Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Bizim gazeteciler süreyi düzgün kullanamadi. Hep bir agizdan konustular sürekli. Cogu soru gümbürtüye gitti.
Aman bu konuda kimse hükümete laf etmesin aman diyim, bazı bazı trollerin zoruna gidiyor gerçekler.
Bi de adam demez mi hatamız yok, eksikleri tamalayıp devam edicez madenciliğe diye.
Nerden alıyor bu gücü densiz. Onun bu ülkede yatacak yeri yok.
Soma holding yetkilileri Basın açıklaması yapılıyor.
Gürkan, "Madeni işletmeye devam edeceğiz. Bu sahanın sahibi ben değilim bu sahanın sahibi Türkiye Kömür İşletmeleridir. Eğer Türkiye Kömür İşletmeleri vazgeçerse burada üretimi durdururuz." dedi
![]()
![]()
![]()
Söz konusu maden ocağının devlete ait olduğunu ve Rödövans değil hizmet alımı yöntemiyle Soma A.Ş'ye verilmiş.
http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8D1CF
bende izledim yöneticilerin basın açıklamasını gazeteciler aynen lise öğrencileri gibi herkez kendi ağzından sorular soruyor bir düzen yok o bayan arkadaş ne yapsın gazeteciler tam bir kaos ortamı oluşturdu.Çalışma Bakanının verdiği bilgiye göre, Soma'da facianın yaşandığı madende daha önce 3 DEFA kömürün yanması sonucu ÖLÜMLÜ kaza yaşanmıştır! Daha önce defalarca AYNI MADENDE AYNI SEBEPTEN madenciler ölmüş. Kimse tutuklanmazsa, kimse görevinden alınmazsa ölmeye devam ederler.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8D1CF
Soma Holding'in soru sordurtmayan kadını AKP'nin çalışanı çıktı
Soma faciasının olduğu madenin yöneticileri bugün bir basın toplantısı yaptı. Basın toplantısının içeriğine dair haberlerimizi okudunuz.
Peki, o basın toplantısında Soma Holding yöneticilerinin arkasındaki kadın kimdi?
Hani, şu soru soran gazetecileri azarlayan?
Yanıtlıyoruz:
Adı Sema Demiral.
Accord İletişim ajansının başkanı.
Peki nedir bu Accord Ajansı?
En özetiyle söyleyelim; AKPnin resmi PR ajansı.
Yani AKPnin kurumsal iletişiminden tutun da, medya ilişkilerine kadar birçok faaliyetini organize eden şirket.
Yani
Yanisi şu:
AKPnin resmi ajansıyla, Soma Holdingin resmi ajansı aynı!
AKP dışındaki müşterilerini listeledikleri sayfada Soma Holding açıkça görülüyor:
![]()
Al gülüm ver gülüm, anlayacağınız
Biri denetim mi dedi?
bak birader senin gözün kör olmuş. başbakanını aklamak için dansöz gibi kıvırıyorsun. görüntülerde net bir şekilde başbakanın yumruk attığı görülüyor. ve bb "ne kaçıyorsun lan israil dölü" diye bağırıyor. ve sen diyosun ki konusmak için böyle yaptı. yazık sana be. sonra da bütün suçu korumalara atıyorsun. bbnin kendi adına yumruğu atıyor sonra da korumalara emri veriyor başka açıklaması yok. bbnin emri olmadan döver mi korumalar o adamı.Ben o görüntüyü başka açıdan izledim, Başbakan'ın hırpaladığı falan da yok zaten. Başbakan adamın boynuna elini atıp kendine çekiyor. Niyetini kimse bilemez. Gürültüden dolayı daha yakından konuşmak için (ne konuşacağını da bilemeyiz) boynuna sarılıp kendine çekiyor. Korumalar adamı tutup başbakanın elinden alıyor. Başbakanın eli de adamın boynundan sıyrılırken yumruk atmış ya da iteklemiş gibi görünüyor arkadan bakınca. Ondan sonra yanlışı korumalar yapıyor. Adamı baya bi hırpalıyorlar. Adamın orada ne dediği, ne yaptığı belli değil ama korumaların yaptığı yanlıştır. Zaten adamın kendisi de başbakan istem dışı tokat attı diyor. Belki de adama yaklaşırken korumaların dengesiz hareketlerinden dolayı başbakanın eli adamın yüzüne çarpmış da olabilir. Adamı dövmek gibi bir niyeti olsa neden boynuna sarılıp kendine çeksin? Sıkıp boğacak mı yani?
