Sizlerin bilgisine güveniyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan smsk42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smsk42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar.bir arkadaşımın bilgisayarına ilk önce win 7 yükledim windows açılmadı bir kez daha denedim gene olmadı bende win 8 yükleyip d klasöründeki bilgiyi kopyaladım ve biçimlendirdim.bir kez daha win 7 yükledim olmadı ve usb den yükledim bu sefer oldu driver ları yükledim arkadaşıma verdim.
arkadaşım şimdi benden bilgisayrının ekran kartını yaktığımı söylüyor ve 120 tl para istiyor.bilgisayar grundig laptop.sizce 2 kere win 7,1kere win 8, 2 kere daha win 7 kurmaktan dolayı ekran kartı yanarmı.

tarikk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşın ekran kartıni yaktığını nasıl farketmis.

smsk42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknik servis söylemiş

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gardaş laptobu eline verip ''windows'uda sen yükle''mi dediler.Yoksa bilgisayarı çökertip yeniden mi yükülyon?

smsk42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
laptobu verdi bilgiyar çok yavaş dedi format at dedi ben de yukarıda bahsettiğim gb formatı attım

smsk42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
marka grundig modelini bilmiyorum ram 4gb ekran kartı 1gb işlemci i3

smsk42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hi çhata vermedi.ilk iki yüklemede windows başlama ekranında takılı kaldı.sora win 8 i yükledin hiç sorun olmadı ve D sürücüsündeki kişisel bilgilerini başka bir flaşa attım.sonra tüm hard diski biçimlendirdim.ve tekrar win 7 kurdum gene aynı açılış ekranında takılı kaldı.bende usb den yükledim.ve sorunsuz açıldı orjinal driverlerini yükledim ekran kartı driverini internet olmadığı için kendisinin yüklemesini söyledim ve teslim ettim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla ne olursa olsun en baştan sana güvenip vermiş format at diye. Sen ne yaparsan kabul demek oluyor bilerekte yapmadın sonuçta madem öyle çok seviyor malını vermeydi. Sende birdaha atma önüne gelene format. Bu millete iyilik yaramaz. Bende çok pc yaptım ama değmez insanlara. Bırakacaksın 30 tl ye crackli demoyu cafeden formatlasınlar.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben formatta bir harddiski yakmıştım(Harddisk zaten bozulma aşamasındaydı) ama ekran kartına bir şey olur mu bilmem.

Öncelikle format atmayı sen mi istedin? Yoksa o mu senden format atmanı istedi?
Eğer bir arkadaşım format atmamı isteseydi ve kendi bilgisayarıma attığım gibi format atarken sorun çıksaydı hiç bir şekilde para ödemezdim.
Sonuçta isteyerek yaptığım bir şey değil.

emrbdr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben iki gunde 10 kere format attim pc ye hic biseyde olmadi ekran kaetimi gormuyordu pc suanda goruyo cozdum sorunu.formatla alakali bi durum degildir asla bence.farkli bisey olmustur yada yanmamistir bence.formatin harici ekrankartoyla alakasi oldugunu sanmiorm sonucta driver bile yuklememissin

smsk42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benden format atmamı o istedi ve emanet bilgisayar olduğu için kendi bilgisayarıma attığımdan daha özenli format attım.

emrbdr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herhangi para falan almadiysa odemen gereken birsey yok.cok biliosa o atsaydi .ki formattan oldugunuda dusunmuyorum ben.

smsk42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben iki gunde 10 kere format attim pc ye hic biseyde olmadi ekran kaetimi gormuyordu pc suanda goruyo cozdum sorunu.formatla alakali bi durum degildir asla bence.farkli bisey olmustur yada yanmamistir bence.formatin harici ekrankartoyla alakasi oldugunu sanmiorm sonucta driver bile yuklememissin
benimde sorduğum kişilerin hepsi aynı şeyi söyledi.en fazla hard diskte problem olur dedi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herhangi para falan almadiysa odemen gereken birsey yok.cok biliosa o atsaydi .ki formattan oldugunuda dusunmuyorum ben.
ve ben ona bilgisayarı teslim ettiğimde bilgisayr çalışıyordu.desteğiniz için teşekkurler

emrbdr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen oyle harddisk cizilse yansa olabilir derim fakat ekran karti apayri bidunya onboard ekran karti yanmis olsa zaten anakart da zarar gorurdu.ki ekran karti olarak gecmez bile.o tamamen farkli bi durum bence para falan odeme.ekran karti formattan oturu yanmaz .eger oyle olsaydi su zamana kadar forumda dahil cogu kisi isyanda olurdu

smsk42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen oyle harddisk cizilse yansa olabilir derim fakat ekran karti apayri bidunya onboard ekran karti yanmis olsa zaten anakart da zarar gorurdu.ki ekran karti olarak gecmez bile.o tamamen farkli bi durum bence para falan odeme.ekran karti formattan oturu yanmaz .eger oyle olsaydi su zamana kadar forumda dahil cogu kisi isyanda olurdu
tavsiyenize uyucam.bende şuana kadar kendimden emindim ve artık daha eminim sorunun benden kaynaklanmadığına.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
tavsiyenize uyucam.bende şuana kadar kendimden emindim ve artık daha eminim sorunun benden kaynaklanmadığına.

Format atmayla ekran karti yanmaz. Muhtemelen arkadasiniz bir sey kurcaladi ve ekran kartini yakti. Neden yandigini ögrenmeden 120 TLyi kesinlikle ödememeni tavsiye ediyorum.

smsk42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format atmayla ekran karti yanmaz. Muhtemelen arkadasiniz bir sey kurcaladi ve ekran kartini yakti. Neden yandigini ögrenmeden 120 TLyi kesinlikle ödememeni tavsiye ediyorum.
teşekkürler.parayı ödemeyi düşünmüyordum sizlerin bu cevaplarını gördükten sonra asla ödemem.

xxmolinaxx

Doçent
Reaksiyon puanı
105
Parayı ödeme, o arkadaş dediğin şahısla ilişkini bitir bence.