lg g pro ekrn çatladı

ufuksuna35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz teknosa dan daha 1 ay olmadı lg optımus g pro aldım camı çatldı elimden dusurdum şimdi nasıl yaptırmalıyım garantıye versem 500 den aşagı yapılmaz telefoncular 250 felan dior ama garantısı kalmaz artık bana yardımcı olurmusunuz ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz teknosa dan daha 1 ay olmadı lg optımus g pro aldım camı çatldı elimden dusurdum şimdi nasıl yaptırmalıyım garantıye versem 500 den aşagı yapılmaz telefoncular 250 felan dior ama garantısı kalmaz artık bana yardımcı olurmusunuz ?

Sorunun cevabını kendin söylemişsin zaten. Garantiye verirsen fazla alırlar, telefoncuya verirsen az alır garantin olmaz. g.o

ufuksuna35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam oyle dıosunda içim sizladı valla cok moralım bozuk nabacagımı bilmiyorum garanti devam eder ama 500 den aşagıda para gıtmez sanırım ?

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hocam oyle dıosunda içim sizladı valla cok moralım bozuk nabacagımı bilmiyorum garanti devam eder ama 500 den aşagıda para gıtmez sanırım ?
3 aşağı 5 yukarı... Geçmiş olsun, yapabileceğin bir şey yok servise vermekten başka

ufuksuna35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha yeni almıştım dogru tercıh mı kafam karıştı garantıye gondereyım yanı tek carem bu sanırım :S

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
daha yeni almıştım dogru tercıh mı kafam karıştı garantıye gondereyım yanı tek carem bu sanırım :S

Dostum bunun ilerisinide düşün. Şimdi daha az veriyim diyorsun iyi hoşta ilerde sistemsel sorunlar cıkarsa garantiyi kapsayan bu sefer tonlarca para bayılıcaksın yaptırmak için ve dışardaki telefoncular telefondan parçalar alıyorlarmış başkaları ile değiştiriyorlarmış diye bir cok söylentiler var. Zaten ekranı spariş ediyorlar eskisini çıkartıp yenisini takıyolar bir sürüde işçilik parası alıyorlar kendilerine. En iyisi garanti.

ufuksuna35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sagolasın hocam artık öyle yapacagız birde telefon kamera baglantısı yapılamıyor dior onuda söyleyeyım mı garantıye verırken ayrıca garantıye verırken kutuya kulaklık felan hepsını koyayım mı ?:blink:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
sagolasın hocam artık öyle yapacagız birde telefon kamera baglantısı yapılamıyor dior onuda söyleyeyım mı garantıye verırken ayrıca garantıye verırken kutuya kulaklık felan hepsını koyayım mı ?:blink:

Telefon ve garanti belgesi ile vermen yeterlidir fakat kutu içerisinden ne cıktıysa hepsini geriye koy faturasını garantisini herşeyi döndür bakarsın bahane için geri yollarlar koy yolla derler falan hiç uğraşma tetbirini al

ufuksuna35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim pazartesi günü verecegim bakalım artık ne olucak

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
teşekkür ederim pazartesi günü verecegim bakalım artık ne olucak

teknogaranti yaptırsaydın keşke 200 daha fazla verip bütçene uyarmı uymazmı bilmiyorum aynı telefondan arkadaşımda aldı 15 gün sonra işe giderken merdivenlerde saate bakayım diye cebinden çıkarmasıyla merdivenlerden seke seke düşmesi ekranın kırılmasına sebep olmuştu cihaz tekno garantiliydi işten çıktığında teknosaya gidip durumu bildirmiş cihazı teknosa tekno garantiye yollamış teknogarantiden hediye çeki beklerken arkadaşa birebir ürün değişimi yapmışlar nasıl olmuş demeyin bende anlamadım ilginç