Olayı "başbakan vatandaşa yumruk attı" değil de, "başbakanın korumaları adamı linç etme girişiminde bulundu" diye haber yapsaydılar daha samimi olurdular. Tabi mesele yine o dayak yiyen adam değil. Mesele başbakanı kötülemek. En ufak olaydan provokasyon çıkarmak..
bak birader senin gözün kör olmuş. başbakanını aklamak için dansöz gibi kıvırıyorsun. görüntülerde net bir şekilde başbakanın yumruk attığı görülüyor. ve bb "ne kaçıyorsun lan israil dölü" diye bağırıyor. ve sen diyosun ki konusmak için böyle yaptı. yazık sana be. sonra da bütün suçu korumalara atıyorsun. bbnin kendi adına yumruğu atıyor sonra da korumalara emri veriyor başka açıklaması yok. bbnin emri olmadan döver mi korumalar o adamı.Ben o görüntüyü başka açıdan izledim, Başbakan'ın hırpaladığı falan da yok zaten. Başbakan adamın boynuna elini atıp kendine çekiyor. Niyetini kimse bilemez. Gürültüden dolayı daha yakından konuşmak için (ne konuşacağını da bilemeyiz) boynuna sarılıp kendine çekiyor. Korumalar adamı tutup başbakanın elinden alıyor. Başbakanın eli de adamın boynundan sıyrılırken yumruk atmış ya da iteklemiş gibi görünüyor arkadan bakınca. Ondan sonra yanlışı korumalar yapıyor. Adamı baya bi hırpalıyorlar. Adamın orada ne dediği, ne yaptığı belli değil ama korumaların yaptığı yanlıştır. Zaten adamın kendisi de başbakan istem dışı tokat attı diyor. Belki de adama yaklaşırken korumaların dengesiz hareketlerinden dolayı başbakanın eli adamın yüzüne çarpmış da olabilir. Adamı dövmek gibi bir niyeti olsa neden boynuna sarılıp kendine çeksin? Sıkıp boğacak mı yani?
Olayı "başbakan vatandaşa yumruk attı" değil de, "başbakanın korumaları adamı linç etme girişiminde bulundu" diye haber yapsaydılar daha samimi olurdular. Tabi mesele yine o dayak yiyen adam değil. Mesele başbakanı kötülemek. En ufak olaydan provokasyon çıkarmak..
'4-5 ay sonra olsaydı, yaşam odasına kaçarlardı' diyor. Hay Allah bilemediler, ölmek için çok acele ettiler.
Sinirden delirmemek elde değil!!! İnsan hayatı bu kadar ucuz değil arkadaş, bu ne!!!
Bu sendika taksime gireceğiz diye uğraşırken, orada burada provakasyon yapacağına, yakıp yıkacağına işçilerin sorunları ile neden ilgilenmemiş! 1 mayısta alanlara ineceğine, üye işçilerinin şartları konusunda neden baskı yapmamış kimseye!?!?!?!
Ben o görüntüyü başka açıdan izledim, Başbakan'ın hırpaladığı falan da yok zaten. Başbakan adamın boynuna elini atıp kendine çekiyor. Niyetini kimse bilemez. Gürültüden dolayı daha yakından konuşmak için (ne konuşacağını da bilemeyiz) boynuna sarılıp kendine çekiyor. Korumalar adamı tutup başbakanın elinden alıyor. Başbakanın eli de adamın boynundan sıyrılırken yumruk atmış ya da iteklemiş gibi görünüyor arkadan bakınca. Ondan sonra yanlışı korumalar yapıyor. Adamı baya bi hırpalıyorlar. Adamın orada ne dediği, ne yaptığı belli değil ama korumaların yaptığı yanlıştır. Zaten adamın kendisi de başbakan istem dışı tokat attı diyor. Belki de adama yaklaşırken korumaların dengesiz hareketlerinden dolayı başbakanın eli adamın yüzüne çarpmış da olabilir. Adamı dövmek gibi bir niyeti olsa neden boynuna sarılıp kendine çeksin? Sıkıp boğacak mı yani?
