Bloga Banner Ekleme

aykalazer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben adobe flash programında bir banner hazırladım ve bunu bloguma yüklemek istiyorum. Çalışmamın kodunu nasıl alacağım ve bloguma hangi bölümde ne şekilde yerleştireceğim. Girmediğim site kalmadı ve hiç birisi bana yararlı olmadı. Lütfen bu konuyu geniş bir şekilde açıklayabilir misiniz?

kaqan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sana şöyle anlatayım.
  • Sitende mevcut olan logo kısmının üstüne gelerek sağ tıklayıp Öğeyi Denetle diyoruz. Fotoğraf
  • Öğeyi Denetle dedikten sonra Develepor Tools diye sayfa açılıyor ve sarı olan yeri görüyoruz. Fotoğraf
  • Gördüğümüz yerdeki linki kopyalıyoruz. Fotoğraf
  • Blogger'a girip Şablon>HTML'yi Düzenle kısmına girip kopyaladığımız linki aratıyoruz. (CTRL+F'ye basıp sonra yapıştırın). Fotoğraf
  • Herhangi bir resim upload sitesine resimimizi yüklüyoruz. (hizliresim.com öneririm) yüklediğimiz resmin Doğrudan Erişim yazan kısmındaki linki sağ tıklayıp kopyala diyoruz. Fotoğraf
  • Şablonda arattığımız link adresini silip kendi logomuzun linkini koyuyoruz. Fotoğraf
  • ve son olarak işimiz bittiğine dair emin olmak için blogumuza bakıyoruz. Fotoğraf

Benim logo biraz uzun olduğu için kendi kendine uzatmış ama sen onu düşünerek logo veya banner ekle. Yardımcı olduysam ne mutlu bana. :)

aykalazer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana şöyle anlatayım.
  • Sitende mevcut olan logo kısmının üstüne gelerek sağ tıklayıp Öğeyi Denetle diyoruz. Fotoğraf
  • Öğeyi Denetle dedikten sonra Develepor Tools diye sayfa açılıyor ve sarı olan yeri görüyoruz. Fotoğraf
  • Gördüğümüz yerdeki linki kopyalıyoruz. Fotoğraf
  • Blogger'a girip Şablon>HTML'yi Düzenle kısmına girip kopyaladığımız linki aratıyoruz. (CTRL+F'ye basıp sonra yapıştırın).Fotoğraf
  • Herhangi bir resim upload sitesine resimimizi yüklüyoruz. (hizliresim.com öneririm) yüklediğimiz resmin Doğrudan Erişim yazan kısmındaki linki sağ tıklayıp kopyala diyoruz. Fotoğraf
  • Şablonda arattığımız link adresini silip kendi logomuzun linkini koyuyoruz. Fotoğraf
  • ve son olarak işimiz bittiğine dair emin olmak için blogumuza bakıyoruz. Fotoğraf

Benim logo biraz uzun olduğu için kendi kendine uzatmış ama sen onu düşünerek logo veya banner ekle. Yardımcı olduysam ne mutlu bana. :)

Fakat bende developer tools açılmıyor ki sayfanın alt kısmında yarım bir pencere şeklinde görünüyor. Ayrıca http:// ile başlayan kısmı kopyalayamıyorum. Acaba yanlış bir yolda mı ilerliyorum? Bir de benim banner ım hareketli banner. hizliresim.com swf dosyası kabul ediyor mu?

kaqan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Swf veya Gif dosylarını desteklediği veya desteklemediğini tam olarak bilmiyorum bişey öngöremem onun için. Ama illa ki hızlıresim.com olmasına gerek yok başka resim upload siteleride var onları deneyebilirsiniz. Develepor Tools kısmı illa ki görülür ancak ; Blogger paneli giriş (admin paneline) yaptıktan ortalama 5 dakika sonra deneyin Develepor Tools kısmını , olması muhtemeldir. Ayrıca
Ayrıca http:// ile başlayan kısmı kopyalayamıyorum.
derken anlamadım. Neyin htpp:// kısmını kopyalamıyosunuz. Resimin htpp:// kısmını ise o önemli değil. http:// kısmına gerek yok. Bi sorununuz olursa PM'den ulaşabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin