İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

karahan43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhabalar. epey bir zaman önce izlediğim bir film vardı. bir kadın var b kadın astronot gibi birşey veya bilim kadını. bi makina yapıyorlar. zaman makinaı gibi birşey. devasa halkalar birbirinin içinden geçerek yolculuk yapıyorlar. hatta ilk makina terörist saldırı yüzünden patlıyor.Kadın ikincisinde yolculuk yaparak ölmüş babasını falan görüyor gittiği gezegende 2-3 güneşli bi yer. bilen varsa sevinirim. teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bir film ariyorum aklimda kalanlar sunlar iki dev gibi bir sey vardi sanirim isimleri adil ile godil gibi biseydi :) bir kizi kafese kapatip masanin uzerine koyuyolardi onun yaninda iskambil kyadi mi ne oynuyolardi sonra bir adam daha vardi bacagini falan yerinden cikariyordu iste oyle bir filmdi cocukken izlemistim simdi bu anlatiklarim sacma bir filmis gibi geliyor ama guzel bir filmdi yardimci olursaniz sevnirim.
su filmi bilen biri ciksin ciksin artikk lutfennnnnnnnnnnn :(

karafilm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir film sorucam adı aklıma gelmiyor... 1 karı koca yolda tartışıyorlar adam arabadan atlıyor ve ayrılıyorlar adam kotu bir süreçten geçiyor bu arada kızın sevgilisi salagın tekii ve kız bir gün bi bar gibi bi yere gider ve bi çaapkınla tanısır bu capkının dusuremediği kız yoktur bu kızıda etkiler ama bu sefer kıza aşık olur sonra pek hatırlamıyorum babasıyla tanısırlar tabii kızıyla ilişkisi oldunu bilmez babası ve kızın babasını öyle taktikler verirkin kız tavlamak için adamıda bir çapkın ypaar sonra bunlar dost olurlar adam hala kızıyla iişkisi oldunu bilmez birgün bu capkın derki ben kızla ciddi dusunuyorum ailesiyle tanısıcam capkın hazırlıklara baslar ve babanın olaydan haberi yoktur babası eve gider ve kafasını cevirir orda çapkını gorur senin burda ne işin var der oda sevdiğim kızın ailesi ile tanısmaya geldim der ve bu 2 si dovusmeye baslarlar... arkadaşlar aklımda kalan filmin sadece bukadarı bilen varsa yardımcı olabilirmi gercekten bayadır aıyorum filmi şimdiden teşekkürler...
Crazy, Stupid, Love (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1570728/?ref_=nm_knf_i2

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhabalar. epey bir zaman önce izlediğim bir film vardı. bir kadın var b kadın astronot gibi birşey veya bilim kadını. bi makina yapıyorlar. zaman makinaı gibi birşey. devasa halkalar birbirinin içinden geçerek yolculuk yapıyorlar. hatta ilk makina terörist saldırı yüzünden patlıyor.Kadın ikincisinde yolculuk yaparak ölmüş babasını falan görüyor gittiği gezegende 2-3 güneşli bi yer. bilen varsa sevinirim. teşekkürler

Kardeş senin sorduğun film büyük ihtimalle 1997 yapımı contact jodie foster oynuyor filan güzel filmdir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aradığğım film bir hint filmi çocukluktan beri birlikte olan bi çift var ve kızın iş içiin başka yere gitmesiyle araya mesafe giriyo ayrılıyolar. erkek kızın yanına gidiyor kız istemiyor falan çocuk başkalayla evlenmek için görüşüyor ama kimseyi begenmiyo en sonunda kız çocuğun biriyle evleneceğini duyuyo ve çocuğu durdurmak için yanına gidiyor ve çocuğun evleneceği kişinin kendi olduğunu öğreniyor. filmi tekrar izlemek istiyorum ama adını bilmiyorum :crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar filmin adınını kaos diye hatırlıyorum ama aratıyorum çıkmıyor kaos kuramıyla alakalı bir filimdi bagzı adamlar dünyanın işleyişini gerçekleşdiriyorla kiminle kimin tanışıcagını falan sonra adamın bir hata yapıyor tanışmamaması gereken kişiler tanışıyorlar kapılardan geçip başka yerlere gidebiliyorlar vs

