aykutasa
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar forumunuzu sürekli takip ediyorum ama konuyu umarım yanlış yere açmamışımdır.
şimdi ben bir mağazadan bilgisayar parçaları aldım toplama bilgisayar yapıyorum ne çok yüksek bir şey almak istedim ne de düşük (düşük almadım çünkü işim gereği kabul edilemez, yüksek almadım şimdilik param buna yetti
grafikerim ve 3d modelleme yapıyorum aşağıdaki özelliklerde parçalar aldım ekran kartı beni hayal kırıklığına uğrattı şu forumu inceledikten sonra: http://forum.shiftdelete.net/ekran-karti/277656-2gb-128-bit-mi-1gb-256-bit-mi-yardim-lutfen.html
Anakart: Asus M5A78L-M/USB3 Amd 760G/Sb710 Am3+DDR3 2000 Mhz(O.C) Usb 3.0 HDMI&DVI Anakart
Ekran Kartı: Asus GT420 GDDR3 2GB 128Bit Nividia GeForce DX11 Ekran Kartı
Ram: 8GB Value DDR3 1333Mhz CL9 Tek Modül Ram
İşlemci: Amd FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5 Ghz 14Mb Cache 32nm İşlemci
şimdi tamam amatörce bir dizme oldu
ekran kartı biraz canımı sıktı diğer parçalar da çok iyi değil aslında paranın gözü kör olsun
ben şimdi derdime yanayım
Oynadığım Oyunlar: Bf3, Bf4, Crysis3, PlanetSide2
Kullandığım Programlar: Maya, Mudbox, ZBrush, Adobe Serisi(yazmaya gerek yok ama)..vs..
ne kadar verimli olur yorumlarınıza ihtiyacım var(ama kötü olmasın) alıştıra alıştıra söyleyin
)
teşekkürler.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bide unuttum yazmayı 23'inc monitörüm var uyum sağlar mı ekran kartına sorularımdan bir de budur
şimdi ben bir mağazadan bilgisayar parçaları aldım toplama bilgisayar yapıyorum ne çok yüksek bir şey almak istedim ne de düşük (düşük almadım çünkü işim gereği kabul edilemez, yüksek almadım şimdilik param buna yetti

grafikerim ve 3d modelleme yapıyorum aşağıdaki özelliklerde parçalar aldım ekran kartı beni hayal kırıklığına uğrattı şu forumu inceledikten sonra: http://forum.shiftdelete.net/ekran-karti/277656-2gb-128-bit-mi-1gb-256-bit-mi-yardim-lutfen.html
Anakart: Asus M5A78L-M/USB3 Amd 760G/Sb710 Am3+DDR3 2000 Mhz(O.C) Usb 3.0 HDMI&DVI Anakart
Ekran Kartı: Asus GT420 GDDR3 2GB 128Bit Nividia GeForce DX11 Ekran Kartı
Ram: 8GB Value DDR3 1333Mhz CL9 Tek Modül Ram
İşlemci: Amd FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5 Ghz 14Mb Cache 32nm İşlemci
şimdi tamam amatörce bir dizme oldu

ben şimdi derdime yanayım
Oynadığım Oyunlar: Bf3, Bf4, Crysis3, PlanetSide2
Kullandığım Programlar: Maya, Mudbox, ZBrush, Adobe Serisi(yazmaya gerek yok ama)..vs..
ne kadar verimli olur yorumlarınıza ihtiyacım var(ama kötü olmasın) alıştıra alıştıra söyleyin

teşekkürler.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bide unuttum yazmayı 23'inc monitörüm var uyum sağlar mı ekran kartına sorularımdan bir de budur