LG G2 knock on çalışmama problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mafe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mafe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 16 gb lg türkiye garantil lg g2 i telefonumu çift tıklama ile kapatabilmekteyim ancak ne yapsam da açamamaktayım. kit kat güncellemesini almam da işe yaramadı, herhangi bir şey de yüklemedim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. Not: çözümü forumda varsa da bulamadım.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kitkat 'ı yüklediğini söyledin.

Ayarlardan Genele girip oradan Hareketler başlığına girdiğinde en üstteki "Ekranı aç/kapa" seçeneği aktif mi?

mafe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler. evet aktif. zaten çift tıklama ile ekran çok güzel kapanmakta ama iş açılmaya gelince kesinlikle açılmamakta. kitkattan hemen önce fark ettim problemi ve kitkata güvenmiştim ama o da işi düzeltmedi.

abdulsoysal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler hocam. Bugün aynı durum başıma geldi ve internette araştırdım çözümünü buldum, daha doğrusu bende işe yaradı. Telefon çevirme yerine 3845#*802# yazın bi menu açılcak Hidden settings diye. Karşınızda ki menuden settingse girin aşağıda Update Touch Firmware var ona tıklayın. sonra telefonu kilitleyip deneyin açmayı çift tıkla bende çalıştı umarım sizde de işe yarar. Kolay gelsin.

mafe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler. fabrika ayarlarına dönmek dahil hepsini denedim yine de düzelmedi. servise göndereceğim yakında.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadasım , ben yaklasık 1 günümü harcadım diyebilirim bu hata için. yapman gereken almanya romunu kurup (manuel) sonrasında türkiye stock romu tekrar yüklemen gerekli ben öyle kurtuldum bu hatadan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi günler hocam. Bugün aynı durum başıma geldi ve internette araştırdım çözümünü buldum, daha doğrusu bende işe yaradı. Telefon çevirme yerine 3845#*802# yazın bi menu açılcak Hidden settings diye. Karşınızda ki menuden settingse girin aşağıda Update Touch Firmware var ona tıklayın. sonra telefonu kilitleyip deneyin açmayı çift tıkla bende çalıştı umarım sizde de işe yarar. Kolay gelsin.
saolasın dostum ben böyle halletim :D

Pearttt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler telefon modeline gore gizli ayarlar Bölümü'ne farklı giriliyor
3845#*802# (for International model)
3845#*801# (for T-Mobile)
3845#*800# (for AT&T)
5689#*980# – (for Sprint )
Dial: ##228378 + send (Verizon)
Other models, please use 3845#*YOUR-MODEL-NUMBER#