Ekran Kartı Tavsiyesi Yardım

mrpose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ucuz ekran kartı takviyesi yapacağım . İkinci el de pek bulamıyorum istediğim gibi :D Önerilerinizi bekliyorum ama hemen almayacağım sadece oneri lazım .

Bilgisayarımın ozellikleri

G force 8500 gt
3 Gb ram
İntel Core 2 quad 8200

oyunları yüksek oynatsın yeter ... :biggrin: Tabi ucuz bir ekran kartı varsa :thumbup1: Şimdiden teşekkürler ...

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar ucuz ekran kartı takviyesi yapacağım . İkinci el de pek bulamıyorum istediğim gibi :D Önerilerinizi bekliyorum ama hemen almayacağım sadece oneri lazım .

Bilgisayarımın ozellikleri

G force 8500 gt
3 Gb ram
İntel Core 2 quad 8200

oyunları yüksek oynatsın yeter ... :biggrin: Tabi ucuz bir ekran kartı varsa :thumbup1: Şimdiden teşekkürler ...

Bütçeniz ne kadar?

Güç kaynağı kaç watt?

mrpose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçeniz ne kadar?

Güç kaynağı kaç watt?

70 tl ile 100 arası sanırım bu kadar ucuza iyi bir ekran kartı yoktur çok pahalı zaten ekran kartları da belki ikinci ele ucuza denk gelir şansa ... Kaç watt bilmiyorum yeni aldım kasayı wattın kac oldugunu nereden goreceğiz ? program falan var mı ogrenmek için :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
70 tl ile 100 arası sanırım bu kadar ucuza iyi bir ekran kartı yoktur çok pahalı zaten ekran kartları da belki ikinci ele ucuza denk gelir şansa ... Kaç watt bilmiyorum yeni aldım kasayı wattın kac oldugunu nereden goreceğiz ? program falan var mı ogrenmek için :)

O kadar bütçeniz varsa yeni bir kart almayın çünkü o fiyata alacağınız ekran kartı şu an ki kartınızdan çok da farklı olmacaktır. O işlemciyle kullanabileceğiniz maksimum ekran kartları HD7770-HD7790.

Kasanınızın içini açıp bakın sonu V-W şeklinde olan en yüksek değer güç kaynağınızın wattıdır.

mrpose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hd6870 gddr5 1 gb 256 bit veya hd7850 dual-x oc gddr5 2 gb 256 bit bunlar olur mu peki ? Fiyatları baktım ilerde alabilirim bunlardan birini eğer uyuyorsa işlemciye ? Peki ultra falan oynatmaz mı dimi yada yüksek ? :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Hd6870 gddr5 1 gb 256 bit veya hd7850 dual-x oc gddr5 2 gb 256 bit bunlar olur mu peki ? Fiyatları baktım ilerde alabilirim bunlardan birini eğer uyuyorsa işlemciye ? Peki ultra falan oynatmaz mı dimi yada yüksek ? :)

HD6870 eski bir kart, Çok fazla güç harcar daha yüksek nm teknolojisi ile üretildiği için de daha fazla ısınır. iki kartta o işlemci için fazla, Eğer işlemciye overlock yapacaksanız, HD6870 alın.

Tavsiyem HD7770 almanız. Oyunları medium ayarlar da rahatlıkla oynarsınız. Daha düşük çözünürlüklü bir monitörünüz varsa AA kapalı şekil de high ayarlarda da oynarsınız.

http://www.vatanbilgisayar.com/hd7770-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

mrpose

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam monitör olayı daha mantıklı :) Yüksek ayarlar da oynatsın yeter benim için sağol yardımın için ...