4.4 kitkat'a geçeyim mi?

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar ben 4.4 kitkata gecicem siz onerirmisiniz telefonu rootlayacagim ama

BrokenNecklace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun ne?yükleyeceğin rom stabil değilse bazı sorunlarla uğraşırsın.Güvenilir bi rom yükle. 4.4 ün artısı Ramden az yiyor

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonum lg g2 yasal olan guncellemeyi yuklemeyi calisiyorum ama olmadi err diyor hata verior hard reset yapip 4.4 yuklicem yalniz root da yapacagim 4.4 yapacagima degermi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
degmez arkadasim. ne bosu bosuna basina is aliyorsun. kullan gitsin iste. 4.4 yapinca nolcak sanki

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Tamam tesekkur ederim

Ya dostum ciddimisin ? LG antisinin sözünemi inanıyorsun ? Hem foruma üye bile değil SDN okuru.

4.4 ün getirdiği bir çok şey var. Telefonda gözle görülür hızlanmalar, kamerada iyileştirmeler daha sayamadığım bir sürü şeyler var. Tabiki de yükle, yüklemessen sorunlar cıkabilir ilerde.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Kitkat uçuyor durduğun kabahat

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben kitkatsiz 3 hafta dayandim telefonda donmalar basladi sonra uygulamalarda hata vermeye basladi

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
gec gec icinden kus cikabilir gecince yok arkadasim elleme telefonunu ,sanki samsung galaxy s3 mü kullaniyorsun ,bendeki optimus g bile sorunsuz calisiyor ben dahi gecmiyorum sen hic gecmessen bir sey kacirmis olmassin ,milletin gec dedigine bakma kimbilir hangi telefonu kullanyiorlar,en fazla telefonunu sifir fabrika ayarlairna cek ve gereksiz uygulamalari kaldir belki de uygulama sorunu yasiyorsundur

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
2 aydır kullanıyorum, jelly bean'de ara ara şişmeler oluyordu bazı uygulamalarda. Kitkatta tıkır tıkır işliyor günlerce. Şarjı da daha iyi oldu. Her türlü daha iyi yani. Sorun var diyenler güncellemeyi sağlıklı yapmayanlar, sorunları onarmasını bilmeyenler. Hayır yani benim telefonum gökten mi indi de ben hiç kronik sorun yaşamıyorum? Ben de G2 kullanıyorum.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
2 aydır kullanıyorum, jelly bean'de ara ara şişmeler oluyordu bazı uygulamalarda. Kitkatta tıkır tıkır işliyor günlerce. Şarjı da daha iyi oldu. Her türlü daha iyi yani. Sorun var diyenler güncellemeyi sağlıklı yapmayanlar, sorunları onarmasını bilmeyenler. Hayır yani benim telefonum gökten mi indi de ben hiç kronik sorun yaşamıyorum? Ben de G2 kullanıyorum.

+1 katiliyorum bende bu zamana kadar hic bir sorunla karsilasmadim. Hic bi sikintida olmadi dahada iyislestirmeler oldu arkadaslarin dedigi gibi. Diger arkadaslar o sorunlari nasil yasiyorlar bilmiyorum hic dusundugum telefonu iyi kullanamadiklari ve taniyamadiklari geliyor. Yani 4.4.2 guncellemesini aliniz hic kuskunuz olmasin. Zaten farki goreceksiniz kullandikca gereksiz aksesuarlar ve kullanmadiklarinizida kapatiniz. Daha cok verim ve sarj suresi alirsiniz.

Birden ben uygulamalarda gereksiz olanlari devre disi biraktim buyrun.
y4y4ejut.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
+1 katiliyorum bende bu zamana kadar hic bir sorunla karsilasmadim. Hic bi sikintida olmadi dahada iyislestirmeler oldu arkadaslarin dedigi gibi. Diger arkadaslar o sorunlari nasil yasiyorlar bilmiyorum hic dusundugum telefonu iyi kullanamadiklari ve taniyamadiklari geliyor. Yani 4.4.2 guncellemesini aliniz hic kuskunuz olmasin. Zaten farki goreceksiniz kullandikca gereksiz aksesuarlar ve kullanmadiklarinizida kapatiniz. Daha cok verim ve sarj suresi alirsiniz.

