Davetiye Takas

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
leechturk ve zamunda davetiye gönderene turktorrent.cc davetiye gönderirim

terekeme19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HD-Torrents davetiyesi var elimde 3 adet. Sağlam/Yabancı tracker'larla takas düşünebilirim.

terekeme19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HD-Torrents davetiyesi var elimde 3 adet. Sağlam/Yabancı tracker'larla takas düşünebilirim.

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hd-t herkeze bonus vermiş 1 haftalığına...forumda hd-tden geçilmiyor :D

birlik07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
elimde webmastersitesi davetyesi var r10 davetyesi karşılığında webmastersitesi davetyesi atilir.
MAİL İLEDE Ulaşabilirsiniz: burakant1@gmail.com

grooveagent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geç kalmadıysam film ve program üzerine torrent sitesi varsa davet alabilirmiyim

Lexis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent.eu davetiyesi arıyorum. Elimde Arena-Tr davetiyesi mevcut.

euronymous

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Webmastersitesi veya r10 davetiyesi yollayana zamunda üyeliğimi ve 3.nesil incisözlük hesabımı vereceğim.

harunciftci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elinde leechturk davetiyesi olan varsa turrktorrent, bitturk, arena davetiyesi ile takas yapabiliriz.

rafii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde 3 Arena-tr devityesi mevcut 1 bittürk davetiyesi ile takas edilir.Forum üzerinden irtibata gecebilirsiniz

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
leechturke verirsen istediğin hesabı alırsın mbgtrk@gmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar bir köyde öğretmenim... inanmayanlar için hbsyy 68 167 921 0 kontrol edebilirler... okulda çocuklara dersle ilgili animasyon göstereceğim tam istediğimi buldum o da leechturk te... davetiyesi olan varsa paylaşabilir mi mbgtrk@gmail.com (((syyshpikyyhp)))

Sen her konuya aynı mesajı mı yazıyorsun.Anladık köyde öğretmensin.Demagojiye gerek yok :D
Bu arada hala leechturk için link gönderecektin.Hocam ben yıllardır bu forumdayım ve onlarca yerli yabancı davetiye gönderdim.Ama hiçbir zaman senin gibilere değil.Kimse yemez senin bu numaralarını.

Davetiyelerine karşilik cep tl kontör yollayacağim

Ve son olarak da burada davetiye satış yasaktır.

terekeme19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
awesome hd davetiyes, arıyorum.
karşılığında hd torrents davetiyesi gonderebilirim

elimde hd-torrents davetiyesi var awesome-hd, chd,bitmetv vb. ayni seviyede davetiye ile takas edebilirim. pm'den ulasabilirsiniz.

alkolikkarga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
awesome hd davetiyes, arıyorum.
karşılığında hd torrents davetiyesi gonderebilirim

elimde hd-torrents davetiyesi var awesome-hd, chd,bitmetv vb. ayni seviyede davetiye ile takas edebilirim. pm'den ulasabilirsiniz.

awesome-hd davetiyesi bulamazsın davetiye sistemi kapalı ama AnimeBytes, Broadcasthe, Cinematik vb. bazı torrent sitelerine üye olup belli bir kullanıcı sınıfına eriştiğinde davetiye dağıtım konularında dağıtım yapan awe-hd modlarından davetiye bulabilirsin.

qheylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde 25 adet Arena-tr davetiyesi var.Leechturk davetiye lazım arkadaşlar yardımıcı olursanız sevinirim.

beast79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
La arkadaş senin Wat.sidi'ni yerim ben.. Yeni üye oldum SceneHD'ye davetiye hakkı kazanır kazanmaz sende o zamana kadar üye olmamışsan siteye söz sana davetiye yollayacam hemde Wat.sidi davetiyesi istemiyorum..

Lexis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar elimde Arena-Tr davetiyesi mevcut. TürkTorrent davetiyesine ihtiyacım var...

Takas düşünen ya da yardım etmek isteyen ö.mesajdan ulaşabilir. Teşekkürler...

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
utürk ve cell davetiye arıyorum...takas yapılabilr..

vence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leecturk davetiyesi arıyorum.
Karagarga ile takas yapılır, veya diğer Türk trackerlardan herhangi birisiyle takas yapılır.

salvadore34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar arkadaşlar,torrent ultra davetiyesi arıyorum,karşılığında turktorrent.cc , turknova , arena , zamunda (hiç kullanılmamış) turkdepo.biz , torrenteagle.net , bitturk (hiç kullanılmamış) blu-bits.com (hiç kullanılmamış) davetiyelerden 1 tanesini verebilirim saygılar... e mail adresim: papillon_3451@hotmail.com

harunciftci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena davetiyesi iki kişiye gönderebilrim ama önceden torrent le uğraşmış kişilere ... isteyen özel mesaj atsın görüşelim. saygılar

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selamlar arkadaşlar,torrent ultra davetiyesi arıyorum,karşılığında turktorrent.cc , turknova , arena , zamunda (hiç kullanılmamış) turkdepo.biz , torrenteagle.net , bitturk (hiç kullanılmamış) blu-bits.com (hiç kullanılmamış) davetiyelerden 1 tanesini verebilirim saygılar... e mail adresim: papillon_3451@hotmail.com

ben yollacaktım şimdi..fakat mail adresi kayıtlı çıktı.Üye oldun galiba