degmez arkadasim. ne bosu bosuna basina is aliyorsun. kullan gitsin iste. 4.4 yapinca nolcak sanki
Tamam tesekkur ederim
2 aydır kullanıyorum, jelly bean'de ara ara şişmeler oluyordu bazı uygulamalarda. Kitkatta tıkır tıkır işliyor günlerce. Şarjı da daha iyi oldu. Her türlü daha iyi yani. Sorun var diyenler güncellemeyi sağlıklı yapmayanlar, sorunları onarmasını bilmeyenler. Hayır yani benim telefonum gökten mi indi de ben hiç kronik sorun yaşamıyorum? Ben de G2 kullanıyorum.
+1 katiliyorum bende bu zamana kadar hic bir sorunla karsilasmadim. Hic bi sikintida olmadi dahada iyislestirmeler oldu arkadaslarin dedigi gibi. Diger arkadaslar o sorunlari nasil yasiyorlar bilmiyorum hic dusundugum telefonu iyi kullanamadiklari ve taniyamadiklari geliyor. Yani 4.4.2 guncellemesini aliniz hic kuskunuz olmasin. Zaten farki goreceksiniz kullandikca gereksiz aksesuarlar ve kullanmadiklarinizida kapatiniz. Daha cok verim ve sarj suresi alirsiniz.
Birden ben uygulamalarda gereksiz olanlari devre disi biraktim buyrun.
![]()
LG G2hazır buraya lg kullananlar gelmişken lg nin hangi telefonlara kitkat gelecek yazabilirmisiniz?
l5e geliyomuş demek goodLG G2
LG Optimus L7
LG Optimus L5
LG Optimus L3
LG Optimus G
LG Optimus G Pro
LG Optimus VU
alacakmış
Arkadaşlar belki 500 defa yazılıp çizilmiştir ama sizce güncellemeyi telefondan mı yapmalı yoksa bilgisayara bağlayıp Pc Suite üzerinden mi yüklemeli? Şu an telefonumu şarja takıyorum, tam dolduktan sonra kafamda;
Yedekleme
Hard Reset
4.4.2 Güncelleme
Hard Reset
Yükseltme Hatalarını Düzeltme
sıralaması var. Ekleyebileceğiniz/önerebileceğiniz birşey var mı?
KitKat sonrası ortaya çıkan bazı sorunların Hard Reset işlemi ile ortadan kalktığını okumuştum birçok kez de, JB'den kalan sistem dosyalarının komple kaldırılması için bunu yapmak faydalı olmaz mı?Sadece telefon üzerinden 4.4.2'ye güncelleyin. Bir sıkıntı olursa eğer yükseltme hatalarını geri yüklemeyi yapın. Diğerlerine hiç gerek yok.
Tabi siz yedeğinizi yine her zaman alın.
KitKat sonrası ortaya çıkan bazı sorunların Hard Reset işlemi ile ortadan kalktığını okumuştum birçok kez de, JB'den kalan sistem dosyalarının komple kaldırılması için bunu yapmak faydalı olmaz mı?