Birden ben uygulamalarda gereksiz olanlari devre disi biraktim buyrun.
y4y4ejut.jpg

Sokak görünümü, talkback ve vutalk işe yarayabilir. Mesela sokak görünümü, google haritaların eklentisidir. Onu geri yüklemeni tavsiye ederim. Vutalk çok gerekli değil ama G2 kullanan arkadaşlarınla eğlenebilirsin. Talkback'in ne olduğunu henüz bilmiyorum, öğrenme ihtiyacı da hissetmedim :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G2 kullanan arkadasimda olmadigi icin d.disi biraktim arkadas yapmaya mecbur degil tabiki oneri sadece ben kullanmadiklarimi iptal ettim. Kisacasi tallback gorme engelliler icin bi menu sanirim bende tam olarak bilmiyorum.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hazır buraya lg kullananlar gelmişken lg nin hangi telefonlara kitkat gelecek yazabilirmisiniz?

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar belki 500 defa yazılıp çizilmiştir ama sizce güncellemeyi telefondan mı yapmalı yoksa bilgisayara bağlayıp Pc Suite üzerinden mi yüklemeli? Şu an telefonumu şarja takıyorum, tam dolduktan sonra kafamda;

Yedekleme
Hard Reset
4.4.2 Güncelleme
Hard Reset
Yükseltme Hatalarını Düzeltme

sıralaması var. Ekleyebileceğiniz/önerebileceğiniz birşey var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar belki 500 defa yazılıp çizilmiştir ama sizce güncellemeyi telefondan mı yapmalı yoksa bilgisayara bağlayıp Pc Suite üzerinden mi yüklemeli? Şu an telefonumu şarja takıyorum, tam dolduktan sonra kafamda;

Yedekleme
Hard Reset
4.4.2 Güncelleme
Hard Reset
Yükseltme Hatalarını Düzeltme

sıralaması var. Ekleyebileceğiniz/önerebileceğiniz birşey var mı?

Sadece telefon üzerinden 4.4.2'ye güncelleyin. Bir sıkıntı olursa eğer yükseltme hatalarını geri yüklemeyi yapın. Diğerlerine hiç gerek yok.

Tabi siz yedeğinizi yine her zaman alın.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sadece telefon üzerinden 4.4.2'ye güncelleyin. Bir sıkıntı olursa eğer yükseltme hatalarını geri yüklemeyi yapın. Diğerlerine hiç gerek yok.

Tabi siz yedeğinizi yine her zaman alın.
KitKat sonrası ortaya çıkan bazı sorunların Hard Reset işlemi ile ortadan kalktığını okumuştum birçok kez de, JB'den kalan sistem dosyalarının komple kaldırılması için bunu yapmak faydalı olmaz mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
KitKat sonrası ortaya çıkan bazı sorunların Hard Reset işlemi ile ortadan kalktığını okumuştum birçok kez de, JB'den kalan sistem dosyalarının komple kaldırılması için bunu yapmak faydalı olmaz mı?

Eğer sorun olursa yükseltme hatalarını gidermeniz yeterli olur. Yok yine olmadı, o zaman hard reset atarsınız. Gereksiz yere yorulmayın şimdi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kitkat yüklemek için hafıza kartı lazım mı bilgisayardan bağlayarak yüklesem olmaz mı acele cevap lütfen root attım bilgi bekliyorum..

weoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam lütfen yardım edin LG Optimus L7 II P710 telefonuma güncelleme geldi 4.4.2 kitkat sürümüne güncelledim fakat root yapamıyorum olmuyor framaroot dahi hata veriyor bu sorun sadece bende mi var lütfen yardımcı olurmusunuz ?
titanium backup yükleyip gereksiz uygulamaları kaldırmam lazım telefon çok kasmaya başladı ?