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende geçenlerde bi film izledim ve suan hiçbir şekilde filmin ismini hatırlayamıyorum. Konusu şöyleydi. Kızın sevgilisi (nişanlısı da olabilir) ölüyor. Ve ölen sevgilisinin annesi onu oğlunun kuzeniyle tanıştırmak istiyor çünkü kız bir nevi bunalımda. Kuzeni eski sevgilisine cok benziyor ayrıca. Ancak kız kabul etmiyor bunu. Daha sonra yeni bir adamla tanışıyor ve eski sevgilisi ile yaptıgı herseyi bu adamlada yapmaya başlıyor ancak zaman ilerledikçe bu adama gerçekten birşeyler hissediyor mu emin olamıyor. Her zaman buluştukları bi ağaç var. Ağaç küçük bir Kaya'nın üzerinde kökleri olan çok hoş bir ağaç. Kız çocuktan ona bir mektup yazmasını istiyor aynı şekilde kendi de çocuğa bir mektup yazıyor. Son buluşmalarında ikiside mektuplarını bu ağacın altına gömüyorlar ve bir yıl sonra aynı gün aynı saatte yine bu ağacın altında buluşup mektupları okuyacaklardır. Sonra tanıştıkları metro istasyonunda ilk vagona çocuğu bindirir ( kız 2. Vagona binecek) tam metro hareket edeceği sırada kızda cocukta pişman olur kız vagona biner ve cocuk vagondan iner :) ve kaderlerinin bir yıl görüşmemek olduklarına inanırlar ve tanıştıkları metro istasyonunda tekrar ayrılırlar ve 1 yıl sonra çocuk gidiyor buluşmaya ama kız gitmiyor. Cocuk kızın ona yazdığı mektubu okuyor. Kız ise buluşmaları gereken tarihten bir gün sonra gidiyor ağacın altına. Ve yaşlı bır ressam resim yapıyor. Yaşlı adam genç çiftin mektuplarını zaten okumustur falan filan. Filmin sonunda ölen sevgilisinin annesi kızı ölen oğlunun kuzeniyle tanışmak için ikna ediyor. Ve kuzen ve çocuk aynı kişi çıkıyor ve yeniden buluşuyorlar. Filmi izleyen ve ismini hatırlayan cevap yazarsa cok sevinirim :)

xbluetearsx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben bir film arıyorum. Tahmini 1997-1998 yıllarında seyretmiştim fantastik bir film.orta çağ gibi bir yerde geçiyor.birbirini seven bir çfit var. ama derebeyi de kızı seviyor.ve bu çifte büyü yaptırıyor.kız hayır deyince.hep bir arada oluyorlar ama hiç birbirlerini göremiyorlar.akşam olunca adam kurda dönüşüyor sabah olunca kız yırtıcı bir kusa (sahin yada doğandı) donusuyor hep birlikteler ama hiç birbirlerini göremiyorlar.sonra nerden peydah oluyorsa 16-17 yaşlarinda bir oğlan bu hikayeyi anlıyor. bu cifte arkadaş oluyor.buyu cift birbirini bir sekilde görürse bozulacakmış. oğlanda hesaplıyor kitaplıyor gunes tutulmasında hem gunduz hem gece olduğu için cift birbirini goruyor ve buyu bozuluyor.bu filmi hatırlaya bilen varsa ismini yazarsa filmin cok sevinirim

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bende geçenlerde bi film izledim ve suan hiçbir şekilde filmin ismini hatırlayamıyorum. Konusu şöyleydi. Kızın sevgilisi (nişanlısı da olabilir) ölüyor. Ve ölen sevgilisinin annesi onu oğlunun kuzeniyle tanıştırmak istiyor çünkü kız bir nevi bunalımda. Kuzeni eski sevgilisine cok benziyor ayrıca. Ancak kız kabul etmiyor bunu. Daha sonra yeni bir adamla tanışıyor ve eski sevgilisi ile yaptıgı herseyi bu adamlada yapmaya başlıyor ancak zaman ilerledikçe bu adama gerçekten birşeyler hissediyor mu emin olamıyor. Her zaman buluştukları bi ağaç var. Ağaç küçük bir Kaya'nın üzerinde kökleri olan çok hoş bir ağaç. Kız çocuktan ona bir mektup yazmasını istiyor aynı şekilde kendi de çocuğa bir mektup yazıyor. Son buluşmalarında ikiside mektuplarını bu ağacın altına gömüyorlar ve bir yıl sonra aynı gün aynı saatte yine bu ağacın altında buluşup mektupları okuyacaklardır. Sonra tanıştıkları metro istasyonunda ilk vagona çocuğu bindirir ( kız 2. Vagona binecek) tam metro hareket edeceği sırada kızda cocukta pişman olur kız vagona biner ve cocuk vagondan iner :) ve kaderlerinin bir yıl görüşmemek olduklarına inanırlar ve tanıştıkları metro istasyonunda tekrar ayrılırlar ve 1 yıl sonra çocuk gidiyor buluşmaya ama kız gitmiyor. Cocuk kızın ona yazdığı mektubu okuyor. Kız ise buluşmaları gereken tarihten bir gün sonra gidiyor ağacın altına. Ve yaşlı bır ressam resim yapıyor. Yaşlı adam genç çiftin mektuplarını zaten okumustur falan filan. Filmin sonunda ölen sevgilisinin annesi kızı ölen oğlunun kuzeniyle tanışmak için ikna ediyor. Ve kuzen ve çocuk aynı kişi çıkıyor ve yeniden buluşuyorlar. Filmi izleyen ve ismini hatırlayan cevap yazarsa cok sevinirim :)

