Galaxy S3 Sonunda Delirdi(Acil)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Satamadan bozuldu yav :D nazar değdi telefona o değil telefonda garantiyle görüştüm kadın takmıyor bile çay ocağı sanırsın

edemhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam servisle hiç uğraşmayın odinle flashlayın gerekli anlatımı nette bulursunuz ankarada iseniz yardımcı olurum servis zaman kaybı bu tür durumlarda

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ses açma menü ve güç tuşuna basarak çıkan ekranda wipe data ve cache deyip açabilirsin ama menü gelmiyorsa sıkıntı büyük ha olurda bu işlemi yaparsan telefon ilk gün kutusundan açtığın haline dönecek herşey gidiyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ses açma menü ve güç tuşuna basarak çıkan ekranda wipe data ve cache deyip açabilirsin ama menü gelmiyorsa sıkıntı büyük ha olurda bu işlemi yaparsan telefon ilk gün kutusundan açtığın haline dönecek herşey gidiyor

Açılmıyor herseyin gitmesi sorun değil de durmadan reslediğinden giremiyorum

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Açılmıyor herseyin gitmesi sorun değil de durmadan reslediğinden giremiyorum

Biz sana sahibindene koy kolay satılır demiştik dedik dedik dinlemedin :P Şaka bir yana geçmiş olsun dostum umarım sana bir masraf çıkarmadan düzeltilir

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kies ile kurtarabilirsin. büyük ihtimal güncelleme yaparken işletim sistemini bozdu. aslında çok kolay çözümü.
orjinal rom atmak. bilmiyorsanız bu işleri tabi servis yolu göründü size.

https://www.youtube.com/watch?v=6WaAMwMk1i0 gibi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sürekli yeniden başlasın farketmez ses kısma tuşu orta (home) tuşu ve açma tuşuna basılı tut. tabi bu esnada kablo takılı olmayacak kablo takılı olunca da girmiyor download moduna. wipe etmeden orjinal yazılımı direk kurarsan ki zaten download modundan orjinal romlardan birisini kurarsan wipe işlemi olmuyor verilerin gitmiyor yani.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Garanti, servis boş işler, flashlama, rom atma işerini korkmadan deneyin, iyi öğrenin bikaç haftanızı alır fakat cihazın kurdu olursunuz, kendi kafanıza göre bi custom romda kullanabilirsiniz, boş yere servislerde sürünmeyin

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Şöyle bişey var arkadaşlar 3 snde bir resliyor zaten download moda giremiyorum birazdan götüreceğim artık