Iphone 5S şarj süresi

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Whatsapp, twitter, facebook, instagram, flappy bird, 30 35 dakika telefon görüşmesi. Şu an şarja taktım telefonu. Takriben cumartesi öğlen yeni verilerin ekran görüntüsünü alır atarım.

Sadece dedikleni yaparsan seni kesin 1 gün götürür :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım telefonun bataryası bitmiş olabilir bi göster istersen.:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana tam olarak 1 gün yeitiyor bence al çok güzel bir telefon :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba konuyu hortlatıcam biraz ama.
Ben İphone 5s kullanıyorum ve çok memnunum.
Günde yaklaşık 2 saat kadar oyun oynuyorum ve şarjı 1gün gayette güzel yetiryor.
Samsung ve Apple arasında kalan arkadaşlara ve özellikle samsung s4 mü alsam iphone 5s mi alsam ikileminde kalan arkadaşlara tavsiyem sakın kaliteden şaşmayın yani İphone 5s.
Neden İphone 5s diyorum çünki samsung s4 kullandım ve hiç memnun kalmadım her zaman ki gibi sorunlar çıkartıyor samsung sorunlarını say say bitmez fakat iphone 5s'te hiç bir sorunla karşılaşmazsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bir hafta oluyor bende 5s aldım şarjı %100 ama 4 saat gidiyor benimkindemi bir sorun var bir yardımcı olurmusunuz.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar bir hafta oluyor bende 5s aldım şarjı %100 ama 4 saat gidiyor benimkindemi bir sorun var bir yardımcı olurmusunuz.

Kardeşim öyle bir şey yok. İnsanların kafalarını boş cümlelerinle karıştırma. Ben tam şarj ediyorum 7 de açıyorum okula gidene kadar 19 şarkı felan dinliyorum int. açmadan normal mesaj atıyorum ekranda açık oluyor bazen ve şarj hiç hitmiyor 1.30 saat civarı %100 de kalmıştı sen neyden bahsediyosun?

frappe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım 5s kullanıyorum ilk aldığımda 3g ile 1saat 24 dakika kullandım hala %100 dü sonra işte yavaş yavaş daha hızlı tükenmeye başladı ama ondan sonra 8 9 10 saat rahat kullanıyordum fakat gelen 7.1 sürümü ile biraz daha azaldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle hepinize merhabalar;

5 ay önce aldığım s4 ümün bataryası şiştikten sonra servis aracılığı ile 3 kez batarya değiştirdim. Sebebide çalışma süresinin oldukça kısalması ama malesef her yolu denemelerine rağmen sıkıntım giderilemedi. Şöyle ki ; telefon şarja takılı iken takip ettiğimde %96 dan sonra %100 doldu diyor ve şerjı kesiyor. Şarjdan çıkardığında 5 dak. içinde telefonun şarjı %95 e düşüyor. Bütün uygulamaları hatta samsung ve google uygulamalarını senkronize olan bütün uygulamaları kapattığım halde ekranı hiç açmasamda max. 16 saat sonra şarj tükeniyor. Aktif kullanım esnasında oyun hariç kullanımda ( ekran ışığı otomatik -5 de ) 6 saat i geçmiyor. Oyun oynadığım zaman 1.5 max 2 saat.

Aynı telefonu kullanan yakın akrabalarım var. Telefonun wi fi - 3g sürekli açık senk. kapalı arada sırada mesajlaşma facebook ve görüşme yapan akrabamın telefonu 2 günden uzun. wi fi - 3g açık daha aktif kullanan oyun oynayan akrabamın telefonu ise 1 günü biraz geçiyor.

Yüksek performans ve pil ömrü sunduğunu idda eden bir ürün ancak yukarıda bahsettiğim sorunları yaşayan insanların sıklığından ve giderilememesi yeni gelen 4.4.2 nin de pekte birşey katmamış olmasından ötürü iphone 5s e geçiş yapacağım. Açıkcası lg sony samsung htc iphone bütün forumlarda son çıkan modelleri inceledim sorunlarını gözlemledim. Htc ona de ısınma ve kamerada renk problemi, xperia da nazik kırılgan yapı ve düşük donanım, lg g2 de keza sorunlar, s4 de batarya sorunu( samsung markasından artık gıcık kaptığım için ve çok büyük ekranlı bir telefon istemediğim için note 3 e bakmadım bile), iphone 5 de yüksek fiyat düşük donanım.

