900 TL altı hangi PC 1 mi? 2mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yalimm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yalimm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ileride dahada geliştirilebilirlik açısından düşünersek sizce 1? 2? mi, gönlüm ıntel den yana...

hdd eklemedim elimde mevcut...şimdiden teşekkürler

ea4PoQ.png

wjEz4m.png

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
pc1 daha ii olur ama sen bunun içinde ekran kartını dahil etmemişsin anlasılan ve ayrıca İ5 yerine yapabiliyorsan İ7 yapmanı tavsiye ederim hiç olmazsa ileride İ5 yaptırdın diye pişman olmazsın çünkü İ3 ile İ5 arasında bir fark yok fazla.

yalimm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc1 daha ii olur ama sen bunun içinde ekran kartını dahil etmemişsin anlasılan ve ayrıca İ5 yerine yapabiliyorsan İ7 yapmanı tavsiye ederim hiç olmazsa ileride İ5 yaptırdın diye pişman olmazsın çünkü İ3 ile İ5 arasında bir fark yok fazla.

hocam pc1 de maliyet artıyo die ekran kartını sonra eklerim die düşündüm...peki pc2 deki ekran kartıyla i3 nasıl olur sizce

ozcx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Hocam PC2 daha mantıklı oyunlarıda süper oynarsın eğer bütçen var ise 6870 yerine 7790 ve x4 yerine x6 al. yok ise sorun değil bu sistem ile süper oyun oynarsın. intel i pek kafaya takma resmen para tuzağı.

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ekran kartı iyi gibi duruyor fakat son çıkan oyunlar için ekran kartı yetmeyebilir gpu ister yani direktx 11 desteklemesi lazım en az.ayrıca seçtiğin amd sistemde oyunlar için sistem yetersizliği yapabilir diye düşünüyorum oynamak istediğin oyun olursa www.canyourunit.com sitesinden bilgisayarının oyunu destekleyip desteklemediğine bakabilirsin ve oyun gereksinimi için en alt limit sistemi dahi sana söylüyor.

yalimm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam bu site çok hoşuma gitti..ekran kartları için http://www.futuremark.com/ sitesini kullanıyorum ama pek inandırıcı sonuçlar değil gibi...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam PC2 daha mantıklı oyunlarıda süper oynarsın eğer bütçen var ise 6870 yerine 7790 ve x4 yerine x6 al. yok ise sorun değil bu sistem ile süper oyun oynarsın. intel i pek kafaya takma resmen para tuzağı.

peki amd ye ileride daha yüksek bi ekran kartı taksak sıkıntı yapmazmı