Merhaba arkadaslar telefon ortalama 17.00 dan beri sarjda saat 20.17 oldu hala %66 fazla kurcalamadim da neden olaki eskiden maximum 2 saatte dolardi
Bu LG ye dilek ve şikayetlerimizi nereden yaziyoruz
Konu Disi: Sampiyon FENERBAHÇE![]()
Konu Disi: Sampiyon FENERBAHÇE![]()
Klup kendi içinde tartışmasın bari,sony ve apple fanboyları yetiyor zaten![]()
Klup kendi içinde tartışmasın bari,sony ve apple fanboyları yetiyor zaten![]()
Geri vites yaptın bakıyorum sormuyordun kullanmış gibi kesin konuşuyorsun yok günde 2-3 kere şarj yok s4 ten falandan kötü yapma Allah için.![]()
bence bir daha oku benim yazdiklarimi. ben forumda boyle yazanlar soyleyenler var demistim. daha once ki mesajlarimda da almayi dusundugumu ama pil performansiyla ilgili endiselerim oldugunu anlatmistim. hala da soruma cevap alamadim
Endişen olmasın hemen al desem alacan sanki ya bi git yine bişey derdimde neyse anladın sen alma G2 falan senbence bir daha oku benim yazdiklarimi. ben forumda boyle yazanlar soyleyenler var demistim. daha once ki mesajlarimda da almayi dusundugumu ama pil performansiyla ilgili endiselerim oldugunu anlatmistim. hala da soruma cevap alamadim
Arkadaşlar, cihazda hata gören, pc suite'ten yükseltme hatalarını geri yükleme işlemini yapsın. Yine hata görürseniz verin garantiye. OTA ile güncellemek hiçbir zaman %100 sağlıklı olmuyor. İlla ki bir yerinden patlak veriyor (istisnalar olabilir) o yüzden ya hard reset atın her şeyiniz silinsin. ya da yükseltme hatalarını geri yükleyin ve telefonu normale döndürün.