LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar telefon ortalama 17.00 dan beri sarjda saat 20.17 oldu hala %66 fazla kurcalamadim da neden olaki eskiden maximum 2 saatte dolardi

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Yok elledim arada bir girip foruma baktim

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Ama elimde olduğu sure yarim saat olmamıştır

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=380899]Salih00[/MENTION] düzenli olarak ram temizliği yap ve arkaplanda açık uygulama bırakma kardeşim. 4.4.2'nin daha hızlı olduğu söyleniyor ama bilemedim artık gerisini :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yapmayın burda. Ne gerek var tartışmaya? Hadi ama beyler :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Klup kendi içinde tartışmasın bari,sony ve apple fanboyları yetiyor zaten:)

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Geri vites yaptın bakıyorum sormuyordun kullanmış gibi kesin konuşuyorsun yok günde 2-3 kere şarj yok s4 ten falandan kötü yapma Allah için. ;)

bence bir daha oku benim yazdiklarimi. ben forumda boyle yazanlar soyleyenler var demistim. daha once ki mesajlarimda da almayi dusundugumu ama pil performansiyla ilgili endiselerim oldugunu anlatmistim. hala da soruma cevap alamadim

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bence bir daha oku benim yazdiklarimi. ben forumda boyle yazanlar soyleyenler var demistim. daha once ki mesajlarimda da almayi dusundugumu ama pil performansiyla ilgili endiselerim oldugunu anlatmistim. hala da soruma cevap alamadim

Bende defalarca dedim ki pil performansıyla ilgili düzinelerce fotoğraflı kanıt yapıldı. Sizde hic ikna olmuyorsunuz :) biraz araştırın lütfen

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba kitkat güncellemesinden önce fabrika ayarlarına almadan güncelledim telefon zaten 2-3 günlüktü ozaman . şarj konusuna değinmek istiyorum . veri akışı açıkken çok yiyor gibi geliyo biraz oyun oynayıp müzik dinlersem 1 gün anca dayanıyor . oynamazsam 1.5 gün falan . bazı arkadaşlar 3 gün dayanıyor falan demiş hiç wifi falan kullanmıyorlar mı sorun bende mi şu lg pc suiteden yükleme hatalarını geri yükle 3-4 gb yüklenmedi bi türlü anlayamadım ne yapmalıyım telefon daha yei hard reset gerekmez gibi ama siz ne dersiniz ?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Endişen olmasın hemen al desem alacan sanki ya bi git yine bişey derdimde neyse anladın sen alma G2 falan sen :)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
*#*#4636#*#* bu kod g2 de çalışıyor Lte destekli bir G2 kullanıyoruz ama alt yapı türkiyede yok.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bide ses yükseltme kodu görmüştüm ben bi yerde vebte dolanırken o zamanlar stock rom kullanırken denemiştim ses gümbür gümbür oluyodu o kodu bilen varsa yazabilirmi acaba

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Kulaklık sesi için o kod şart

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://forum.shiftdelete.net/lg/345938-lg-g2-kulaklik-hoparlor-sesini-yukseltme.html

Bi bu konuya göz atabilirsin

Lg g2 orjin kap kullananlar kapak kapalıyken ses kısma tuşuna basın Quick window ekranda Kamera açılır.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yok hocam bu değildi tuş takımıyla bi kod yazıp gizli menüye girip orda sound headphone gibi değerler vardı artı eksi olarak yükseltebiliyoduk bu linkteki gibi bu kadar uğraşmıyoduk xda damı gördüm diye siteyi altüst ettim ama bulamadım artı 1 artı 2 gibi 10 a kadar yükseltiyoduk eksileyebiliyorduk

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Araştırıyım bulursam paylaşırım.

Telefonun Ses kalitesi süper ama Lg ayarlarını kısmış.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ses teknolojisi: 24 Bit, 192 kHz stüdyo kalitesinde ses
- Dolby mobile ses geliştirmesi

orjinalde özelliklerde böyle yazıyor ama eski bir çalışan olarak konser ses sistemleri organizasyonlarda kurulumunda görev aldım ama lgnin bahsettiği özelliklerde ses performansını hiç duyamadım ha şu var ac ve flac formatlarında ses çok iyi ama mp3de nedense patlıyor işte

haa unutmadan telefonumda 315 şarkı vardı hiç bi şey yapmadım bütün müziklerim silinmiş anlam veremedim bu nasıl olur ?

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme sonrası şarj benimde canımı sıktı ama iki gundur normale döndü. . Bekle birkac gun istersen

bqr19o7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncellemenin üzerinden 2 gün geçti zaten . sizce normal mi bu batarya performansı ? 2 gün 3 gün dayanıyo diyenle fark ne anlamadım .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar, cihazda hata gören, pc suite'ten yükseltme hatalarını geri yükleme işlemini yapsın. Yine hata görürseniz verin garantiye. OTA ile güncellemek hiçbir zaman %100 sağlıklı olmuyor. İlla ki bir yerinden patlak veriyor (istisnalar olabilir) o yüzden ya hard reset atın her şeyiniz silinsin. ya da yükseltme hatalarını geri yükleyin ve telefonu normale döndürün.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Telefondan Facebook ve whatshaap ıvır zıvır kurmayin kaldırın şarj 35 saat gidiyor ben 2 gün takmadım prize. Müzik web arama yapmama rağmen Oyun oynarsan şarj sana 1 gün gider Telefon bu laptop degil ki.

Arkadaşlar, cihazda hata gören, pc suite'ten yükseltme hatalarını geri yükleme işlemini yapsın. Yine hata görürseniz verin garantiye. OTA ile güncellemek hiçbir zaman %100 sağlıklı olmuyor. İlla ki bir yerinden patlak veriyor (istisnalar olabilir) o yüzden ya hard reset atın her şeyiniz silinsin. ya da yükseltme hatalarını geri yükleyin ve telefonu normale döndürün.

Usta servise vermekten korkarım makineye kullanılmış parça takan olursa.
Servise giden tlf kullanmadım hiç kullanmakta istemem.
Ben tlefonu 2kere düşürdüm zemine sağlam cihaz S4 ekranı patlattım.
Lg g2 kaliteyim dedi.

copmasaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g2 kullanıyorum ve veri ağında hiç H+ hızını görmedim benim sadece H ve E olarak görünüyor bağlantı benim hattımdan kullanan arkadaşım aynı yerde H+ ile bağlanırken ben baglanamiyorum telefonum dan kaynaklı birsey mi bilgisi olan var mı ?