Arrow'un yeni bölümlerini nerden takip edebilirim? Sağlam bir site önerirmisiniz?
Çok güncel bir site: http://www.yabancidiziizle1.com/dizi/arrowArrow'un yeni bölümlerini nerden takip edebilirim? Sağlam bir site önerirmisiniz?
Çok güncel bir site: http://www.yabancidiziizle1.com/dizi/arrow
PRİSON BREAK der geçerim. Bitirdikten sonra mal gibi kaldım diğer diziler ilgimi çekmedi bi Arrow izliyorum oda harika ama yeni bölüm beklemekten sıkıldım. Yeni dizi bakıyorum ama neye başlasam bilmiyorum arkadaşlar Breaking Bad diyorlar ama ilgimi çekmiyor ya.
EywBildiğim bir siteydi ama yinede teşekkürler. Avatarın çok iyiymiş bu arada![]()
Keşke birden fazla seçim şansımız olsaydı. İlgiyle izlediğim dizileri sıralayayım :
1) Game of Thrones
2) Hemlock Grove
3) The Big Bang Theory
4) How I Met Your Mother
5) Believe
6) Dexter
7) Mad Men
8) House
9) Mentalist
10) Fringe
Bunların dışında yeni gelecek diziler de var ilgilendiğim : Flash ve Gotham ilgi çekici diziler gibi görünüyor.
Yorumunu gördükten sonra kendime dedim Demekki bir tek ben değilmişim PRİSON BREAK'ten sonra arayışta olan![]()
Breaking Bad ya da Arrow izlemediysen şiddetle tavsiye ederim.
Breaking Bad ya da Arrow izlemediysen şiddetle tavsiye ederim.
Breaking Bad zaten drama dizisidir öyle fazla hareket bekleme.İlk sezon biraz sıkar ama emin ol diğer sezonlarda coşuyor.Arrow zaten benim için apayrı yeni sezonu nasıl bekleyeceğim bilmiyorumBreaking Bad' i bir ara izlemiştim ara ara. Yanlış zamanlarda izlemiş olmalıyım ki sıkıcı gelmişti.Arrow' u da duymuştum; hakkında da iyi şeyler duydum. İzleyeceğim. Teşekkürler.
Breaking Bad' i bir ara izlemiştim ara ara. Yanlış zamanlarda izlemiş olmalıyım ki sıkıcı gelmişti.Arrow' u da duymuştum; hakkında da iyi şeyler duydum. İzleyeceğim. Teşekkürler.
Fringeyi izledikten sonra hepsi farklı gelmeye başladı onun tadının hiçbir zaman unutamam.
Strain'e başladım hocam ama biraz fringe çakması geldi ne yalan söyliyim, fringe'dede ilk başta uçak sahnesi vardi hepsi ölüyordu.Yinede izlemeye devam edeceğim bitmiş diziler sıkıyor böyle yeni başlayan dizilere yöneldim mesela utopia var onu tavsiye ederim farklı bir dizi olmuşThe Strain izleyebilirsiniz, Fringe'in koltuğuna aday bi dizi. Bi nevi alternatif.
The Blacklist'e başlamayı düşünüyorum kararsızım, izleyenler yorum yapabilir mi dizi hakkında.