"Niye kaçıyorsun ulan İsrail dölü?"Ben o görüntüyü başka açıdan izledim, Başbakan'ın hırpaladığı falan da yok zaten. Başbakan adamın boynuna elini atıp kendine çekiyor. Niyetini kimse bilemez. Gürültüden dolayı daha yakından konuşmak için (ne konuşacağını da bilemeyiz) boynuna sarılıp kendine çekiyor. Korumalar adamı tutup başbakanın elinden alıyor. Başbakanın eli de adamın boynundan sıyrılırken yumruk atmış ya da iteklemiş gibi görünüyor arkadan bakınca. Ondan sonra yanlışı korumalar yapıyor. Adamı baya bi hırpalıyorlar. Adamın orada ne dediği, ne yaptığı belli değil ama korumaların yaptığı yanlıştır. Zaten adamın kendisi de başbakan istem dışı tokat attı diyor. Belki de adama yaklaşırken korumaların dengesiz hareketlerinden dolayı başbakanın eli adamın yüzüne çarpmış da olabilir. Adamı dövmek gibi bir niyeti olsa neden boynuna sarılıp kendine çeksin? Sıkıp boğacak mı yani?
Ben o görüntüyü başka açıdan izledim, Başbakan'ın hırpaladığı falan da yok zaten. Başbakan adamın boynuna elini atıp kendine çekiyor. Niyetini kimse bilemez. Gürültüden dolayı daha yakından konuşmak için (ne konuşacağını da bilemeyiz) boynuna sarılıp kendine çekiyor. Korumalar adamı tutup başbakanın elinden alıyor. Başbakanın eli de adamın boynundan sıyrılırken yumruk atmış ya da iteklemiş gibi görünüyor arkadan bakınca. Ondan sonra yanlışı korumalar yapıyor. Adamı baya bi hırpalıyorlar. Adamın orada ne dediği, ne yaptığı belli değil ama korumaların yaptığı yanlıştır. Zaten adamın kendisi de başbakan istem dışı tokat attı diyor. Belki de adama yaklaşırken korumaların dengesiz hareketlerinden dolayı başbakanın eli adamın yüzüne çarpmış da olabilir. Adamı dövmek gibi bir niyeti olsa neden boynuna sarılıp kendine çeksin? Sıkıp boğacak mı yani?
Bloother arkadaşlığımız bir yana ama bu yaptıgın resmen başbakana yalakalık olur görse sana bir daire ve makam verirdi seni özel kalemi yapardı. o adam korumaların arasında gel burada yuhla diyecek ödleklikte halkın arasında değil korumaların arasında yaşayan ödlek, özel kalemi tekme tokat atarsa basbakanda vurur neden vuramaz diyorsun adam kendi bile dedi vurdu yok koruma su bu yerim o korumaları, vurmus işte ne yani onu savunmak falan, allaha tapar gibi şu adama tapmayı bırakın ya göz var nizam var adam kendi bile dedi tokat attı yazıktır. allah kitap diyip burada gelip hırsız, milleti hor görenı korumayın vicdan sahibi olun ya
Ben siyasi konularda arkadaş ayırmam kardeşim. Benim chpli arkadaşım da var, mhpli arkadaşım da var. Ben desteklediği partiye göre arkadaş ayırmam. Burada tartışıyorsak o burada kalır. Şahsıma hakaret etmediğin sürece...
Ben zaten hakaret etmedim sadece arkadaşlığımız bir yana dedim yani yanlış bir farkını sana söyledim yani. O adamı lüzümsuz yere korudugunu vuramaz mı yani o insan değil mi ? vurmus adamda cıkıp söyledi o vurdu diye sen halen bir savunca içindesin onu söylemek istedim sadece zaten genel olarak anlamıştır ana söylemek istediğimi
zaten bende insan ayırmıyorum alevi-sünli-kürt-türk-Akapeli-CHP-MHP'li sadece insan olmalı ve her konuya tarafsız ve gözlemci gözüyle izah ve tespit etmesi gerekir