperiya yı iyi diye aldım kaliteye sözüm yok ama özellikte yok navigasyon bile ücretli eğer internetin varsa arkadaşta 300 tl lik samsung var şebeke üzerinden görüntülü arıyor ek ücrette yok adı sony içi boş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ion u z ile değiştirdim şarz sıkıntım azaldı :)
4.3 güncellemesi geldi geçende şimdi çok güzel
sony başka ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cool:selam arkdaşlar benim cep telefonum ixperia ama görüntülü konuşlamyor yardım cı ola bilirmsiniz??

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
sony lerden görüntülü konuşma yok ha samsung da var.peki kullananı varmı.ben görmedim görüntülü kalitesi iyi değil diye onlarda skype line gibi proğramlarla konuşuyor.bende ilk başta sony alırken sıkıntı ettim ama sonra baktım zaten kullanılmıyor(tabi sizi bilemem).

not:arkadaşımla3 sene önce telefon alacaktık ben sony walkman live aldım o galaxy ace ben 550 ye o 600e.O geçen sene kasmalardan sıkıldı telefonu sattı benim walkman hala canavar.bir görüntülü konuşma için de sonyden vazgeçmem.sony yanıltmaz

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
sony lerden görüntülü konuşma yok ha samsung da var.peki kullananı varmı.ben görmedim görüntülü kalitesi iyi değil diye onlarda skype line gibi proğramlarla konuşuyor.bende ilk başta sony alırken sıkıntı ettim ama sonra baktım zaten kullanılmıyor(tabi sizi bilemem).

not:arkadaşımla3 sene önce telefon alacaktık ben sony walkman live aldım o galaxy ace ben 550 ye o 600e.O geçen sene kasmalardan sıkıldı telefonu sattı benim walkman hala canavar.bir görüntülü konuşma için de sonyden vazgeçmem.sony yanıltmaz
ben kullanıyorum ch@t527 ile düzgündü chat527 skype line özürlü ama 3g görüntülü konuşması iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya sony xperia tıpo da 3 g warmı bırı bna yardımcı olablr mı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Arkadaşlar bu görüntülü konuşmanın patenti samsung'un elinde.. bu sebepten yeni çıkan akıllı telefonlarda şebeke üzerinden görüntülü kounşma olayı yok.. nokia 5800 gibi biraz eski telefonlarda da var onlar patent alınmadan önce yapılmıştır..

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
dark evo'larda 3g görüşme var e40'tan m7200 3g tablet'e kadar ön kamerası olan her modelinde var denemesini yaptım ch@t527 ile m7200 3g tableti görüntülü aradım konuşulabiliyor sadece samsung değil dark evo'da da var..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:unsure:Aynen kardeşim katılıyorum sana tabiki para veriyorsan 3 gs inede taakcaz neticesinde dede özelliğinde var diyor 3 g ama yokkkk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony xperia c 3 kullanıyorum 3g yok nasıl olacak??? Böyle bi saçmalık mi var 1000 TL üzerinde para veriyoruzzzzzzz tüketici haklarına baş vurmak şart oldu z3 aldım 2000tl üzerinde 3g yok böyle bi saçmalığı ilk kez gördüm bu kadar basit tlf bu fiyata yazık yazık