Sonuç olarak;
1- İphone la şarj ı dert etmeyeceğim
2- Daha önce de iphone kullandığım için zorlanmayacağım
3- Kasasının kalitesi tasarımını seviyorum
4- Android den gerçekten soğudum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende 1 2 gün önce 2 el 5s aldım temiz babamın arkisinden çzigi mizigi yok hatta vodofene garantisi var ama arada şöyle oluyor mesale 1 şarj 1 dakikada gidiyor bunun 3 dakika geçiyor 1 sarj bile gitmiyor sonradan 4. dakikada 4 şaj birden gidiyor bi sorun olurmu ?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar bende 1 2 gün önce 2 el 5s aldım temiz babamın arkisinden çzigi mizigi yok hatta vodofene garantisi var ama arada şöyle oluyor mesale 1 şarj 1 dakikada gidiyor bunun 3 dakika geçiyor 1 sarj bile gitmiyor sonradan 4. dakikada 4 şaj birden gidiyor bi sorun olurmu ?

Ama ney yapıyosunsa böyle birşeyle karşılaşıyosun?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Öncelikle hepinize merhabalar;

5 ay önce aldığım s4 ümün bataryası şiştikten sonra servis aracılığı ile 3 kez batarya değiştirdim. Sebebide çalışma süresinin oldukça kısalması ama malesef her yolu denemelerine rağmen sıkıntım giderilemedi. Şöyle ki ; telefon şarja takılı iken takip ettiğimde %96 dan sonra %100 doldu diyor ve şerjı kesiyor. Şarjdan çıkardığında 5 dak. içinde telefonun şarjı %95 e düşüyor. Bütün uygulamaları hatta samsung ve google uygulamalarını senkronize olan bütün uygulamaları kapattığım halde ekranı hiç açmasamda max. 16 saat sonra şarj tükeniyor. Aktif kullanım esnasında oyun hariç kullanımda ( ekran ışığı otomatik -5 de ) 6 saat i geçmiyor. Oyun oynadığım zaman 1.5 max 2 saat.

Aynı telefonu kullanan yakın akrabalarım var. Telefonun wi fi - 3g sürekli açık senk. kapalı arada sırada mesajlaşma facebook ve görüşme yapan akrabamın telefonu 2 günden uzun. wi fi - 3g açık daha aktif kullanan oyun oynayan akrabamın telefonu ise 1 günü biraz geçiyor.

Yüksek performans ve pil ömrü sunduğunu idda eden bir ürün ancak yukarıda bahsettiğim sorunları yaşayan insanların sıklığından ve giderilememesi yeni gelen 4.4.2 nin de pekte birşey katmamış olmasından ötürü iphone 5s e geçiş yapacağım. Açıkcası lg sony samsung htc iphone bütün forumlarda son çıkan modelleri inceledim sorunlarını gözlemledim. Htc ona de ısınma ve kamerada renk problemi, xperia da nazik kırılgan yapı ve düşük donanım, lg g2 de keza sorunlar, s4 de batarya sorunu( samsung markasından artık gıcık kaptığım için ve çok büyük ekranlı bir telefon istemediğim için note 3 e bakmadım bile), iphone 5 de yüksek fiyat düşük donanım.

Sonuç olarak;
1- İphone la şarj ı dert etmeyeceğim
2- Daha önce de iphone kullandığım için zorlanmayacağım
3- Kasasının kalitesi tasarımını seviyorum
4- Android den gerçekten soğudum

Yani çoğunda haklısın ama iPhone tabiki yüksek fiyat ama düşük donanım dememelisin. Örneğin 1 GB ram lik 5S, 3 GB lık ram e sahip olan Note 3 ten düşük bir donanımda bunu söylüyosun ama iOS - Android arasında dağlar kadar fark var 5S 1 GB ile uçarken Note 3 3GB rami ile kasılmalar yaşayabiliyor.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet geçen gün note3 sıfır takas teklifi geldi ve gerçekten çok ama çok büyük.. büyük ekran sevenler için hoş olabilir fakat bir süre sonra ekranın büyüklüğü zorluk çıkarmaya başlıyo android de zamanla şişme kasma donma yapması da cabası

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Whatsapp, twitter, facebook, instagram, flappy bird, 30 35 dakika telefon görüşmesi. Şu an şarja taktım telefonu. Takriben cumartesi öğlen yeni verilerin ekran görüntüsünü alır atarım.