my sassy girl

asdefra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla ikiside değil yada ben yanlış anlatımm .bir aile flimiydi meden de yaşıyan periler vardı ...off off bulamıycaz galiba.

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Crow zero ve crow zero 2, harika filmlerdi ancak bulamiyorum hem tavsiye ederim hem bulursunaz haber verin a dostlar :)

emarow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah aşkına şu filmi bana bulun kaç gündür arıyorum düşünüyorum bir türlü bulamadım.

Bir kadın arkadaşının önerdiği internet sitesinden tatil için biriyle bir haftalığına evleri değiştiriyor. Kadın diğer eve geçtiğinde birden peşine polisler takılıyor ve uzun bi kovalamaca başlıyor anlamıyorsunuz tabi nedenini sonunda ikiz kardeşi varmış suçluymuş falandı. bir türlü aklıma gelmiyor filmin adı

not: hatırladığım kadarıyla film amerika falan yapımı değil fransa italya olabilir hatta dublajı bile çıkmadı diye hatırlıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir çizgi film vardı sanırım cine5 veye ona benzer bir kanaldaydı
bir çocuk vardı annesi, büyükbabası ile modern çağdan bir şekilde geçmişe gitmişler dinozorlar zamanı gibi veya farklı bir dünya da olabilir
sonra bu çocuğun kızılderili ya da eski çağ insanı bir arkadaşı vardı onun yaşlarında, kız
çocuk dinozorlar zamanında yaşayınca bir de küçük dinozoru vardı viik vik ses çıkarırdır köpek boyunda falan
arkadaşıyla veya ordakilerle macera yaşardı bu çocuk gizemli gizemli eski bir sır yada lanet gibi ve çizgi filmin sonunda çocuk günlüğüne o gün yaşadıklarını çizerdi yani arka fonda anlatırdı günlüğüne resim çizerdi
NEYDİ BU ÇİZGİFİLM? HATIRLAYAN?
ayrıntı: çocuğun annesinin saçları beyazdı gençti

musti1962

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah aşkına şu filmi bana bulun kaç gündür arıyorum düşünüyorum bir türlü bulamadım.

Bir kadın arkadaşının önerdiği internet sitesinden tatil için biriyle bir haftalığına evleri değiştiriyor. Kadın diğer eve geçtiğinde birden peşine polisler takılıyor ve uzun bi kovalamaca başlıyor anlamıyorsunuz tabi nedenini sonunda ikiz kardeşi varmış suçluymuş falandı. bir türlü aklıma gelmiyor filmin adı

