Hello Kitty.
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 104
hani bana gelmemiş 

1-) Sekmelerin yerini seçemiyorum, şu an sadece adres çubuğunun üstündeler, oysa önceki sürümlerde adres çubuğunun altına da alabiliyorduk.
2-) Sol üst köşede bulunan Firefox yazısının bu sürümde olmaması acayip canımı sıktı.
3-) Eklenti araç çubuğunun kaldırılmış olması sinir bozucu bir diğer değişiklik olmuş.
Geri bildirimden şimdilik bunları yazdım...
Yer imlerine kaydetmek için tıkladığın yıldıza bir kez daha tıkladığında dizinler görüntüleniyor. İstediğin dizine (senin deyiminle kategoriye) bu şekilde zahmetsizce aktarabilirsin. Firefox düğmesi artık olmasa bile pencere başlığında "Mozilla Firefox" yazıyor. Tarayıcının ne olduğu bu şekilde de anlaşılabiliyor.Sol üst köşedeki Firefox yazısı/butonu/logosu tasarımı gayet hoştu, şıktı; şimdi ne idüğü belirsiz bir tarayıcı olmuş; firefox kullanan birine direkt bu sürümün setup ını verip kurdursan hangi taracıyıcı olduğunu anlayamaz, korsan zanneder. 4-) Bu sayfayı yer imlerine ekle diyoruz, nereye kaydedeciğini sormadan kafasına göre sıralanmamış yer imlerine atıyor, sonradan bir de istediğin kategoriye taşıyacaksın, iki iş yani. Özetle bazı değişiklikler yenilik değil, var olanı bozmak olmuş.
İlk dediğinizi denememiştim, öyleyse iyi. İkincisi bende o zaman öyle birşey yazmıyordu, sizin ayarlarınız farklı galiba. Firefox/Özelleştir/Başlık çubuğu ona tıklayınca çıkıyormuş o Mozilla Firefox yoksa default olarak yoktu bende.Yer imlerine kaydetmek için tıkladığın yıldıza bir kez daha tıkladığında dizinler görüntüleniyor. İstediğin dizine (senin deyiminle kategoriye) bu şekilde zahmetsizce aktarabilirsin. Firefox düğmesi artık olmasa bile pencere başlığında "Mozilla Firefox" yazıyor. Tarayıcının ne olduğu bu şekilde de anlaşılabiliyor.
yenile buttonunu sol tarafa taşıma şansımız varmı? bu çok özelleştirilebilir firefoxta!!
yenile buttonunu sol tarafa taşıma şansımız varmı? bu çok özelleştirilebilir firefoxta!!
Eklenti kurarak firefox'u eski haline getiren ve yeniliğe direnenler var. Bu beni ilgilendirmez ama merağımdan soruyorum acaba kullandıkları win7/8'i xp temasıyla mı kullanıyorlar? Ya da daha korkuncu halen xp'mi kullanıyorlar. Ama siz bana bakmayın. Bende geçen ay kullandığım win 3.1'i alçaltarak ms-dos'a geçtim. Çünkü win 3.1 ssd mi desteklemiyordu. :biggrin:
win 8.1.1 ama xp temasıyla![]()
adamım ben zaten kullanıyorsam yeni tema hatrına deniyorum yoksa eski haline döneceksek![]()
yukardaki yenile buttonunu koyduk ama dam üstünde saksağan gibi durdu.
Eskı oldu. Tam ayarları atsana bana hacıt
@__kadıköyRAP__
biraderim zenmate ve hoverzoom'a(image zoom çalışmıyor) alternatif eklentiler varmı bildiğin.
anonymox güzel, diğerini bilmiyorum malesef