2 ay geçmiş resim bekleyenler olabilir :D

OzanBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum 5s i aynı şekilde 5 ide ilk çıktığından beri kullandım. 5 ve 5s in bataryasında bi fark göremedim süreleri aynı ve ne iyi ne kötü denir. Mesajlaşma whatsapp tarayıcı ile gezinmede bi günü çıkarırsın. Hatta 2-3 saat oyun oynasan bile. Ortalama gün için söylüyorum yani 12 saat dışarıda kullanım için. Mesela internet paketim bitmişti dışarda wifi kapalıydı mesajlaşma ve oyun oynadım sadece %75 ile eve geri dönüyodum.

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
androidin 3000 mah pilinden 5s in 1450 1460mah pili aynı gidiyorsa düşünmeden iphone 5s al derim. yaşadık biliyoruz.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
gage6atu.jpg

qaqepa3a.jpg

Iphone 3200 ile sanırım aynı değeri veriyor bazı arkadaslara göre.

Bu da yeni :)
u6ehu4ud.jpg

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ali temel cümleyi.eksik yazmışım bendede z1 var 6 saat ekran süresi alıyorum problem o.degil yüksek cözünürlüklü oyunlarda 2 saatte bitiyor.şarj iphoneda da böyle,iphone la aynı gidiyo dedigim oyun kısmı nette gezme süresi falan degil misal asphalt 8 modern combat 4 aynı gitmeyen konu bu resim paylaşıp bozmak istemişsin ama:)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
androidin 3000 mah pilinden 5s in 1450 1460mah pili aynı gidiyorsa düşünmeden iphone 5s al derim. yaşadık biliyoruz.

Bu doğru değil. Ama peki neden 3000 lik Android ler iphone un 2katı kadar dayanamıyo derseniz iphone HD ve küçük ekran. Bu telefonlarda en çok ekran yer. Siz 1500 mah pile 5inç Full HD ekran koyun bakalım ne kadar dayanıyor. Düşük özellikler yüzünden şarj yememesini savunmayın lütfen.

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Altındaki mesajda durumu anlattım okursan oocinn_

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba kardeşim bende İphone 5s Space Gray Kullanıcısıyım Dün sabah erken saatlerde çıkardık şarjdan şuan %37 Ben Çok kullanmam koyarım kenara bilgisayar oynarım ama bir yere gittiğim zamanda Hücresel hep açıktır biterse bitsin İphone değilmi kardeşim ;)

Bizans

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş yok öğlene çıkmıyor sarja takıyorum diyenler telefon manyağı olanlardır her dakika ellerinde vik vik kurcalarsan şarjı biter tabi. Öyle her dakika elinden düşürmeyen tiplerdensen şarjlı kılıf al ama yok ben gerektiğinde kullanıyorum diyorsan o şarj seni rahatlıkla götürür artar bile.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarjı yeter diyene sakın inanmayın iPhone şarjı asla yetmez...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şu anda piyasada olan tüm telefonlar 1 günü rahat çıkartıyor, iphone biraz küçük olduğu için bataryayı çok büyük yapamamışlar ama ben 1.5 gün hatta 2 gün idare ettiğim bile oluyor çünkü her gün deli gibi oyun oynayan biri değilim veya 24 saat elimden telefon düşmüyor gibi hastalığımda yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim Telefonla mesajlaş oyna ama abartmadan oynayacaksın ben denedim en fazla ne kadar gidiyor diye inanırmısın 6-7 saat aktif kullanım var 3 gün 17 saat de beklemede :)

Munez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 gün 17 saat. 5 saati aktif kullanım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende 5s kullanıyorum internet mesaj telefon görüşmesi filan bir buçuk gün rahatlıkla kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkese merhaba ben iPhone 5s'imi daha dün aldım akşam %10 kalıncaya kadar kullandım sonra şarja taktım ama zaten en fazla %40 şarj oldu sabaha kadar birçok uygulamayı açık bıraktım sabahta o kalan şarjını bitirdim (telefon kapandı) bugün saat 12:30 gibi şarja taktım 14:04 gibi şarjı %100 oldu ama benim anlayamadığım birşey var iPhone'umu daha ne kadar şarjda tutmam lazım diğer yorumları okudum çok şarjda bırakma falan demişler bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaşlar iphone 6 almayı düşünüyorum 5s 1570 mah heralde 6 1810 mah ama ekran 4.7 inc ne yapayım galaxy s5 de güzel kuzenimde var 2. - 3 saat oynadı 14 yedi sadece 86 kaldı ne yapayım