not: hatırladığım kadarıyla film amerika falan yapımı değil fransa italya olabilir hatta dublajı bile çıkmadı diye hatırlıyorum
[h=1]Switch (2011)[/h]Sophie, işsiz bir moda tasarımcısıdır ve arkadaşının yardımıyla bir görüşmeye gider. Umduğu sonucu alamayan Sophie, switch.com adlı bir site ismi öğrenir. İnsanların evlerini değiş tokuş yaptıkları bu siteden biriyle anlaşır ve evlerini değiş tokuş ederler. Kısa süre sonra eve gelen polisler onu göz altına alır. Fakat bunun nedenini anlayamaz ve gerçeği kanıtlamak için elinde hiç bir kozu yoktur.
​http://www.imdb.com/title/tt1401636/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba öncelikle son çarem sizsiniz benim izlediğim filim 1996 Invasion of privacy türkçesi gizlilik işgali bu izlemek istiyorum sadece ingizce fragmanı çıkıyo türkçe arıyorum olmuyo filimin ismi gizlik işgali değidi başka bişeydi ne yaptıysan türçesin bulamadım türçe adını bulsam belki izleme şansım olucak konusu:Theresa ve Josh, tanıştıkları zaman birbirlerinden çok hoşlanırlar. Mutlu gelişen bir dönemin ardından Theresa’nın hamile kalmasıyla her şey altüst olur. Theresa, Josh’un kötü yanlarını fark etmeye başlar. Kafa dinlemek için göl kenarındaki bir kulübede inzivaya çekilir. Josh onu bulur ve onu oraya hapseder.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bir film arıyorum ama adı aklıma gelmiyor bir zenci adam baş rolde bu adam dışarda gezerken akşam vakti başına bir olay geliyor gökten yeşil top gibi bir cisim adama doğru geliyor ve adamın içine giriyor sonra bu adam çok güzlü oluyor kendisine bir kıyafet hazırlıyor adama hiç kursun girmiyor okadar ateş ediyorlar hatta bir sahnesinde bütün herkesi bir yere topluyorlar onlara ateş etmeye başlıyor düşmanlar tam o sırada kahraman geliyor mermileri hepsini topluyor sonra bu kahraman yavaş yavaş güçlerini kaybediyor sonra düşmanı bu olaydan haberi oluyor ve tekrar gökten yeşil çisim geliyor ve o sırada hem düşmanı hemde kahraman yeşil çisime olaşmak için mücadele ediyorlar ve ikiside yeşil çisimden alıyor ama tabiki her film deki gibi kazanan hep kahraman oluyor bu filmi bulmama yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi film izlemiştim eski bi film hapisaneden iyi dövüşen bi gurup oluşturuyolar birini kurtarmak için içlerinde bi tane kız var görevi kabul edenler sağ dönerlerse özgür kalacaklar hatta bunlar bi ara yakalanıyo çuvalın içine yılan koyup başlarına bağlıyolar zencinin biri yılanın kafayı ısırarak kopartıyor bu filmi bilenler yardımcı olabilirmi bu filme 100 tl veririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
filmde adam sabah kalkdıgında kadın oluyor çok çok harika bir filmdi adını unuttum yardımm pllss :D

zodyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN YARDIIIIIIIIIIIIIM EDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
bana yardım ediiiiiiiin
sad.gif
ya ben bir tane film izlemiştim film şöyleydi.: gazeteci mi yazar mıydı neydi bir adam köye geliyor köydede bir kıza aşık oluyor kızında bir çocukluk arkadaşı var o çocukluk arkadaşı saf bir genç o da kızı seviyor ama kıza hiç söylememiş ,bu gazeteci çocuk da bu kıza aşık oluyor kızda buna aşık oluyor ama kızın babası o yörenin en varlıklı ailesine söz vermiş kızı onunla evlendirecek....birde bu gazeteci çocuk müslüman ,kız ve ailesi de hindu birde bu engel var... saf olan kızın çocukluk arkadaşı da kızla bu gazeteci çocuğa yardım ediyor ama o da kızı yangında kurtarmak için yanarak ölüyor dram bir hint filmi ..................lütfeeeeeeeeeen yardım edin bir türlü bulamıyorum

