Gencler noldu oldu sonunda delirdi telefon açılmıyor s3 yazısı yanıp yanıp sonuyor bataryayı çıkarıp taktım gene aynı. İçindeki verilerimi nasıl sileceğim garantiye yollayacagım ama batarya bitene kadar bu Boyle mi sürecek. Düzeltmenin yolu var mı?
Recovery menü te giriyormu
En güzel yöntem servis ver yapsinlar yada yeni bir telefon alGencler noldu oldu sonunda delirdi telefon açılmıyor s3 yazısı yanıp yanıp sonuyor bataryayı çıkarıp taktım gene aynı. İçindeki verilerimi nasıl sileceğim garantiye yollayacagım ama batarya bitene kadar bu Boyle mi sürecek. Düzeltmenin yolu var mı?![]()
![]()
![]()
download mod'a giriyorsa odin ile yeniden rom atmayı deneyebilirsin
oda yoksa servislik.
Sabaha kadar bataryayı çıkart bekle sabah tak olmadı arkadaşının bataryayı tak belki bişeyler olur
geçen gün kararlılık güncellemesi gelmişti yükliyim dedim kiesten.sen kal %2 de1 buçuk saat bekledim nafile sonra baktım bilgisayar kendini uyku moduna almış açtığımda çok geçti artık yarı brick oldu telefon.pazartesi günü servis'e verdim garanti kapsamında.yarında herhalde çağırırlar gel al diye
cihaz takibinde tamir tamamlandı yazıyor.yazılım yüklemişler.telefonsuz kalmakta kötü
![]()
Telefon düştümü acaba bu hata olmadan 24 saat içerisinde ?
olmazsa istanbul içinde oturup kadıköy'e yakınsanız kadıköy'deki servis'e verebilirsiniz.
Malesef ankaradayım cihaz istanbul garantili
Hayır düşmedi masanın üstünde duruyordu gitti kendi kendine boyle
Arkadaşım cihaz Samsung TR garantılı ise Ankarada ki samsung servısıne verebılırsınız.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Son bir gün içerisinde yüklediğin yenı veya bılınmeyen uygulama varmıydı telefonun da android malum virüs dolu ,
Hayır dikkat ederim o konularda bakalım insallah para iadesi olur![]()
kullanıcı hatası dememeleri için bir yalan uydurmalısınız![]()
Bir hatam yok ki sonuç ortada kendi kendisine gitti telefon![]()
Sizin olmasa bile Samsung ona kulanıcı hatası diyor çok saçma şeylere hatta cihazınız kasasında vuruk kırık varsa bayağı dil dökmeniz gerekgittiğinizde fark edersiniz cihazı sanki ilgili 0 telefon alıyor gibi inceliyor
![]()
Temiz kullandım cihazı bakalım 1 aya kadar gelmesin tüketici heyetinden alırım o parayı![]()
Telefonu nasıl bir ortamda kullandın yakın zamanda ? Herhangi bir yazılımsal sorun yoksa ve telefonun donanımına hafif de olsa zarar verebilecek bir ortamda kullanmadıysan,garanti dışı olması imkansız.Sabaha pili taktığında düzelmezse garantiden başka çare yok.