Galaxy S3 Sonunda Delirdi(Acil)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gencler noldu oldu sonunda delirdi telefon açılmıyor s3 yazısı yanıp yanıp sonuyor bataryayı çıkarıp taktım gene aynı. İçindeki verilerimi nasıl sileceğim garantiye yollayacagım ama batarya bitene kadar bu Boyle mi sürecek. Düzeltmenin yolu var mı?
e3eguhy7.jpg
jepu8eva.jpg
hy7esyde.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefonsuz kaldık iyi mi ya nokia 6020 var o da mikro sim değil

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar var mı verilerimi silmeyi fabrika ayarlarına dönmeyi bilen

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
download mod'a giriyorsa odin ile yeniden rom atmayı deneyebilirsin :)
oda yoksa servislik.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Gencler noldu oldu sonunda delirdi telefon açılmıyor s3 yazısı yanıp yanıp sonuyor bataryayı çıkarıp taktım gene aynı. İçindeki verilerimi nasıl sileceğim garantiye yollayacagım ama batarya bitene kadar bu Boyle mi sürecek. Düzeltmenin yolu var mı?
e3eguhy7.jpg
jepu8eva.jpg
hy7esyde.jpg
En güzel yöntem servis ver yapsinlar yada yeni bir telefon al

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
download mod'a giriyorsa odin ile yeniden rom atmayı deneyebilirsin :)
oda yoksa servislik.

Rom direk garantiyi bozar :( ya o değil garantiye göndereceğim ama kişisel bilgilerim var içinde

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Odinle orijinal ROM atacaksınız custom değil garantiyi bozmaz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Download mode a gidiyorsa tabi

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
geçen gün kararlılık güncellemesi gelmişti yükliyim dedim kiesten.sen kal %2 de :D 1 buçuk saat bekledim nafile sonra baktım bilgisayar kendini uyku moduna almış açtığımda çok geçti artık yarı brick oldu telefon.pazartesi günü servis'e verdim garanti kapsamında.yarında herhalde çağırırlar gel al diye :D cihaz takibinde tamir tamamlandı yazıyor.yazılım yüklemişler.telefonsuz kalmakta kötü :)

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sabaha kadar bataryayı çıkart bekle sabah tak olmadı arkadaşının bataryayı tak belki bişeyler olur

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
olmazsa istanbul içinde oturup kadıköy'e yakınsanız kadıköy'deki servis'e verebilirsiniz.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Geçmiş olsun . Büyük ihtimal servislik . Aynısı banada olmuştu (HTC Desire Z) servis gönderdim rom attılar gönderdiler

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Telefon düştümü acaba bu hata olmadan 24 saat içerisinde ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
geçen gün kararlılık güncellemesi gelmişti yükliyim dedim kiesten.sen kal %2 de :D 1 buçuk saat bekledim nafile sonra baktım bilgisayar kendini uyku moduna almış açtığımda çok geçti artık yarı brick oldu telefon.pazartesi günü servis'e verdim garanti kapsamında.yarında herhalde çağırırlar gel al diye :D cihaz takibinde tamir tamamlandı yazıyor.yazılım yüklemişler.telefonsuz kalmakta kötü :)

Tabi kotü ya yedekte yoktu :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle geçmiş olsun anlattığınız şekilde analiz yaparsak sorun anakartta. S3 lerin kronik bir sorunuydu bu siz müdahale etmeden direk servise gönderin.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Malesef ankaradayım cihaz istanbul garantili

Arkadaşım cihaz Samsung TR garantılı ise Ankarada ki samsung servısıne verebılırsınız.

Hayır düşmedi masanın üstünde duruyordu gitti kendi kendine boyle

Son bir gün içerisinde yüklediğin yenı veya bılınmeyen uygulama varmıydı telefonun da android malum virüs dolu ,

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşım cihaz Samsung TR garantılı ise Ankarada ki samsung servısıne verebılırsınız.

Son bir gün içerisinde yüklediğin yenı veya bılınmeyen uygulama varmıydı telefonun da android malum virüs dolu ,

Hayır dikkat ederim o konularda bakalım insallah para iadesi olur :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Hayır dikkat ederim o konularda bakalım insallah para iadesi olur :D

Samsung' un para iadesi yaptığını hiç duymadım :) ama anakartta kısa devre vardır büyük ihtimal onu değiştir geri verirler şuan dua edinde sizden garanti dışı deyip ücret istemesinler :)

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kullanıcı hatası dememeleri için bir yalan uydurmalısınız :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bir hatam yok ki sonuç ortada kendi kendisine gitti telefon :)

Sizin olmasa bile Samsung ona kulanıcı hatası diyor çok saçma şeylere hatta cihazınız kasasında vuruk kırık varsa bayağı dil dökmeniz gerek :) gittiğinizde fark edersiniz cihazı sanki ilgili 0 telefon alıyor gibi inceliyor :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sizin olmasa bile Samsung ona kulanıcı hatası diyor çok saçma şeylere hatta cihazınız kasasında vuruk kırık varsa bayağı dil dökmeniz gerek :) gittiğinizde fark edersiniz cihazı sanki ilgili 0 telefon alıyor gibi inceliyor :)

Temiz kullandım cihazı bakalım 1 aya kadar gelmesin tüketici heyetinden alırım o parayı :)

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Telefonu nasıl bir ortamda kullandın yakın zamanda ? Herhangi bir yazılımsal sorun yoksa ve telefonun donanımına hafif de olsa zarar verebilecek bir ortamda kullanmadıysan,garanti dışı olması imkansız.Sabaha pili taktığında düzelmezse garantiden başka çare yok.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefonu nasıl bir ortamda kullandın yakın zamanda ? Herhangi bir yazılımsal sorun yoksa ve telefonun donanımına hafif de olsa zarar verebilecek bir ortamda kullanmadıysan,garanti dışı olması imkansız.Sabaha pili taktığında düzelmezse garantiden başka çare yok.

Yok sırf evde kullandım oyle hor kullanmam zaten :) bakalım hayırlısı ama sorun bir garipti