birde şunu hatırlıyorum .... gazeteci çocuk önce bu kızın çocukluk arkadaşı ile tanışıyor çünkü bu çocuk arabacı ... gazetecinin kalacak yeri olmadığını öğrenincede onu evine götürüyor sabah oluyor kız arabacı arkadışını uyandırmaya geliyor su atıyor üstüne ama yataktan gazeteci çıkıyor ve aşık oluyorlar - hint filmi eski olduğunu da biliyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bi film vardı ben adını unuttum belki siz hatırlıyosunuzdur. küçük bir kızın gözleri önünde 4 tane genç ablasına tecavüz edip nehre atıyolar kız bunları görüyo büyünce bu adamları teker teker öldürmeye başlıyo hepte aynı saatte 10:44 te öldürüyodu yanlış hatırlamıyosam bi zzamet bileniniz warsa yardımcı olabilirmi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bi film izlemiştim bikaç sene önce ama adını hatırlayamadım. Konusu: 4 5 kişilik bi arkadaş grubu var bunlar sırayla zaaflarına göre öldürülüyolar. Mesela biri sigarayı bırakmaya çalışıyo sürekli ve bi gün yine tam bırakmışken bi yerde bi paket bulup içiyo ve ölüyo. Aralarından bikaç kişi ölünce bunlar katili araştırmaya başlıyolar ve aralarındaki sarışın kızdan şüpheleniyolar. Filmin sonunda katil gruptan bi erkek çıkıyo hepsini zaaflarına göre öldürmüş ve suçu o kıza atmış. Ve en son katil bunu sarışın kıza açıklıyodu. Akıl oyunları mantık oyunları gibi hatırlıyodum filmin adını ama araştırdım çıkmadı. Yardımcı olursanız sevinirim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende uzun süre once izlediğim ve çok beyendiğim bi film var ve tekrar izlmek istiyorum konusunuda çok ayrıntılı hatrlamıyorum ama insanların parayla saat dilimmi yani zamn satın alarak haytlarını sürdürmeye çalışıyolar felan böyle film di yardımcı olabilrsenz cok mutlu olucam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende bi film soracam çok geç değil 5-6 senelik falandır. Bir adam var yeni taşınan komşusunu seviyor adam ama hiç bir ilişkisi olmamış şimdiye kadar. Sonra buna bi arkadaşı yardım ediyor kızı tavlaması için biraz ders alıyor başka bir öğretmen diye birinden sonra öğretmennin bir takıntısı var en başarılı öğrencisinin sevdiği kızı kendi kapıyor. neyse bizim delikanlı ile bu adam kız için uğraşıyorlar genç olan öğretmeni çözüyor ve yüzüne itiraf ediyor falan adamda sen kazandın diyor ve uçak bileti veriyor kızla bunun için alınmış ve gidiyor. ÇOCUK BAKIYOR Kİ BİLETİN GÜNÜ GELMEMİŞ DAHA YANLIŞ BİLET sonra anlıyor kandırılğını koşuyor kızın bindiği uçağa bayılmış numarası yapıyor kızı tavlamak isteyen öğretmen kıza kendini doktor olarak tanıtmıştı öğretmen biraz bakıyor git falan diyor sonra elektrik şoku veriyor ama duğmesini açmamı adam kız doktor olmadığını anlıyor hepsinin yalan olduğunu falan bizim delikanlıya inanıyor ve EN SONUNDA ADAM GENCE BİR DİPLOMA VERİYOR ilk diplomayamış verdiği. Genç sanırım otopark görevlisi falandı yanlışta olabilir adama bi kere ceza kesiyor 10cm araba yakın park edilmiş diye ana konusu kız tavlama işini öğreten bi adam var 5000 $ para alıyordu en başta ders falan veriyor sonra öğretmen. Öğretmen çok hayin bir adam gençte biraz saf biri hatırlayan çıkarsa çok memnun olurum güzel bi filmdr tavsiye ederim şimdiden teşekkürler....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
buldum aradaslar saolun yinede ismi acemi Öğrenci Avcı Öğretmen :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkadaslar bende uzun süre once izlediğim ve çok beyendiğim bi film var ve tekrar izlmek istiyorum konusunuda çok ayrıntılı hatrlamıyorum ama insanların parayla saat dilimmi yani zamn satın alarak haytlarını sürdürmeye çalışıyolar felan böyle film di yardımcı olabilrsenz cok mutlu olucam

in time

xbluetearsx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben bir film arıyorum. Tahmini 1997-1998 yıllarında seyretmiştim fantastik bir film.orta çağ gibi bir yerde geçiyor.birbirini seven bir çfit var. ama derebeyi de kızı seviyor.ve bu çifte büyü yaptırıyor.kız hayır deyince.hep bir arada oluyorlar ama hiç birbirlerini göremiyorlar.akşam olunca adam kurda dönüşüyor sabah olunca kız yırtıcı bir kusa (sahin yada doğandı) donusuyor hep birlikteler ama hiç birbirlerini göremiyorlar.sonra nerden peydah oluyorsa 16-17 yaşlarinda bir oğlan bu hikayeyi anlıyor. bu cifte arkadaş oluyor.buyu cift birbirini bir sekilde görürse bozulacakmış. oğlanda hesaplıyor kitaplıyor gunes tutulmasında hem gunduz hem gece olduğu için cift birbirini goruyor ve buyu bozuluyor.bu filmi hatırlaya bilen varsa ismini yazarsa filmin cok sevinirim ....

Hiç hatırlayan yok mu böyle bir filimi :(((((((((((((((((((((((((((8888