Kötü bilgisayara iyi ekran kartı takmak

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
(bkz. 3310'a beats kulaklık takmak)

takamaz ki 2,5mm adaptör gerek oda yoktur onda.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

FPS'lerin modası geçti. Yerini hayatta kalma oyunları aldı. Eskiden bende FPS oyunlarını oynardım. Özellikle call of duty'nin eski modern warfare serilerinin hepsini oynadım. Modern warfare 2'den sonra oyun bozulduğu için oynamayı bıraktım. Oynasam da online battlefiled 4 oynarım.

Tomb raider, Uncharted, The last of us ve benzeri oyunları oynuyorum. The last of dan sonra hiç bir oyun sarmadı :)
urban terror var benim antika onu açıyor ubuntu,pardus ve windows uyumlu versiyonu var nfs mos wanted tercihim benim polis otolarını parçalamak zevkli oluyor.

yigitmemcer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Crysis serisinden asla vazgecmem bence cok benzersiz bir oyun.karakter nanosuit adli bir super zirh giydigi icin oyunda max. Zirh , gorunmezlik gibi bir suru oyunu muthis kilan etkenler var.bu yuzden call of duty gibi klasik fps oyunlarindan cok daha iyi bence. Bu benim gorusum ama bence hala fps oyunlari oyun turlerinde lider konumda

yigitmemcer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran karti soz konusu iken bir oyunlara bakalim dedik kardes. Ekran kartini sonucta oyun icin istiyorum.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Larayi da oynayın :P

MY0llM.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş kafana takma biraz bilgisiyarın dinlensin ondan sonra aç kasarsa o size kalmış bir iş ama bilmem ama benim bilgisiyarım bozuk ekran kartım Nivada nForce 2000a

yigitmemcer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Butcemi kontrol ettim ve alicaksam iyi bir bilgisayar almak istiyorum.Bu yuzden ilk onerdigini alicagim.simdiden tessekurler

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
takamaz ki 2,5mm adaptör gerek oda yoktur onda.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

urban terror var benim antika onu açıyor ubuntu,pardus ve windows uyumlu versiyonu var nfs mos wanted tercihim benim polis otolarını parçalamak zevkli oluyor.
haklısın düşünmedim onu :D