Xperia S'mi almalıyım yoksa XİAOMİ Red rice'mi

GurleKTeaM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Telefon almak istiyorum fakat iki seçenek arasında kaldım . XİAOMİ Red dire ve XPERİA s arasında gidip geliyorum ..Antutu testlerine göre Xiaomi daha iyi ama birde size sormak istedim ...TEŞEKKÜRLER..

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Telefon almak istiyorum fakat iki seçenek arasında kaldım . XİAOMİ Red dire ve XPERİA s arasında gidip geliyorum ..Antutu testlerine göre Xiaomi daha iyi ama birde size sormak istedim ...TEŞEKKÜRLER..
Fiyat aralığı verirseniz daha iyi seçenekler sunulabilir

GurleKTeaM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyat aralığı verirseniz daha iyi seçenekler sunulabilir
Kardeşim Xiaomi 600 tl fakat bildiğin üzere yurtdışından geldğinden imei kendin atıyorsun. Birde xiaomi telefonun hem kaliteli hem ucuz olmasıyla ün yapmış. Yani telefon ucuz satılıyor. Xperia s orjinal alınırsa 750 - 950 arasında deişiyor.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Kardeşim Xiaomi 600 tl fakat bildiğin üzere yurtdışından geldğinden imei kendin atıyorsun. Birde xiaomi telefonun hem kaliteli hem ucuz olmasıyla ün yapmış. Yani telefon ucuz satılıyor. Xperia s orjinal alınırsa 750 - 950 arasında deişiyor.
IMEI kendin atmak? Arkadaşlar IMEI attırmayın şu telefonlara, ya paşa paşa ücretini ödeyin, ya da Türkiye'den alın... Kaç TL verdiğiniz telefonu ziyan etme riskiniz var, bir de böyle düşünün...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
nexus 4 yada discovery elite lite öneririm düşük fiyatlı diyorsan moto g yada xperia sp

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vergisini yasal yollarla ödemeniz tavsiyemdir..
600+vergilerle siz max 800 lira verebilirsiniz anladığım kadarıyla o paraya temiz 2. el nexus 4 almanızı veya sıfır moto g almanızı önerebilirim..
android istemezseniz biraz daha ekler iphone 4 alabilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xiaomi'ye başlayan bir daha bırakamaz, Red Rice Hongmi kullanıyorum, Red Rice 2 çıkar çıkmaz ona geçeceğim.

GurleKTeaM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiaomi'ye başlayan bir daha bırakamaz, Red Rice Hongmi kullanıyorum, Red Rice 2 çıkar çıkmaz ona geçeceğim.
Kardeş oyun bakımından deneme yaptınmı ? asphalt 8 yada modern combat 3 filan oynadınmı..Birde kamera bakımından tatmin edermi acaba ?

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xiaomi gibi güncelleme veren firmamı var arkadaş(Apple da dahil) adamlar her cuma telefonuna güncelleme veriyor,üstelik telefonlar miui arayüzü ile resmen akıyor,android telefon kullandığının farkına varmıyorsun.

GurleKTeaM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xiaomi red rice 'a bakarken şimdi gözüme çarptı. Telefonun çakmasını yapan firmalar var. Buda demek oluyorki telefon baya ünlenmiş..

Reaksiyon puanı
16,128
IMEI kendin atmak? Arkadaşlar IMEI attırmayın şu telefonlara, ya paşa paşa ücretini ödeyin, ya da Türkiye'den alın... Kaç TL verdiğiniz telefonu ziyan etme riskiniz var, bir de böyle düşünün...

bayılırım belaya diyenler yapıyor sonra ipod mode on...