Nereden Arkadaş Bulabilirim?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
İşte bu zihniyete hayranım.Okulu kavga etme yeri gibi görmek.Bende gidince kavga falan olacak sanıyordum.Sen kimsenin işine karışmazsan emin ol kavgaya gerek kalmaz.Ha olduda arkadaş edindin.Arkadaşın kavgası var na gidicen işte kavga şart olabiliyor ;) Ama lisayi kavga yeri olarak görmemen lazım.

Sen beni tanımıyorsun. Öyle soğuk espriler yaparım ki lisede hastahanelik olmaktan korkuyorum. :D Belki kendimi soğuk espri yapmamam için tutarım ama oldu ki kendimi kaybettim, yerim dayağı. :D Kas yapmaya çalışmamın bir diğer nedeni. :)

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sen beni tanımıyorsun. Öyle soğuk espriler yaparım ki lisede hastahanelik olmaktan korkuyorum. :D Belki kendimi soğuk espri yapmamam için tutarım ama oldu ki kendimi kaybettim, yerim dayağı. :D Kas yapmaya çalışmamın bir diğer nedeni. :)

Üzülme.Benim soğuk espiriler yapan arkadaşım var.Üstelik en olmadık yerlerde yapıyordu.Ara böyle bir ığğğ gibi sesler geliyordu.Hatta soğuk espiriler yapan bir hocamız vardı.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kas yapman dayak yemiyecegin anlamina gelmez