LG G2 Kullanıcıları Kulübü

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kasa kalitesiz diyorsunda s4-5 falan çok mu kaliteli yapmayın taş gibi telefon zaten hangi risksiz ki önemli olan dikkat etmek

S3 s4 s5 bunlarin hepsi kasa plastik. Haliyle esneme payi var celik kasaya gore daha dayaniksiz olmasi gayet normal yalniz bu oyuncak bir telefon gibi degil elinize aldiginiz zaman g2yi gayet saglam bir yapisi var. Ama atiyorum cebinizde aracinizin kontagi var ve telefonu o cebinize koydunuz diyelim farkinda olmadan bi sure orada iskenceye maruz kaldi. Telefondada kilif yok ise kasanin kenarlarinda bi ezilmeyle karsilasabilirsin. Sahsen bende oyle oldu yani kenarlari hassas g2nin. Gerci bi s4 de kullandim o g2den de berbatti bilginize...

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
S3 s4 s5 bunlarin hepsi kasa plastik. Haliyle esneme payi var celik kasaya gore daha dayaniksiz olmasi gayet normal yalniz bu oyuncak bir telefon gibi degil elinize aldiginiz zaman g2yi gayet saglam bir yapisi var. Ama atiyorum cebinizde aracinizin kontagi var ve telefonu o cebinize koydunuz diyelim farkinda olmadan bi sure orada iskenceye maruz kaldi. Telefondada kilif yok ise kasanin kenarlarinda bi ezilmeyle karsilasabilirsin. Sahsen bende oyle oldu yani kenarlari hassas g2nin. Gerci bi s4 de kullandim o g2den de berbatti bilginize...

Kısaca G2 can dır gerisi heyecan

SkeletonMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler sakin Pc den sarj etmeyin sabah 8 di taktim saat 15 ti yeni %100 olmus

SkeletonMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi yapmayin ya 1 nisanda gece 12 demi versinler guncellemeyi. Sabir herseyi cozer
Insallah...

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırsam tercihimi lg g2den yana kullanıcam haziran gibi alıcam ama eğer 1500e yakalarsam g3'ü alırım :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Atom launcher güzelmiş yaa. İkon değişikliği de yapılıyor aynı orjinal launcher gibi. LG'nin bu özelliğini kıskanan diğer marka kullanıcıları atom launcher kurabilir. :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Atom launcher güzelmiş yaa. İkon değişikliği de yapılıyor aynı orjinal launcher gibi. LG'nin bu özelliğini kıskanan diğer marka kullanıcıları atom launcher kurabilir. :D

Skype de bana cvp vermezsen agzini burnunu kircam. Bu bir tehdittir.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Şimdilik Nova favorim,bir de knock on çalışsa tadından yenmez.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Skype de bana cvp vermezsen agzini burnunu kircam. Bu bir tehdittir.

ygyme7ut.jpg

[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] Seninki de böyle mi?
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] ben 4K kuramadım niye? :/

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sen kurdun mu hani :D hem sen 4.2.2 ve rootlu kullanıyon artislik yapma :D
olabilir :D 4.4.2 yi de rootlu kullanıyodum :D ben kurdum tabi :D [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] bana dedi, kurdum , anlattım fln snra oda kurdu :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sen kurdun mu hani :D hem sen 4.2.2 ve rootlu kullanıyon artislik yapma :D
olabilir :D 4.4.2 yi de rootlu kullanıyodum :D ben kurdum tabi :D [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] bana dedi, kurdum , anlattım fln snra oda kurdu :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ahahaha kurulusunu anlatmadi farkini anlatti. Yanlis olmasin :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ahauahahaha root almayayim ben :D rom manyagi olduk root eksik kalsin.
bu gun gene biri telefonu fast boot a sokmuş, snra da şimdi ekran hiç açılmıyomuş :D niye çok kurcalarsınız ki :D e atalar ne demiş bi gtle cok oynarsan ya osrr ya scar :D :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bu gun gene biri telefonu fast boot a sokmuş, snra da şimdi ekran hiç açılmıyomuş :D niye çok kurcalarsınız ki :D e atalar ne demiş bi gtle cok oynarsan ya osrr ya scar :D :D

Ahauahaha o nasil bi ozlu soz ya ahahaha. Nyse ben yatiyorum. Yarin malum gun :) erken kalkmak lazim. Iyi geceler herkese