• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Webmastersitesi ve R10.net Davetiye

DarkJoueur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elinde olan varsa işimizi görmek açısından lazım ulaştırırsa sevinirim.

A - R10.net'e neden üye olmak istiyorum ? Üye olma sebebim R10.net'te işinin ehli insanlar var ve bana bir çok webmaster formunun veremediği bilgileri vereceği için ve en çokda karşılaştığım r10.net üyeliğin var mı sorusu için.
B - www.turkmmo.com'da 2009 yılından beri yöneticiyim.
C - Şimdiye kadar Web'de ortaya koyduğunuz ama inşallah ilerki zamanlarımda kendimi geliştirme konusundan emin oldukça bizimde ufak tefek fikirlerimiz var gerçekleştirmek istediğimiz.
D - Ne kadar süredir, web proje / işiyle ( Grafik, programlama, webmaster vs. ) profesyonel olarak ilgileniyorsunuz? Bu konu da referans verebilmeniz mümkün mü?

D- Cevap : 2 - 3 Aydır web proje ve webmasterlık işlerine merak sardım, grafik işinde ise grafik tasarım bölümü mezunuyum ama malum lisede tam manasıyla bize bu işi öğretmedikleri için referans vermiyorum.

Not : İlgilenen ve bu başlık altında davetiye vericek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum şimdiden.

İyi forumlar

axiemo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar eger mumkunse ben de davetiye rica ediyorum. axiyim (ed) gmail.com

zeres

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
webmastersitesi.com davetiyeye ihtiyacım var arkadaşlar elinde bu imkanı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
hayır duası alırsınız z_eres@hotmail.com

calory

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
webmastersitesi 3 davetiye hakkı vermiş bana :)
r10.net'te 6 yıllık üyeyim hala davetiye hakkı vermediler :)

harsh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimse beraber yasadigi kardeşine bile davetiye atmaz onu yapacağı her davranış daveti atan kişiye mal olucagından davetiyeyi unutun.

ElektromixStore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son zamanlarda webmaster sitesi olarak güvenebileceğiniz pek bi forum yok. Genellile, etrafda bir sürü webmaster forumu var. Tabi içlerinde güvenilir olanlarıda. seçmek zor