LG G wi-fi sorunu

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba Arkadaşlar.Elimde LG G var ama wi-fi'ye girmiyor.Modemimin markası INCA.Telefon mu bozuldu?Modem mi çatlak?Anlamadım gitti.Konuyla ilgili bilgisi olan itibare geçsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yazıklar olsun.Koca forumda biri bana yardım edemiyo!!

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
2 dakika sabredemeyip hemen yaziklar olsun diyorsun sonrada yardim istiyorsun ilk önce yazmayacaktim ama yazmaya karar verdim

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=367033]EfSaNeMeN26[/MENTION] LG'nin teknik servisine mesaj at, bakalim sana kac günde yardim ediyorlar? Biraz sabirli olmayi ögren.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Sakin ol şampiyon ne bu öfke

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar.Elimde LG G var ama wi-fi'ye girmiyor.Modemimin markası INCA.Telefon mu bozuldu?Modem mi çatlak?Anlamadım gitti.Konuyla ilgili bilgisi olan itibare geçsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yazıklar olsun.Koca forumda biri bana yardım edemiyo!!

Kimsenin sana yardım etme gibi bir zorunluluğu yok. sadece insanlar iyilik yapmak istedikleri için yardımcı oluyorlar. rica etmen gerekir sadece yardımlar için

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Şimdi sakin ol ve telefonunu usb ile pc ye bağlayıp lg pc suite ile güncelleştir. Yaklaşık 3 ay önce wifi sorunu ile ilgili bir güncelleştirme yayınladı lg optimus g ler için.

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şimdi sakin ol ve telefonunu usb ile pc ye bağlayıp lg pc suite ile güncelleştir. Yaklaşık 3 ay önce wifi sorunu ile ilgili bir güncelleştirme yayınladı lg optimus g ler için.
İş çıkarcak bana öyle mi?Birde hiç kimse nasıl hata veriyo diye sormadı