• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Hangi telefonu almalıyım (anket)

hangi telefonu almalıyım

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
z2 otamatik modda ve kötü magaza isiklari altinda foto cektim.
nokia 1020 nin yanina yaklasamadi.
kameranin 21 mp olmasi aldatmasin bir nokia 1020 degil.
ama telefon harbiden isildiyor yani akiyor süper görünüm incelik.
yan asfalt agladi desem olur kameraya kötü demiyorum kimse yanlis anlamasin androit tarafinin harbi krali.
zaten böyle bir güzelligi kilifsiz kullanmak ayip olur. cok sik kiliflar da vardi.

Zaten otomatik modda 21mp çekmiyor. maks 8mp çekiyor olması gerek.

her türlü ch@t527'yi katlar bu net bir gerçek ime'si silinse tekrar düzeltme şansın var ch@t527 düzelmiyor 1650mb 3g gümlemek üzere bu yüzden 128kb sim neden oldu sim kilidi kırmak için *2667*3858# girdim takoz ipod mode on...

performansı fazla OLSUN ve usb 3.0 ı çalıştırmasını istiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

performansı yüksek olsun usb 3.0 olmasını istiyorum ama hayati değil

G3'ü bekle bence. O da çıksın ona göre kıyaslarsın. Z2, G3, M8 arasında tercih yaparsın. İlle de usb 3.0 istersen S5 ya da Note 3 alırsın. Samsung'tan uzak durmanı tavsiye ederim ama.

Büyük cihaz seviyorsan G Flex, G Pro 2 de iyidir.

G3'ü bekle bence. O da çıksın ona göre kıyaslarsın. Z2, G3, M8 arasında tercih yaparsın. İlle de usb 3.0 istersen S5 ya da Note 3 alırsın. Samsung'tan uzak durmanı tavsiye ederim ama.

Büyük cihaz seviyorsan G Flex, G Pro 2 de iyidir.
neden samsungdan uzak durmamı tavsiye ediyosunuz?

Ne için kullanacaksın oda var ama :) şimdi ben derim nokia sen dersin ben aşırı derecede kişiselleştiriyorum telefonu hatalı seçim yapmış olursun :)

G3'ü bekle.Param olsa...Zaten LG öyle çok bi fiyat koyamaz.En fazla 2000 tl.G3 candır,gerisi heyecandır.

General mobile kendi üretiyor demedim zaten. Cihaz olarak baz aldım. Üstündeki marka önemli değil. Hadi madem öyle diyorsun, Gionee bile Samsung'tan iyidir.

Z2,M8 ve S5'in hiçbiri fiyatını hak etmiyor o kadar param olsa yine de üçünden birini almam çok fazla ama önerim G3'ü bekle dördü arasında karşılaştırma yaparsın beğendiğini alırsın ama önerim samsung'u listeden çıkarman

z2 de istediğim özellikler var ama usb 3.0 istiyorum oda samsug da var s5 almayı hiç düşünmüyorum ne yapcam???

z2 Iphone Kullanıcısı Olarak Almadıma Pısman Oldum.

z2 ve g3 düşünmelisin ama galaxy s5 prime veya htc one prime'ı da bekleyebilirsin.

Canım kesinlikle note 3 al ben kullanıcısıyım listende yok ama genede düşün kalemi ve özellikleri müthiş note 3 kesinlikle

G3 ü bekle veya note 3 al ama galaxy s serisine bulasma derim. Amiral telefonlar disindaki telefonlara da bak, ornegin motorola moto g ve moto x. En son android guncellemesini her iki telefon da aliyor.

2500 TL Bütçe ile şu anda piyasada alabileceğin en iyi telefon Sony xperia Z2. Fakat G3'ü de bekleyebilirsin. Yıllarca idare etsin diyorsan yani 3 4 yıl İphone 5s al.