Malesef uyduruk telefonlarda , lg'lerde veya uyduruk samsunglarda var ancak hiçbir xperia serilerinde bu özellik yok.
afedersin ? uyduruk samsung mu dedin ? piyasadaki en iyi telefonları samsung yapıyor arkadaşım neyden bahsediyorsun sen ? sony gibi bir teknoloji devinin ön tarafa kamera koyupda 3gde görüntü görüşme sunmamasıda trajikomik bi durum kendi paramla aldığım ilk telefon nokia 6680 de bile görüntülü görüşme vardı =)
Sevgili kardeşim uyduruktan kastım marka değil ; yani samsungun en uyduruk telefonunda bile var anlamında.
ben kullanıyorum ch@t527 ile düzgündü chat527 skype line özürlü ama 3g görüntülü konuşması iyi.sony lerden görüntülü konuşma yok ha samsung da var.peki kullananı varmı.ben görmedim görüntülü kalitesi iyi değil diye onlarda skype line gibi proğramlarla konuşuyor.bende ilk başta sony alırken sıkıntı ettim ama sonra baktım zaten kullanılmıyor(tabi sizi bilemem).
not:arkadaşımla3 sene önce telefon alacaktık ben sony walkman live aldım o galaxy ace ben 550 ye o 600e.O geçen sene kasmalardan sıkıldı telefonu sattı benim walkman hala canavar.bir görüntülü konuşma için de sonyden vazgeçmem.sony yanıltmaz
ya sony xperia tıpo da 3 g warmı bırı bna yardımcı olablr mı