• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntı var bu aralar. Beni de delirtiyor.

Sussam olmuyor, susmasam olmaz.. Mekanın cennet olsun yiğit..

[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] kokoreç konusunda cevap vermemiştim.Haklısın ama bende temizlik takıntısı var,yeni yeni atlatıyorum.Obsesif rahatsızlık :) Komple geçmiyor dediler ama,sanırım bir ilki başaracağım.Yorumun için teşekkür ederim.

kafana hic birseyi takma sapkaan baska gecer askere gitmediysen bu orda sorun olur ye korkma zamanla alisirsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

turkcell 3G'ye nazar degdi galiba suan surunuyor yoksa operamini mi neden oluyor?

Amfiye kedi girdi, dersi bizden iyi dinliyor
zetupapy.jpg

sınav giriş belgemi de yazdırdım.
adım adım YGS :P

İnsanlar neden çabuk gaza geliyor.Ne yapıyorum diye 1 sn düşünse vazgeçerdi belki de,çıldırdılar.Allah rahmet etsin,kardeşime.

Göz numarasıyla ekrana bakmanın pek alakası yok,rahat ol :) Ama ekran göz kırpma sayısını,kırpma şeklini vs. etkileyip alışkanlıkları değiştirir,yorulursun ona dikkat et.

abi napim işim gereği mecburen buralardayım genelde :) net işim oldu resmen

Barca diye bi elbise markası duydunuz mu nasıldır? Adama bi mont sorduk Barca bilmeyen anlamaz dedi. Fiyatı da 1200 den 600 é düşmüş. :)

Bir suriyeli bela başımızdan eksikti o da oldu tam oldu.

Durduk yere niye moralim sıfır benim ya :(
içinde bulunduğun ortamdan uzaklaş ve bir şey düşünme. içinden konuşma. mümkünse bi arkadaşınala konuş. kendinle değil biriyle konuş.
kısa bir süre sonra geçer. :)

bende işe yaramıyo bunlar ama normalde bunları yapınca geçiyo :)

içinde bulunduğun ortamdan uzaklaş ve bir şey düşünme. içinden konuşma. mümkünse bi arkadaşınala konuş. kendinle değil biriyle konuş.
kısa bir süre sonra geçer. :)

bende işe yaramıyo bunlar ama normalde bunları yapınca geçiyo :)

Bi sebebi de yok hani hiç yoktan böyle oldu :/
Tavsiyen için teşekkür ederim:)

Çekmeceyi boşaltıp temizlemeye üşendim gittim elektirikli süpürge ile çektireyim içini dedim, 2 adet flash diskimi yuttu.. :blink:

Hadi biri önemli değil de diğerinde Temiz ve programları yüklenmiş Win 7 imajım vardı..

Nasıl alıcam o torbadan onları şimdi düşünüyorum.. :sneaky2:

Çekmeceyi boşaltıp temizlemeye üşendim gittim elektirikli süpürge ile çektireyim içini dedim, 2 adet flash diskimi yuttu.. :blink:

Hadi biri önemli değil de diğerinde Temiz ve programları yüklenmiş Win 7 imajım vardı..

Nasıl alıcam o torbadan onları şimdi düşünüyorum.. :sneaky2:

Bulasik eldiveni ? :D baska yol var mi

[MENTION=63117]friendly[/MENTION], balkona iki gazete kağıdı ser, torbayı oraya boşalt, bellekleri ayırıp ıslak mendille temizle :)

güzel yer bulmuş :D
Olmaz abi böyle şey. Sırf bu yüzden demir kapı koyacağız bakalım bir de apartman sakinlerine ek masraf çıkarttı şer**siz.

En kötüsü bir gün tüm apartman sakinleri ile gece baskın düzenleyip linç edeceğiz. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...